Czlonkostwo w klubie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co musze zrobic aby stac sie czlonkiem klubu TheFiatAndTheFurious i dostac takie zajebiste naklejki klubowe

P.S. co ,jak, gdzie i dlaczego tak drogo???

musisz mieć paszport polsatu

odsylam do wyszukiwarki bo byl juz podobny temat !!

wlasnie szukalem i nic nie znalazlem jak mozecie pomóc to bede wdzieczny!!!!

zaczyna sie...

Cytat:
2004-07-16 11:18:13, skubip pisze:
co musze zrobic aby stac sie czlonkiem klubu TheFiatAndTheFurious i dostac takie zajebiste naklejki klubowe

musisz stanąc na głowie i zacząć klaskac , mieć paszport polsatu jak mówił poprzedni użytkownik

naklejke moge ci pchnąc za stówke ale pionieara

Cytat:
2004-07-16 11:21:11, florek127 pisze:

Nie zapominaj, że trzeba być jeszcze znajomym Piaska

dobra... bo mi sie chlopaka szkoda zrobilo

Na poczatek musisz wiedziec, ze czlonkostwo to nie tylko te "zajebiste naklejki" najpierw wez jakis udzial w zyciu klubu zobacz czy cie sie podoba, zaistniej w ogole...
To nie jest tak hop siup i jestes czlonkiem.

Poki co masz napisanych 6 postow... nic o Tobie nie wiemy, a klub to rowniez ludzie ktorzy sie poznaja i razem wspoldzialaja.

Cytat:
2004-07-16 11:18:13, skubip pisze:

1. udzielaj sie na forum,
2. Kliknij Tu, postepuj zgodnie z instrukcja i na pocatek moze dostaniesz status "sympatyk F&F "
3. jak odczekasz cierpliwei blizej nie okreslony okres, dzielnie pracujac na forum i spotach nad swoja reputacja, to moze bedzie i member
4. a jak bedziesz juz memberem to naklejke kupisz u Schwepes'a

Ogolenie rzecz biorac naklejka jest czubkiem gory lodowej

ten klub to elita, naklejki nie uczynią ciebie członkiem elity, na trzeba zasłużyć. Pamiętaj: "nie szata czyni człowieka"

witam

człowieku wyobraz sobie ze jest nas około 80 osób i zadna z nas nie wstąpiła do klubu po to zeby dostac naklejke, niektorzy nawet jej nie mają (nawet prezes)

wiec pomysl chwile i moze jak jestes choc troche bystry to dojdziesz do tego co nas wszystkich łaczy...

.... bo na pewno nie naklejki..

Jeśli jaja sobie robisz to na HP, jak pytałeś poważniej to wyjdź i wejdź jeszcze raz

Cytat:
2004-07-16 11:41:24, LoRd_S pisze:
Cytat:
2004-07-16 11:21:11, florek127 pisze:

Nie zapominaj, że trzeba być jeszcze znajomym Piaska

No i musisz odpowietrzać lusterka sam w mniej niż 25s.

Cytat:
2004-07-16 11:46:25, Klon75 pisze:
ten klub to elita, naklejki nie uczynią ciebie członkiem elity, na trzeba zasłużyć. Pamiętaj: "nie szata czyni człowieka"

Łał, to ześ teraz skomentował .

Cytat:
2004-07-16 12:03:17, Poramancza pisze:
witam

człowieku wyobraz sobie ze jest nas około 80 osób i zadna z nas nie wstąpiła do klubu po to zeby dostac naklejke, niektorzy nawet jej nie mają (nawet prezes)

wiec pomysl chwile i moze jak jestes choc troche bystry to dojdziesz do tego co nas wszystkich łaczy...

.... bo na pewno nie naklejki..

Oranż, Ty się nie znasz - ja już ponad pół roku tu się męczę, półtora tysiąca postów na F&F naklepałem tylko po to żeby dostać te QL naklejki. Specjalnie po to dwa Kanty kupiłem. Jak już dostane to sprzedaje DF'y, spadam stąd i przylepie sobie na moje nowe Bravo .

A tak zupełnie poważnie - może należałoby już opublikować regulamin bo chyba dopracowaliśmy go już wystarczająco, a niektóre posty aż o niego proszą .

