Cichociemny 126 - b.szybki......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale jazda.
Stoje sobie na swiatłach ( koło szpitala ) poldkiem i podjezdza poobijany pomarańczowy kszell.
Resjestracja RST A 3... Silnik napewno maluchowski.
Rozklepana koncówka wydechu i takie tam .... no i do konkretów.
Facet sie usmiecha ja obok niego i jazda na zielonym.
Jedynka do 6 ...... Dwójka trójka 100wa na blacie a kszell kurde coraz bardziej odjezdza .......
Wyprzedził mnie i skrecił ....... do Stelmacha
Nie wiem co tam siedzi ale wiem jedno - auto wygląda jakby nie wyglądało ale ma nieziemskiego buta ..... W poldku G tech wypluł 16,8 na gazie a w rrealu oscyluje w granicach 17.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-11-05 20:47:12 ]

hahahaha
ale cie wzioł a taki niepozorny wiec ludzie uwarzajcie na monster maluchy hahaha

A to napewno był maluch
Coś się Czuczu obijasz jak są szybsze kaszle od Twojego

To masz niezlego mula z tego poloneza Ten maluch jezdzi bez foteli i calego wnetrza, kierowca jest gosc kolo 30 ? Jesli tak to pare razy stawalem z nim na swiatlach i niestety ale co 4 cylindry to nie dwa

Ja jednak mysle ze gosc ma zainstalowany GOS - Podtlenek gnojowki i wlasnie dzieki temu maluch startuje niczym rakieta ;P

Tomeq ma i kanape i fotel pasazera .
To nie ten szybki stelmacha ... Zresztą chwile wczesniej meizył sie z corsą 1,4 i zgadnij kto dojechał 1szy na swiatła - tez go minąłem
Ale fakt faktem jakis konkretny 2 cylinfrowiec Kierowca max 25 latek.

Jesli to nie jest "ten szybki" stelmacha, a "ten szybki" wcale taki szybki nie jest to nie wiem dlaczego ten jest taki szybki skoro jest nie tak szybki jak tamten szybki, ktorego szybko objezdzalem.
Ciebie to zawsze jakis szybki maluch sie trafi na miescie, a jak ja jezdze to nic takiego nie widac na horyzoncie Moze jak wyjade trupem 127 cos sie skusi na pozarcie rdzawego potwora

Cytat:
2004-07-28 11:04:34, tomeQ_ pisze:
Moze jak wyjade trupem 127 cos sie skusi na pozarcie rdzawego potwora

WRAR WRAR ! HAŁ HAŁ ! *spokoj ritmuś, zjesz go później*

Rysia z Klanu sie nie boimy.
Podpisano Macius z Klanu i Ja

no czu czu bierz sie do robooty bo twoj maluszek bedzie wciagany przez wszytkich

Tym malcem jezdzi jakis dziadek. Mieszka w pysznicy. Maluch mocno zglebiony i podlubany. Dziwi mnie tylko ze go nigdy nie widziales czuczu

Moze to czerwony brzdac RST A123 ?

Dziwne i sie scigal dwa razy pod rzad a ja jakos w tej stalowej ze swiatel sie scigac nie moge - nikt nie chce. Wiec jak to mozliwe

Ehhhh.
W sumie to ja narazire swoim nie pojezdze.
przez Wspaniały cpn który remontuja mam roz...... zawieszenie...

A tam odrazu cpn.
Moze boczkiem gdzies wpadales i ci sie naderwalo kolo.

Cytat:
2004-11-05 20:44:44, CZUCZU pisze:
Ehhhh. W sumie to ja narazire swoim nie pojezdze. przez Wspaniały cpn który remontuja mam roz...... zawieszenie...

Hehe CzuCzu, a co Ci się stało na tym "wspaniałym CPN'ie" ?
BTW
ja tam pracuje

Genisuze wyciagali zbiornik i sie wylało na ulice.
Psuzczali ta droga na hute ludzi a nie główna i kurde tam koleiny okropne.....
Wyszkoczył tir zza zakretu i było albo jechac dalej na wprost albo w prawo w las.
A ze szanse maluch Tir sa spore dla kierowcy malucha to w prawo i gaz ....... i teraz mnie czeka wydatek na kilka czesci ...