MotoNews.pl
6 Komisy samochodów dostawczych w Warszawie (duże) (57410/91)

Komisy samochodów dostawczych w Warszawie (duże)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro jadę do Warszawy w celu rozpoznania i docelowo zakupu samochodu dostawczego. Jak ktoś z warszawiaków zna i może polecic jakiś duży komis (samochody dostawcze) to proszę o namiar (dzielnica i ulica).
pzdr

Duży komis z dostawczakami jest przy wylotówce z Warszawy na Poznań (po prawej stronie jadąc w kierunku Poznania - chyba nie da się go nie zauważyć - jedna jego połowa to dość luksusowe samochody osobowe a druga dostawczaki). Nie wiem czy to jest jeszcze w granicach administracyjnych Warszawy czy już nie, w każdym razie jest to 5 minut drogi ode mnie a mieszkam na Bemowie.
Jeśli potrzebne jakieś dokładniejsze namiary to mogę tam podjechać i sprawdzić...

Ten komis akurat znam (nawet tam już kiedyś kupiłem samochód dostawczy ), często przejeżdżam tamtędy ale gdybyś miał coś innego na oku to proszę o informację.
dziękuję

Są tam teraz dwa komisy obok siebie... Przed chwilą podjechałem żeby sprawdzić. Jeden ul. Połczyńska 106 - zaledwie kilka dostawczaków, drugi Połczyńska 110 - z tego co widać przez ogrodzenie całkiem spory wybór dostawczaków w różnych "rozmiarach".
Innych niestety nie znam, a przynajmniej w tej chwili nie przypominam sobie żadnego...

Dziękuję bardzo za sprawdzenie ale nie musiałeś specjalnie jeździć by to sprawdzić. Nie chcę robić kłopotu.
pzdr

Żaden kłopot, nie jechałem specjalnie, wracałem ze sklepu i odbiłem trochę od obranego kursu, żeby się upewnić
Trzeba sobie pomagać, prawda?
No i jak tam jechałem to jeszcze nie wiedziałem że już znasz to miejsce hehe...
Pozdrówka!