SONATA VI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widzieliście zdjęcia nowej sonaty? www.htg.iap.pl/hyundai/modele/sonata/galeria/glowna.htm u Witka mozna znaleść na samej gorze strony. musze powiedziec ze zrobiła na mnie piorunujące wrażenie.. no może oprócz środka który jest jakiś taki szary i spartański.. ..ale generalnie bedzie super autko

Powiem szczerze, że Sonata działa na mnie od I-go modelu. Stylistyka, design i wyposażenie kształtuje samochód jako bardzo nowoczesny. A cena robi go przystępnym. Kiedyś w USA na zasadzie ślepego testu Sonata wygrała z Toyota Camry. To o czymś świadczy.
pzdr

ostatnie 3 generacje Sonaty mi się podobają a ta najnowasz to zawala z nóg jak narazie

P.S.

Szkoda że starszy juz kupił furkę 2 tygodnie temu

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2004-07-20 22:41:03 ]

Piękne auto ale Bollsowa Sonata lepiej sie prezentuje zwłasza to malowanie

juz zaczalem szukac takiej dla siebie.. ..nawet przedstawiłem kandydatke Bollsowi.. chyba przeszła wstępną selekcje

Chce zaznaczyć, że kokpit jest jeszcze częściowo ukryty, bo są to zdjęcia nieoficjalne.

a to w takim razie zmienia postać rzeczy.. mam nadzieje ze nowa Sonata wnętrzem dorówna klasie luksusowej ..a co do tej ktorej szukam.. to oczywiscie Sonatka taka sama jak Bollsa ..jest kilka ciekawych w niemcach. szkoda ze musze czekac na kase do wrzesnia bo tak to bym sie juz teraz po nia wybral ..ale moze do tego czasu Euro jeszcze spadnie to bedzie taniej..

Cytat:
2004-07-27 11:15:56, doogas pisze:
..a co do tej ktorej szukam.. to oczywiscie Sonatka taka sama jak Bollsa

Jeśli taka jak Bollsowa to Sonata II - robili ją chyba do 96r.
Mi osobiście bardzo podoba się Sonata III dokładnie taka

Ma piękny gril z przodu.

Mnie osobiście też sie taka Sonata najbardziej podoba Ciekawa wersja bez kierunkowskazów w nadkolach, wygląda na chamerykem

a o to oficjalne info na temat nowej Sonaty

SONATA

Przyznam, że bardzo mi się podoba piąta wersja sonaty. Przydałoby się przetestować ten samochodzik, oczywiście z większym silnikiem.

Dodałem nowe info i fotki o Sonacie VI na www.htg.iap.pl

Zapraszam do lektury. Trzeba będzie pomyśleć przy zmianie auta o Sonacie

SONATA VI

Cytat:
2004-11-08 15:13:54, Tomi_Li pisze:
Zapraszam do lektury. Trzeba będzie pomyśleć przy zmianie auta o Sonacie SONATA VI

Aż się przyjemnie czyta takie pochwalne artykuły
A design jest naprawdę bardzo ładny.

Chętnie bym przeszczepił swojej Sonacie lampy przednie i tylne

Kto wie, kto wie...niech no tylko wejdą do produkcji

A ja bym siebie przeszczepił do nowego modelu

Hmm....ale nie sądzisz że troche zatraciła taki swój charakter? Przód Hondy Accord a tył Audi A6 lub nawet Toyoty Cariny E.

To , że wszystko sie zmieniło w taki a nie inny sposób to rzecz gustu, mody itp. Wygląd musi się zmieniać i to dość szybko, inaczej potencjalny klient i użytkownik znudzi się i pomyśli, ze model długo był nieodświeżany. Osobiście uważam, że sonata VI wygląda świetnie, trzeba tylko trochę czasu żeby się przyzwyczaić do nowości.

Popieram zdanie poprzednika, jest po prostu super!!!!!!!!

mnie się też bardzo podoba i być gdybym był w innym okresie swojego życia (czyli zona i 3 dzieci) to bym się na nią skusił

a co do wyglądu hmmm Hyundai od dłuższego rynku dosyc ostro sie reklamuje i zwiększa gamę samochodów aby pozyskac jak najwiekszą część rynku aby przekonac klientów do siebie musieli bardziej "ucywilizować" wygląd autek żeby nie były zbyt "oryginalne" bo jednak większość klientów nie lubi się zbytnio z tłumu wyróżniać