Odebrałem Signum!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pierwsze wrażenia rewelacyjne, ale po jednym dniu moja opinia może być zszokowana Szkoda,że nie umie gotować Czy ktoś zna adres Klubu Signum? Jeśli tak, to bardzo proszę o podanie go. Pozdrawiam

Nie ma to jak nowka , ale ja swojej omy nie zamienil bym na Signum. Moze sliniczek bym sobie taki wstawil 3.2 to juz cos. Jak narazie moim calkiem nowym pojazdem co sobie kupilem byl rowerek

ps Gratuluje nabytku i czekam na wrazenia z ekspoloatacji

Gratulacje autka... jak pojezdzisz chwile to czekamy na opiinie!

Cytat:
2004-07-23 22:51:07, Nav pisze:
Nie ma to jak nowka , ale ja swojej omy nie zamienil bym na Signum. Moze sliniczek bym sobie taki wstawil 3.2 to juz cos. Jak narazie moim calkiem nowym pojazdem co sobie kupilem byl rowerek

ps Gratuluje nabytku i czekam na wrazenia z ekspoloatacji

Dziękuję!!!
Pierwsze wrażenie było takie: Vectra B z silnikiem 2.0 16V miała niezłego kopa,ale jak wsiadłem do Signum, to chwała Bogu udało mi sie zatrzymać przed innymi pojazdami na parkingu dealera i poprosiłem,żeby wyprowadzili mi ją na prostą bo zrobię im niechcący remanent w tych autach stojacych na placu. Wyrwała jak taka głupia!!! No jednak 211KM nawet niedotartych to jest juz zdrowy wykop.Nie myślałem,że aż tak zdrowy.A do tego nałożyły sie pewnie emocje i efekt byłby zupełnie niepożądany. Jak będzie dalej - zobaczymy.Ruskie mawiaja - pożywiom- uwidim
Pozdrowienia dla wszystkich oplomaniaków

Cytat:
2004-07-23 22:52:35, Focuss pisze:
Gratulacje autka... jak pojezdzisz chwile to czekamy na opiinie!

Wiedziałem że to "moje auto" od chwili, kiedy pierwszy raz je zobaczyłem. Dziękuje i będę informował na bieżąco o doznaniach wynikajacych z jazdy Pozdrowienia

no no ....

Gratulacje!

oby służyło...

Dziękuję!!!
Pierwsze wrażenie było takie: Vectra B z silnikiem 2.0 16V miała niezłego kopa,ale jak wsiadłem do Signum, to chwała Bogu udało mi sie zatrzymać przed innymi pojazdami na parkingu dealera i poprosiłem,żeby wyprowadzili mi ją na prostą bo zrobię im niechcący remanent w tych autach stojacych na placu. Wyrwała jak taka głupia!!! No jednak 211KM nawet niedotartych to jest juz zdrowy wykop.Nie myślałem,że aż tak zdrowy.A do tego nałożyły sie pewnie emocje i efekt byłby zupełnie niepożądany. Jak będzie dalej - zobaczymy.Ruskie mawiaja - pożywiom- uwidim

Wielkie Gratulacje... o tak 211 KM robi swoje.... Pamietam pierwsza jazde Mercedesem Ojca 320 E 225KM hmm nie wiedzialem ze mimio iż to automat to ma takiego niesamowitego kopaaaa ahhh extra silniczki ponad 3 lirterka to jest to. Bedziesz mial wspaniale doznania z jazdy. Kazde wyprzedzanie jesli zamierzysz, to na bank zrealizujesz.... Jak Ojciec sprzedawal Mercedesa mialem go odkupic, ale niestety na benzyne przy tej pojemosci nie bylem wstanie wydac tyle, tym bardziej ze potrzebuje auta do holowania przyczepy ;P Ale to moze i lepiej, bo nie bylbym wtedy w Klubie OKP

Pozdrawiam i zycze.....szerokiej drogi i... okazji duuuzo do wyprzedzania, to sama przyjemnosc takim autem....
[/quote]

[ wiadomość edytowana przez: powercafe dnia 2004-07-24 14:19:30 ]

Gratulacje!!!!!!!!!!!Super auto

OT:
powercafe: ale masz wycipiastego awatarka no qrde, wypas

gratulacje nowego autka, oby słuzyło bezawaryjnie!!

Bad czy piszesz na forum xp ??

O qrde!! Dopiero dziś zobaczyłem jak wygląda Signum!!!!!
Stopy mnie teraz bolą, jak szczena mi na nie opadła.....
Autko SIUPER, oby tylko dobrze służyło!!!!
Gratulacje samochodzika Dulczas!!

Niom Gratulacje - piekne autko, na poczatku nie moglem ogarnac SIGNUM/VECTRA ale juz jest lepiej

Cytat:
2004-07-23 22:43:15, dulczas pisze:
Pierwsze wrażenia rewelacyjne, ale po jednym dniu moja opinia może być zszokowana Szkoda,że nie umie gotować Czy ktoś zna adres Klubu Signum? Jeśli tak, to bardzo proszę o podanie go. Pozdrawiam

gratulacje
moim skromnym zdaniem wlasnie signum jest najpiekniejszym oplem z nowej serii

a klubu moze nie ma, bo jeszcze za malo tych opelkow sie popsulo

dulczas, wrzuc jakies fotki to popatrzymy na to cudo poki co widzialem pare sztuk w biegu tylko

Ładniejsza jest nowa Vectra w kombiaczku ta sama buzia ale jaka dupcia.

Widze Dulczas, że może dzieki Tobie nie przestana produkować Signuma....
Bo auto sprzedaje sie fatalnie, a jeszcze za pół roku wchodzi nowa Omega......
No i ten napęd przedni przy tej mocy, pomyłka........

No nic, 6 garów to nie przelewki!

qrde to juz nie przelewki, gratuluje nabytku.. pozazdroscic

pzdr

Dulczas.
Zrób parę zdjęc.Napisz cos więcej i prześlij do mnie.
Zrobimy małą stronkę o Twoich pierwszych wrażeniach z jazd.
U mnie pod domem stoi taka maszynka.
Piękna.

Gratulacje, piękny i solidnie wykonany. Po pierwszych oględzinach widać, że to dzieło z górnej półki...

No dulczas to może w końcu będę miał godnego rywala w tym smutnym jak dupa mieście...
211KM i napęd nie tam gdzie trzeba ... to powinna być bułka z masłem dla mojego Mściciela!!!

Gratuluje Signum