Simon_Pg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Otwieram sobie dziś gazetę Wyborczą, patrze a tam dość spora fotka SImona i jego rajdówki. Było też dwuch innych kolesi i ich maluszki. Jeden-czerwony śmiga na suuuper felgach. Czesto go w sopocie widze.

To moze skana podeslesz ?

albo chociaz co napisali?
bo nie wiemy czy sie cieszyc czy zloscic nawet:))))

Skana dawaj niech cala polska poczyta bo w wawie nie ma nic takiego w gazecie

Wlasnie dawaj skana, pozniej bedziemy debatowac

No to Wam opowiem jak to bylo- siedzialem sobie w McDonaldzie i z nudów postanowiłem przejrzeć gazetke która tam wisiała..... i dla tego też nie mam skana bo nie mam tej gazety. To było w dodatku TRÓJMIASTO do Gazety Wyborczej.
Nic nie bylo napisane tylko trzech kolesi siedziało na maskach swych rajdówek przed garażem i podpis glosił ze Simon_Pg i dwuch innych kolesi z klubu malucha przygotowują swe samochody do sezonu przed ich monster garage
Beka bo oczywiscie najpierw rozpoznalem na fotce żółtego maluszka a dopiero potem Simona

"Borys, Armata, Simon_pg z Trójmiejskiego Klubu Malucha przygotowują swoje auta do sezonuw ich Monster Garage"
Tak napisali A było tak, że dłubiąc przy autkach w garażu przy skm (szybka kolej miejska) widział nas reporter i postanowił uwiecznić nasz zapał do pracy Zdjęcie postaram się zeskanować jak najszybciej!!

Brawo Simon...

Simon-ten czerwony kaszlak na super felach jest na sprzedaz chyba? jaka jest jego cena? no i z jakiego autka te fele?

wiec tak:
1.wracajac do zdjecia to mam jego skan tylko nie mam gdzie umieścic
2. ten gość po środku to JA
3.czerwone autko jest na sprzedaz cena 2400 (z felami)
4. fele BMW Alpina

oto skan :
http://www.maluchy-trojmiasto.webpark.pl/skan.jpg

a tak pozatym to nasza powolutku ruszająca stronka o maluszkach z trójmiasta :]

Gratulacje.

Heh simon wiesz co... ale do gazety to mogłes założyć czyste portki i nie tłumacz sie że dłubałes w aucie, bo jak ja przyjechałem do Gdańska to tez całą noc przeciez dłubałes
Joke of korz i gratuluje popularności waszej trójmiejskiej trójce

420 przekroczony limit transferu

Armata- słyszałem wczoraj Twego Maluszka jak jechałeś koło falowca. Robi wrażenie!! co tam masz? pustego wupexa? czy taki tłumik jak ma Simon?

Armata ma jakas pusta puche.. zamienil sie z kumplem.. oddal mu tekle i wzial ta puszke!! wyglada tesh calkiem niezle!! A zdjecie w gazecie fenomenalne!! -=[MONSTER GARAGE RUZLEZ]=- hehehe!!

nie, no bajerka jest.

No cool to wszystko wyszło.
Aaaa, McQueen!! Jak można robić autko i być czystym?? To zdjęcie obrazuje kto najwięcej robi przy bobkach