Nowy maluch proszę o opinię

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

A jak tankujesz paliwo??

I te kołpaki, jakies takie wypukłe..

Poza tym nice

Stary przystopuj z tymi postami bo napisales ich wiecej niz niektorzy w ciagu kilku miesiecy !!!!!
A sam malczan jest ok, tylk te kolpaki, brefki i ten spojler pod zderzakiem mie nie pasuje. Ale to twoje auto i Tobie ma sie podobac.
Pozdarwiam

EEEEE.....mnie sie nie podoba...
Nie bede pisał czemu...
Poprostu mi sie nie podoba...

korek paliwa odkręca sie normalnie tylko niema kluczyka a kołpaki takie kupiłem zresztą i tak ich niemam założonych teraz bo się troche tłuką

jak by to napisać - nie mój styl , mi się nie podoba

ja nierobię wiejskiego tuningu ale każdy ma swój gust

maluch wyglada ładnie.Lecz te kołpaki nie pasuja do niego.Ja bym je zdjal i nawet jesli uwazasz ze biale felgi sa za bardzo popularne to bym pomalował je na srebrno.A spoiler moze byc , sam taki mialem.Ale zdjałem bo szpecil samochod.

specjalisci docenili twoja prace i twierdza inaczej K-Shell Fioletus B******

EDIT: A tak wogole to witam na forum

PS: prosze nie kupuj fiata 125p bardzo nie lubie jak na sie z nich WT nabijaja

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-07-28 16:47:51 ]

powiem szczeże mnie też się niepodobają kołpaki i dlatego zdjałem je tydzień temu felgi są czarne i ładnie wygłąda z czarnymi felgami polecam

to niesą specjaliści zobacz jakie oni samochody uwazaja za dobry tuning to są samochody z salonów i ani żaden niebył tuningowany w polsce

sprubujcie umieścić tamswojego malca to tak wyszydzą że az głowa boli

Maluszek zadbany. Jednak kompletnie nie w moim stylu, chwała Ci za rozpórkę tylną, za amortyzujące mocowanie silnika i jego oświetlenie. Nawet lusterka masz fajne, podejrzewam że z jakiegoś motocykla. Reszta wydaje mi się denna. A ten spojler to wygląda jak przymocowany wiotkimi łańcuszkami od spłuczki z toalety FUUUUUU... nie w tą stronę należy iść kolego. Obniż go, zdejmij spojler, i mocno na glebę go (kosztuje taka zabawa 100PLN) i już będzie lepiej. Pomalowane w kolor nadwozia zderzaki mogą zostać i tak będzie indywidualny a nie będzie straszył ludzi na mieście.

rozpórke 1-wszy raz widze taką,podoba mi sie pare drobiazgów w srodku a tak to ujdzie w tłumie
pozdro

hmm witam zaloż sobie jakies fajne fele, jak dla mnie to zbedny jest ten spojler a ze sie zapytam jeszcze po co ci te rurki przykrecone do silnika domyslam sie ze jakies pzawieszenie silnika czy cos zeby silnik nie skakal a zwlaszcza co to jest to na rurze od wydechu co idze w strone gaznika czy gdzies tam???????

Cytat:
2004-07-28 16:49:15, lighting4 pisze:
to niesą specjaliści zobacz jakie oni samochody uwazaja za dobry tuning to są samochody z salonów i ani żaden niebył tuningowany w polsce

specjalistami wprawdzie nie sa i czesto przesadzaja ale zawsze jakis ziarnko prawdy w ich ocenie sie znajdzie

lusterka są chromowane kupione w zwykłym sklepie motocyklowym

to na rurze od wydechu to odparownik paliwa

ale ty nie jestes dokladnie z rzeszowa? z lancuta ? powiem szczerze ze nie widzialem twojego malca na miescie

I za lusterka wielkie BRAWA.