ALU-FELGI....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak sie własnie zastanawiam,gdzie mozna dostac jakies A;u felgi z oponami...?Wy zapewne wiecie.... pomózcie!!

A ja jeszcze tutaj male pytanie..bo ostatnio zdjolem przy okazji zabawy z tylnymi hamulcami, felgi, zmierzylem rozstaw srub i co sie okazalo rozstaw miedzy nimi to 70 mm. patrzylem na allegro i nigdzie nie ma felg o takim rozmiarze!! za o są na przyklad 4x100 do nissana.. ale w sumie gdyby zmierzyc u mnie przekątną miedzy srubami to wychodzi ~100mm .. jak to sie mierzy? mam jakies nietypowe czy co? pomozcie.

irq

Jezeli chodzi miejsce gdzie mozna fele dostac, to przede wszystkim posukaj gieldy lub szrotu w swojej okolicy, albo zakaldu wulkanizacyjnego, gdzi i opony z odzyku dostaniesz tanio tam tez czesto alusy maja, a jezeli chodzi o twoje pytanie irq to sie popytam znajomych i napisze jak sie dowiem

a tak poza konkursem to panowie, jak "przypadkiem" jechalem o po autostradzie o 80 km za szybko, zgubilem dekiel od mojego alusa, i poszukuje teraz po parkingach ;p zrobie fote, jak ktos namierzy gdzies, dajcie znac

Cytat:
2004-11-08 16:13:02, irq pisze:
A ja jeszcze tutaj male pytanie..bo ostatnio zdjolem przy okazji zabawy z tylnymi hamulcami, felgi, zmierzylem rozstaw srub i co sie okazalo rozstaw miedzy nimi to 70 mm. patrzylem na allegro i nigdzie nie ma felg o takim rozmiarze!! za o są na przyklad 4x100 do nissana.. ale w sumie gdyby zmierzyc u mnie przekątną miedzy srubami to wychodzi ~100mm .. jak to sie mierzy? mam jakies nietypowe czy co? pomozcie. irq

tak Irq. mierzy sie dwie przeciwległe.. w nissanie jest 4x100.