Spot Rzeszów 25ego Wyjazd Etanex o 15,30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Spot rozpoczyna się o 13 na PODRPOMIU 25ego w niedziele.
Weźcie ze soba żarcie na grilla.
Kolumne prowadzi Galus.
Wyjazd z Etanexu o 15.30.
Wszelkie info u niego...
Wpisujcie sie kto jedzie....

Uwaga zmiana wyjazd o 15,30

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-07-18 23:06:51 ]

Mam nadzieje ze KTSW nie zawiedzie przyjaciol z Rzeszowa Ja postaram sie wpasc jak tylko znajda sie fundusze Pozdrawiam i mam nadzieje ze kto pojedzie nie pozaluje

Ja pojade na pewno!!

Bardzo ale to bardzo możliwe że pojadę...

zchęciom pojade tylko nie wiem czy na 100% .zobacze jak bede stał z kaską

Oczywiscie wszystkich serdecznie zapraszam . Jesli ktos poprzednio pojechal do Rzeszowa to wie, ze chlopaki potrafia zawsze cos ciekawego przyszykowac i mysle ze i tym razem sie nie zawiedziemy .

P.S. Z rana zapraszam do braciszkow w rozwadowie na poswiecenie autek (dodaje to od5-15KM .). Pozdrawiam .

a ty Czuczu jedziesz na spot do rzeszowa? czy nad soline na zlot? czy moze odrazu z soliny 25 na spocik?

Jade nad Soline.
Gallus prowadzi zlot w Rzeszowie.

jedzie ktoś na spot do rzesozwa maluchem może i ja bym sie wybrał ?? swoim malcem !!

Z powodów rodzinnych chyba jednak Rzeszów.
WRRRRRRR
w sobote o 20 ej musze byc na czymstam charytatywnym.

Do której planujemy siedziec w Rzeszowie...

Z tego co pisza koledzy na forum PFT godzina rozpoczecia imprezy zostaje przeniesiona na 17 Wiecej info tutaj.

Spoko wyjazd o 15,30 na etanexie

Przepraszamy za ten cały bałagan odnośnie spotu ale w ostatniej chwili trzeba było przesunąć godzinę

Jeszcze raz Wielkie Sorry za ten cały bałagan.

Plany troche mi sie zmienily wiec mozliwe ze pojade... wiec ile osob jedzie ??

moja obecnosc zakezy od warunkow klimatycznych ( niedomykajacy sie dach (jak narazie ))

Jesli tylko ksiondz bedzie jechal to zabieram sie z nim ( ktos musi trzymac dach )

Tak godzinaka zmieniona, a to wszystko przez to, że dowiedzieliśmy się, żew tamtym miejscu też nie będzie możliwości się pobawić, więc co robilibyśmy od 13 do wieczora :/

bede napewno tylko nie wiem jeszcze czy pojade z polo czy swoim carem pozdro

a i jeszcze mam prożbe do wszystkich lubowiczów co jadą niech przygotuja autka jak tylko można trzeba sie pokazac jak znajlepszej strony drobna polerka nie zaszkodzi pozdro