Kiedy spodkanie w rzeszowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zachęcam wszystkich o propozycje spodkania w rzeszowie najlepiej byłoby na podpromiu jest jeszce wiele fiatów 126p i 125p co ich nigdy niewidać na spodkaniach.

Witam.

Widze ze kolega z Rzeszowa jest nowy na Forum. Generalnie zasada jest taka ze jesli ktos nowy pojawia sie na Forum to pisze cos o sobie, o swoim samochodzie i swoich odczuciach fiatopodobnych. A ty odrazu bierzesz sie za organizacje spotu lub zadajesz jakies dziwne pytania.. cos chyba nie po koleji. Jesli przesledzisz watki zauwazysz ze spot odbył sie w ten weekend nad Solina gdzie była naprawde fajna zabawa.

posiedz troche na forum, i czekaj az bedzie spot, a zobaczysz ze F&F jest czyms wiecej niz tylko spotem i pokreceniem sie po podpromiu. Jest nas kilku "revolucjonistow" w Rzeszowie i tworzymy całkiem zorganizowana grupe....jak zasłuzysz to dołaczysz do nas

...swoje 3 grosze wrzuciłem..teraz czekam az ty powiesz cos o sobie...

Moja uwaga :
Daj se siana.
Z tymi pomysłami / Planami to wiesz.
Kulturalnie jeden topic a w ni mwszystkie pytania zawrzec a nie 10 tematów z których prawie kazdy jest blokowany.

Spotkanie na podpromiu było np w ta niedziele co była o 17 ...... Niestety władze sa przeciwne i lipka ...... wzywaja straz wiejską .

zawsze o tej godzinie w niedziele się spotykacie

Hmm... Przede wszystkim witam kolege z Rzeszowa.
Tak jak powiedzial Qba najpierw zobacz czym jest FnF - jestem we wszystkim pomocny - jesli chcesz cos wiedziec wal smialo.

Wiem, ze jestes nowy ale musze jednak zwrocic ci uwage (szczegolnie w czasie revolucji) na dokladne przemsylenie zakladanych postow. Jestesmy tutaj na to wyczuleni jak jasna cholera.

Pytasz czy spotykamy sie co niedziele. Moze odpowiedz bedzie troche niezrozumiala ale nie porownuj nas do Street Racerow
W kazsym razie napewno cos sie wymysli - zycze powodznia

a czemu niewidzę was na ciepłowniczej w piątki o 19

???????????
czytaj dokladniej bo szczerze mowiac wydaje mi sie ze czytasz tylko piate przez dziesiate...

co z ta cieplownicza?

Z tego co wiem to na ciepłowniczej w piątki spotykali sie goście z PFT.

hm.... rewolucja ? ciekawe kto zgnie....

Cytat:
2004-07-29 17:27:15, Vader pisze:
Z tego co wiem to na ciepłowniczej w piątki spotykali sie goście z PFT.

o matko... a z tego co ja pamietam tam zabilo sie pieciu chlopakow... moze dla tygo ze tam dluga prosta jest...

zabili się raczej na zakręcie a ścigają się troche dalej i na prostej

zalalo wam podpromie?

zalało jak cholera... lylko czubki latarni wystaja...

wczoraj odpalilem malucha po miesiacu i chcialem sobie pojechac koncowki drazkow rozruszac - przyjezdzam patrze a tam wislok plynie...