Pierwszy przeglad, potrzebna pomoc bardzo wazne [126 swap]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje namiar na okregowa stacje diagnostyczna (bo tylko w takiej moge zrobic przeglad swapa) w okolicach katowic - krakowa ale takiej w ktorej juz ktos robil przeglad swapa zeby sie poprostu nie bali i nie czepiali niewiadomo o co.
Dla mnie jest to sprawa wagi panstwowej bardzo prosze o pomoc.

Kraków - ul. Łukasiewicza.

krakow ul. witosa na przeciwko marketu hypernova
pytalem sie goscia czy cos takiego by przeszlo.....mowi ze juz 3 takie w swoim zyciu rejestrowal

...poza tym zawsze mozna sie z nimi dogadac

Ewentualnie mozesz isc od rzeczonznawcy i poprosic o wystawienie karty zmian. Facet zbada, zmierzy, policzy itd. wystawi karte zmian i w tedy idziesz z ta kartka do wydzialu komunikacji i wyminiesz dowod.
Po za tym robisz normalne badania techniczne z wpisem,ze zmineione sa numery silnika.

Ja wlasnie tak zrobilem kiedy wlozylem do swojego auta silnik z Zastavy i nie mialem zadnych problemow

Cytat:
2004-07-21 10:29:40, NAZIK pisze:
krakow ul. witosa na przeciwko marketu hypernova
pytalem sie goscia czy cos takiego by przeszlo.....mowi ze juz 3 takie w swoim zyciu rejestrowal

...poza tym zawsze mozna sie z nimi dogadac

Ja tam przechodziłem przegląd powiedział tylko: "panowie rajdowcy przeginacie......(chyba po tym jak rurą wydechową o rolki zachaczył ))

Toruń - Arpol (salon Seata i stacja diagnostyczna) ul. Dekerta 26
niejaki p. Czyszka..

tam z odpowiednimi znajomosciami mozna burana jako 126 zadilowac.. zreszta Czyszka sie scigal w RC wiec jara sie kazdym wynalazkiem w 126

Zaraz jade do gościa i będę wszystko wiedział. Jak co to zaraz dzwonie
Pozdrawiam

niewiem czy jeszcze aktualne ale koło mnie (w s-cu) jest taka sttacja gdzie niebedzie problemów...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek