Mandacik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis owiedzilem nasza stolice i sie spoznilem 20min do czasu jaki pisal mi na tej karteczce z parkometru.No i jusz za wycieraczka madacik byl.Dostal ktos jeszce cos takiego??Za parkowanie.Podobno maja tyle tych spraw ze raczej nie trzeba placic(tak mi mowilo pare osob)Wiec nie weim poczekac czy co(kumpel 2 lata temu dostal podarl i sie przedawnilo a nikt sie nie upomnial)

Dostałem takie coś też w stolicy w listopadzie 2001 roku i na razie cisza więc.....

mnie tez sie taki dostalo,mialem oplacony i spoznilem sie 14min i wsadzili mi za szybe 50pln TAKI HUJ JAK BATOREGO KOMIN jak im zaplace to bylo w 2002 a wtedy pobieranie oplat bylo niezgodne z konstytucja zreszta powinni zadac doplaty bo tylko sie spozniles a te gnoje odrazu mandat Ale jak gownazeria demoluje lawki to straznikow miejski ni huja!!!!!!!!!!!!!!!

a ja tak sie zastanawiam jak by poczekac na parkingu na kierowce obok ktory ma takze taka karteczke - tyle ze dluzszy czas i pozyczyc od kierowcy albo odkupic za przyslowiowa zlotowe i napisac odwolanie ze chyba im sie cos pomylilo albo ze spadl moze jak zamykalo sie drzwi co wy na to ??

a jak Ci udowodnią że gdy przyszłeś do samochodu to mandat był za szybą a nie gwizdnął go jakiś przedszkolak??

Ja ogolnie na to leje. Juz 4 razy mialem za szyba i wywalilem. Kumpel to z 15 ich ma i zbiera dla jaj

tylko ze teraz robia chyba jeszcze foto do tego !! jako dowod przynajmniej w moim miescie straz miejska tak robi dostali aparat cyfrowy i teraz robia jeszcze fote bo inaczje twierdzili ze sie ludzie wypieraja w zywe oczy !!

W Szczecinie to różnie jest z tymi mandatami. Jednym uchodzi to na sucho a innym za kilka miesięcy puka do drzwi komornik wraz ze strażą miejską a wtedy to płać i płacz

No to ja chyba tez nie zaplace chyba zeby mi przyslali zdjecie.Za 17 minut nie bede placil 50 pln.No bo chyba ktos mi ten mandad wycignal zanim ja przyszlem

Cytat:
2004-07-24 18:58:41, wolf1944 pisze:
No to ja chyba tez nie zaplace chyba zeby mi przyslali zdjecie.Za 17 minut nie bede placil 50 pln.No bo chyba ktos mi ten mandad wycignal zanim ja przyszlem

tak mi sie właśnie zdawało że o tym wpsominałeś.. jak przyszłeś już go nie było

w kraku jest strefa parkowania, cos 3 czy 4 zeta za godzine ale poniewaz to niezgodne z ustawa to nie kupuje kart postojowych, panom ktorzy je sprzedaja grzecznie dziekuje - no chyba ze sa nachalni to mniej grzecznie - i mam juz paredziesiat takich mandatow po 50zeta kazdy i matka tez ma i to tak od 2 lat i nikt sie nie upomina moga mi naskoczyc hwdp a raczej "kontroli strefy parkowania" kij im w nery!!

Cytat:
2004-07-24 15:24:09, -DLUGI- pisze:
W Szczecinie to różnie jest z tymi mandatami. Jednym uchodzi to na sucho a innym za kilka miesięcy puka do drzwi komornik wraz ze strażą miejską a wtedy to płać i płacz

a jaki sad nada temu tytul wykonawczy???bez tego komornika mozna kopnac w dupsko a prawo wstecz nie dzialaczy

a mnie dzis ustrzelili na radar o 20km/h za duzo ale pan policjant sie zlitowal i tylko pogrozil palcem

Cytat:
2004-07-28 15:19:58, Kamila85 pisze:
a mnie dzis ustrzelili na radar o 20km/h za duzo ale pan policjant sie zlitowal i tylko pogrozil palcem

to ustrzelili mnie i ja pisalem tego posta tylko nie sprawdzilem kto jest zalogowany

Cytat:

to ustrzelili mnie i ja pisalem tego posta tylko nie sprawdzilem kto jest zalogowany

nie ladnie sie podszywac podemnie

Cytat:
2004-08-02 21:15:37, Alan28 pisze:
Cytat:

Buehehehehehe Alan to ja bym sie zastanowil czy lepiej nie zaplacic...bo niewiadomo co ten policjant bedzie chcial w zamian Bo ze Kamile poscil to rozumiem...ale Ciebie

bo ja fajna dupa jestem zartuje

zartujesz ze jestes fajna, czy ze dupa?

a gdzie tam, ona pisala serio wiem co mowie i co widze