Cytat:
2004-07-16 13:08:21, Race_D pisze:
Oranż, Ty się nie znasz - ja już ponad pół roku tu się męczę, półtora tysiąca postów na F&F naklepałem tylko po to żeby dostać te QL naklejki. Specjalnie po to dwa Kanty kupiłem. Jak już dostane to sprzedaje DF'y, spadam stąd i przylepie sobie na moje nowe Bravo

Bravo? hmm....moze bravo girl, tam chyba pisza ludzie o podobnych do Twojej pasjach

do Race_D
Mój drogi przyjacielu. Grupa ludzi połączonych wspólnymi zainteresowaniami tworzy swoistą, dość szczelną enklawę. To własnie odrębność rodzi elitę. Kto wie więcej o Fiaciorkach niż właśnie Furiaci?? Kto z taką pasją i amokiem w oczach może gadać godzinami o czymś co dla zwykłęgo śmiertelnika jest kupą złomu nie wartego zachodu? Kto potrafi z jednegło tłoka, resoru i drążka reakcyjnego oraz 12 tyś adresów złożyć cacko które zachwyca oczy i raduje duszę? Zwykli śmiertelnicy? Zjadacze chleba powszedniego?? Żule z budy z piwem? NIE i jeszcze raz NIE!!!
Tego dokonać mogą tylko maniakalni zapaleńcy zapatrzeni ślepo w cel.
TO JEST ELITA!!!!!! I wbij sobie to do głowy... (inaczej pozostaniesz szarym zjadaczem chleba) - to wszystko co napisałem, napisałem ze szczerego przekonania o Was, chłopaki po to aby pokazać że ta "zgraja" stanowi wielką sprawę.
PS
A jak się komuś nie podoba moja wypowiedź - niech to oleje i już.
Ja lubię krytykę - ale qrwa, niech będzie choć trochę konstruktywna!!! (i wcale nie mam na myśli Krzycha00)
Koniec przekazu

Cytat:
2004-07-16 14:10:03, Klon75 pisze:
do Race_D
Mój drogi przyjacielu. Grupa ludzi połączonych wspólnymi zainteresowaniami tworzy swoistą, dość szczelną enklawę. To własnie odrębność rodzi elitę. Kto wie więcej o Fiaciorkach niż właśnie Furiaci?? Kto z taką pasją i amokiem w oczach może gadać godzinami o czymś co dla zwykłęgo śmiertelnika jest kupą złomu nie wartego zachodu? Kto potrafi z jednegło tłoka, resoru i drążka reakcyjnego oraz 12 tyś adresów złożyć cacko które zachwyca oczy i raduje duszę? Zwykli śmiertelnicy? Zjadacze chleba powszedniego?? Żule z budy z piwem? NIE i jeszcze raz NIE!!!
TO JEST ELITA!!!!!! I wbij sobie to do głowy... (inaczej pozostaniesz szarym zjadaczem chleba) - to wszystko co napisałem, napisałem ze szczerego przekonania o Was, chłopaki po to aby pokazać że ta "zgraja" stanowi wielką sprawę.
PS
Ja lubię krytykę - ale qrwa, niech będzie choć trochę konstruktywna!!! (i wcale nie mam na myśli Krzycha00)
Koniec przekazu

zdecydowanie przydałaby sie publikacja regulaminu i którym wspomniał Race_D

o jaiim regulaminie mowicie?

jako ze Kabul nie jestes memberem nie widzisz niektorych tematow ktore sa wyłacznie dla klubowiczow...

regulamin był własnie pisany i konsultowany w takim temacie

nie wiem jak jest z Toba ale widac po twoich postach ze mogłbys sie nadawac

chociaz w sumie to nie mnie o tym decydowac... pozdrawiam

Cytat:
2004-07-16 14:10:03, Klon75 pisze:
do Race_D
PS
Koniec przekazu

Więcej osób o takich poglądach na forum!

Cytat:
PS
Koniec przekazu

Pieknie to zawarłes w tych kilku zdaniach! Brawo! Swoj chłop jestes!

a co do członkostwa...juz wkrotce regulamin i wszystko bedzie jasne.

Let the force be with You!