Opony bierznikowane - krakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam pytanie do ludzi z krakowa, gdzie dostane opony bierznikowane ?? jakie sa mniej wiecej ceny ?? Czy warto ?? Czy ktos jedzi na takich ?? Moje opony sa juz na wykonczenu, w jednej juz nawet drut widac Nie mam kasy zeby kupic nowki wiec pomyslalem o bierznikowanych, wydaje mi sie ze to dobry pomysl i w miare tani Co wy o tym myslicie ??
Pozdarwiam

polecam kapciuszki "markgum".....maja biezniki michelina i dobra mieszanke,bo oponki sa naprawde przyjemne w exploatacji.....i cena tez nie strasza....wejdz na strone OPONKI-KLIK
Tam masz cennik....Poszukaj tego na gieldzie,powinni menele miec....
pozdro

-----------------
http://plepleple.pl

A ja tylko zaproszę do wyszukiwarki, a właściwie od razu wskaże odpowiednie tematy, bo było już o tym coś niecoś .

Na Fiat&Furious:
>> Pytanie o Bieżniki do Malca <<

I na FSO_AK:
>> Opony bieżnikowane?? <<

A skoro el' poleca markgum'y to ja polecę też oponki firmy >> PROFIL <<. Tu również stosowane są wzory bieżników najlepszych producentów opon jak np. Michelin itp. Więcej opisane jest w w/w tematach i myślę, że w tej kwestii warto by oba przeczytać .

ja kiedys lazilem od wulkanizacj do wulkanizacji i natrafilem na wypas oponki
2 sztuki uzywanych włoskich bieznikowanych
ze 6mm bieznika
moze mnie wysmiejecie ale na tylnej osi zime przejechaly i jeszcze maja sie calkiem nieźle

pozdrowki

Jedź na rondo mateczne, można tam kupić dobre używane opony z Niemiec. Ja za komplet dałem 260zł, a bieżnika na gumie naprawdę sporo ( nawet włoski są ).

Z doświadczenie bym odradzał nalewki! Zasrane gooowno nie opona! Jak tylko pokropi mam ślizgawke jak w zime na letnich! A raz to bym wiekszego bałaganu narobił! One są za twarde... na roowniutkim asfalcie zero przyczepności przy hamowaniu!
Noo chyba, że ja trafiłem na jakieś trefne nalewki, z trefnych materiałów! Ale raz kupiłem i więcej tego nie zrobie... w końcu opona to jak nie patrzeć też bezpieczeństwo!
Uważaj co kupujesz!

Ale jak facet co ma wulkanizacje do E-klasy zakłada regenerowane gumy to chyba takie złe nie są. Jakiej produkcji masz te swoje śliskie i z jakiej daty?

zgadzam sie z koniem. ja takze tam kupowalem. 220 za komplet 13". 2xmichelin i 2xkleber (klebery mialy jeszcze WSZYSTKIE "wloski").

w ktorym to dokladnie jest miejscu na matecznym? tam gdzies obok stacji shella, jak sie jedzie w kier. forum?

mowisz Mount ze 220? to dobra cena. Mozna tekie oponki kupic od reki czy trzeba sie nachodzic i naszukac?

Cytat:
2004-07-16 11:15:06, pterock pisze:
w ktorym to dokladnie jest miejscu na matecznym? tam gdzies obok stacji shella, jak sie jedzie w kier. forum?

Tak, tuż przed nową stacja Shella....jest takie blaszane ogrodzenie, znajduje się tam również zakład wulkanizacyjny.

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-07-16 11:58:22 ]

Dzieki koniu! juz tam jade!

ja te kupilem od reki (13" 145/70) ale to najmniejsze jakie teraz sa. bylem ostatnio po 135 bo chce wezsze ale niestety nie ma (moze ktos ma takie 135/70 na sprzedaz/wymiane?)

cena ok, poza tym ludzie lubia "standartowe" i ogolnie znane firmy. te mniej popularne sa tanie. mozna dzieki temu dostac dobre gumy.
np micheliny policzyl mi drozej niz nowiutkie klebery, konrad do cc kupil juz dwa razy deszczowe uniroyal rallye w podobnej cenie...
facet powiedzial ze nikt tego nie chce...;)

no wlasnie...
przed chwila stamtad wrocilem i nie mieli zadnych 135.
jedyne jakie znalazlem to debice vivo i micheliny mxt. na szrocie na kobierzynskiej. (tym pod rurami cieplowniczymi). juz mialem brac te vivo ale cos mnie tknelo zeby zadzwonic do kumpla do wulkanizacji..
powiedzial mi zeby trzymac sie z daleka od vivo bo sa potwornie sliskie a te mxt maja kilkanascie lat i tez nie poleca...
wiec bede narazie jezdzil na 12" z przodu...

Ile kosztuje nowa 135x13 opona w sklepie? Z 70 zł?

[quote]Ile kosztuje nowa 135x13 opona w sklepie? Z 70 zł?
[/qoute]

okolo 100.. najtansze w granicach 90

Cytat:
2004-07-16 01:00:21, Race_D pisze:
A ja tylko zaproszę do wyszukiwarki, a właściwie od razu wskaże odpowiednie tematy, bo było już o tym coś niecoś .

Sory ale nic nie znalazlem a to przez to ze wpisywalem bieznikowane przez "rz" ale ze mnie anaflabeta

A teraz nastepne pytanie, co wybrali byscie dwie urzywki kupione na tym matecznym czy 2 nowki Vivo ?? koszty te same mniej wiecej bo vivo jenda nowke mam.
Pozdarwiam

aha gdzie wyklepac resory w kraku ?? ja sie wybieram na geanta ale jak ma ktos lepszy pomysl to chetnie skorzystam

Cytat:
A teraz nastepne pytanie, co wybrali byscie dwie urzywki kupione na tym matecznym czy 2 nowki Vivo ?? koszty te same mniej wiecej bo vivo jenda nowke mam.

z tego co mi mowil ten kumpel z "gum service" vivo to ostatecznosc. jesli masz mozliwosc kupienia uzywki w dobrym stanie, a ztego co widzialem na matecznym takie maja to sie nawet nie zastanawiaj.
ja mu ufam, gosc juz troche lat w gumach siedzi...
pozdro.

Akle niektórzy wkrecacie.....
Mam z tyłu Kleberki z 6 mm bieznikiem jak nówki za 100.
Na przód kupiłem nówki 135*70 za ..... 170 zł z wywazeniem i nowymi wentylami.
2 lata gwarancji na tylne rok.
Za niecałe 300 4 opony zm ontazem i wentylami.