[ZASTAVA 1100P] Wycena...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Mam takowe pytanko do Was...Trafila mi sie ZASTAVA 1100 P z 1979 roku.Auto jest technicznie i blacharsko w porzadku,a to jak wiadomo najwazniejsze Jest tylko jeden feler...Ma przegrzany silnik,ktory zagotowal sie dosc ostro i 'zdechl"...Zastanawiam sie czy brac ja...cena to 500 zlotych,moze udaloby sie urwac na 400...Co wy na to???Zaznaczam,ze blacharka jest naprawde spoxx ma kilka kropek rdzy i zajeb...chromy

-----------------
http://plepleple.pl

zastanow sie po co ci to auto? jak juz sobie na to odpowiesz to cena 400 za zdrowa karoske i kompletna jest niezla.....

Kupuj blacha to podstawa,silnik mozna wymienic za grosze.

Zastavka fajne autko. 400 zł to całkiem nieziła cena. drugi zajebisty silnik pewnie za 3 4 stówki wyrwiesz.

hmmmm
Mialem Zastave i ja dobrze wspominam....
To mialby byc taki "powrot do korzeni"....ale pytam dlatego,ze kompletnie nie orientuje sie jakie sa ceny ZASTAV w tym momencie,bo nie interesowalem siie tym tematem.....Poza tym moja druga Polowa ma chyba kiepskie dni i nie chce jej ujawniac swego tajemniczego planu zakupu [ewentualnego]''ZASTAVKi....bo powie mi,ze mam juz 2 szroty i po cholere mi trzeci????No i wlasnie o to sie rozchodzi....musze doprowadzic 127 do ladu i 126p przydaloby sie,a kaski ni ma....dlatego waham sie co z ta ZASTAVA bo cena wydaje mi sie atrakcyjna,a wiem,ze potem bede zalowal srogo.......Bo ceny klasykow ida w gore

-----------------

Wiesz ja widzialem w cale nie w zajeb/.../ym stanie za 1800 w komisie, ale silnik byl good. jak sie zagotowal i zdechl to pewno trzeba go wymieniac, bo remontowac niema sensu. sprawdz czy dasz rade walem ruszyc. jak tak to moze nie jesty z nioa az tak zle.

Cena spoko ja za podszybie do swojego 128 wycięte własnie z Zofii musiałem dać na złomie 100zł (tak się ku... cenia, a ja nie miałem innej opcji).

Za tą sumę bym się nie zastanawiał
Jak się zagotował to jest szansa że to "tylko" uszczelka pod głowicą-naprawa nie była by więc kosztowna.

a to jest 5 czy 3 drzwiowa?

ale tak czy inaczej jak ja mialbym okazje to bym kupil, bo nawet jak cos to kumpel ma caly przod tj. zawiesznie, deska rodzielcza i kompletna komora silnikowa odciety od jezdzacej zastawy i zawsze mozna by cos podzialac

a jakby to byla jeszcze 3 to panie to nawet bym sie nie myslal nad sensem zakupu, generalnie gdybym mial okazje kupic zoscke to teraz bym kantem nie jezdzil

Gdybym był na Twoim miejscu i miałbym te 400-500zł to bym brał. Ale ja to już mam takie zboczenie że wszystko bym chciał ratować . Myślę, że to dobra cena, a najważniejsza w końcu jest buda - wszystko inne można łatwo wymienić.

El cena 400 zl nie jest zla ale jak juz koniecznie chcesz Zastavke i to niezle przygotowana, to pogadaj z Alim, mowil cos,ze chce sie pozbyc swojej Zoski za jakies 600 zl. Klastka, wzmocnienia, rozporka i instalacja gazowa.
Mysle,ze to lepsze o tego co mas zna oku, bo przynajmmnniej jezdzi

Heh....
jak cena spadla z 1400 zlotych do 600 to cos musi byc na rzeczy

-----------------

400zł? Kupuj.Silnik na gemele i za grosze kupisz jakis inny.

Cytat:
2004-07-21 08:12:20, satiz pisze:
El cena 400 zl nie jest zla ale jak juz koniecznie chcesz Zastavke i to niezle przygotowana, to pogadaj z Alim, mowil cos,ze chce sie pozbyc swojej Zoski za jakies 600 zl. Klastka, wzmocnienia, rozporka i instalacja gazowa.
Mysle,ze to lepsze o tego co mas zna oku, bo przynajmmnniej jezdzi

Wydaje mi sie ze to jest lepszy pomysl !!

mialem kiedys ten wynalazek i
dodam od siebie, ze jak mi silnik padl to na zlomie kupilem za 250 taki co byl w zastavie u jednego wlasciciela od nowosci, a po montarzu i regulacji na drugi dzien krecil do 8000rpm a autko latalo do 160 km/h

a tak na marginesie to najlepsze wlasciwosci trakcyjne sa na gumach 165/65 R13

8000rpm. Nie przesadzasz troche????

no i sprawa sie rypla
po wnikliwych ogledzinach okazalo sie,ze Zosia ma skorodowane podluznice z przodu i to dosc ostro.......
ale bede za to mial z niej gadzety typu chrom lusterko i pare innyc h dupereli

-----------------