MotoNews.pl

POMUSZCIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej mam problem z absem kotrolka się świeci .Tak jakby się hcial włączyć ale coś jagby go blokowało doracie cos

Podaj marke samochod model i rok produkcji to zobacze czy moj tester zdiagnozuje Twoje autko.

Cytat:
2004-07-14 13:37:55, RAFALS pisze:
hej mam problem z absem kotrolka się świeci .Tak jakby się hcial włączyć ale coś jagby go blokowało doracie cos

ford eskord 18 16 v 92

prawdopodobnie czujnik abs poszedł albo cos z elektronikom ci sie stało u mnie to samo było i wymieniłem czujnik na giełdzie w rzeszowie masz go za grosze jaieś 60 zł ,w sklepie kosztóje bagatela 600zł pozdro jak cos to jeszcze sie odezwe

a i jeszcze sprawdz przy nadkolu tam gdzie jest łonczenie czujnika abs-u czy jest dobrze wszdzony w do gniazdo co sie łonczy ten przewód czujnika bo moze tam byc poluzowany i dlatego tez może nie działac

Sprawdz bezpieczniki...

P.S. Ludzie uzywajcie slownikow, bo wlosy na glowie staja deba od tych ortografow

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek83 dnia 2004-07-14 16:57:21 ]

Odnosnie ortografow to dolaczam sie do zdania Piotrka ,a jesli chodzi o ten ABS to jutro zobacze w rospisce czy da rade go zdiagnozowac w moich warunkach

A szukasz pomocy zeby ktos pomogl ci z ortografia Oczywiscie zartuje choc nie dokonca bez obrazy :}
Pozdro