Czesc jestem nowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc wszystkim
jestem z Łodzi ,mam fiata 126p

No witam. Wreszcie do nas wpadłeś Piotrek. Może jakieś foteczki bolida? Jakieś plany?

witamy na forum

mam kilka pytan odnosnie pochylenia kol i zbieznosci . Mozecie mi cos podpowiedziec jak je ustawic ?

witamy nowego forumowicza moch dobrze mowi "moze jakies foteczki bolida"?

to zależy po jakiej nawierzchni chcesz jeżdzić
Na asfalt proponuje Przód po -1 na strone a tyl samsie ze spręzynkami poukłada im więszy negatyw tym trudniej klamki przeszlifować ze zbierznością to bywa różnie bo jak zbierzny to pięknie po prostej smiga a jak rozbierzny o super w zakręty wchodzi ale na prostej myszkuje wiec zbierznie lepiej się jeżdzi no chyba że masz zamiar jeżdzić nz kjs z autem na lawecie!!! Wszystko o zawiasie znajdzesz w artykule na Fiat-Furious.prv.pl pozdrawiam uściślij potrzeby a napewno orzymasz wiele fachowych orad!

witam nowego forumowicza

fotki mojej fury mozecie zobaczyc na stronie
www.terytorium126p.pl moja ksywa piter126p .
fakt samochod wyglada teraz o woiele gorzej niz na zdjeciach
ale w przyszlym tygodniu biore sie za niego
blacha, mechanika i cala reszta

Ja skrócę drogę do fotek Piotrka auta.
Oto i ono Auto Pitera.
Oceniajcie Panowie i Panie

To i ja się przywitam bo jeszcze nie było okazji, choć już troszkę pisałem na forum
co do mojej furki:
jest to maluszek i jestem z niego bardzo dumny, zakupiłem go rok czasu temu tuż po zdaniu prawka, ale maluszek 23 letni się sypał i pomiesięczym testowaniu zaczął odmawiać posłuszeństwa.
Na przeciw zaistniałej sytuacji wyszedł mój tata i wziął się za remont(wszystka co się da), który trwa do dziś , na szczęści są to już końcówki i mam ogromną nadzieję, że najdalej za miesiąc będę pomykał z Wami Furiatami

Witam Cię, BLUE, fotki bolida poproszę. Czy te rysunki w profilu to Twoje ??

To ja witam dwoch ludzi !!! a co do rysunkow to na HP jest post o tych rysunkach. Takze poprosze o foty.Maluch Pitera mi nie podchodzi

Tak w sumie to ja tez tutaj jestem nowy więc także witam

w tej chwili mam zdjety spoiler. sklepany przedni resor i podciete sprezyny oraz kiere Monte Carlo

[ wiadomość edytowana przez: piter126p dnia 2004-07-25 23:25:31 ]

Witam MLODY. i witam każdego nowego forumowicza który podepnie się pod ten temat

Powiem nawet więcej, ma zdjęte też brewki i paski. Auto wygląda o niebo lepiej niż z tym czymś co sam przewałem frytkownica . Zamontowany jest również tłumiczek Wupex TWIN. Dzwięk przyprawia o naprawdę miłe odczucia

ojj jakby na to niepatrzec to ja też tu nowy co prawda odzywam sie na forum troszku ale tez nowy użytkownik jestem WITAM WAS klubowicze F&F i nietylko

Witam wszystkich I zycze miłego postowania, forumowania, czytania itd.
Have Fun!

A więc te rysuneczki to Moje no wiecie w końcu jestem studenciną architektury no a fotki mojego budowanego bolida postaram się zamieścić jutro, bo tera starszy w garażu siedzi i robi go(126)

BLUE masz talent. zamieść coś. Niedawno był nawet taki temat z rysunkami. SUPER sprawa.