MotoNews.pl

Okleina czy malowanie kokpitu??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie co polecacie zrobić pomalować kokpit na srebrno czy okleić go jakąś markową okleiną dostosowaną do konkretnej marki auta?? Prosze o rade co polecacie?? Zlicze głosy za tak i za nie i moze coś mi sie wyjaśni??

Zmatowić , odtłuscic i pomalowac.
Oklina na słoncu odejdzie same klopoty.

taka oklepina w kolorze aluminium wycieta gotowa do przykjlejenia kosztuje do mojego forda 175 PLN http://www.sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=61664 wiec chyba nie warto tyle kasy pakowac ale wiadomo efekt murowany, ale czy to nie wies takie cuz przyklejac ?sam nie wiem ...

Nakleisz i co ?????
Poczytaj Faq powyzej 45 stopni sie odkleja a ile razy jest i 80 - 90 stopni w srodku jak sie nagrzeje
Za 50 zł kupisz podkład papier scierny i 2 spraye.

Cytat:
2004-07-20 16:55:40, s_s pisze:
mam pytanie co polecacie zrobić pomalować kokpit na srebrno czy okleić go jakąś markową okleiną dostosowaną do konkretnej marki auta?? Prosze o rade co polecacie?? Zlicze głosy za tak i za nie i moze coś mi sie wyjaśni??

a takie pytanko: w jakim aucie chcesz to robic?

Jezeli w tym ladnym czerwonym punto to zostaw tak jak jest, na twoim miejscu zostawilbym deske oryginalna

jesli bym robił to w swoim aucie to bym wybrał malowanie jest dużo ładniejsze od okleiny.w jacky lakier do malowania kosztuje 37,81 i to jest 400ml

[ wiadomość edytowana przez: vwpolo5 dnia 2004-07-21 14:00:35 ]