Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-07-28 23:30:24 jest cała stronka o 'wiejskim tuningu' .. ale uwazam ze to kwestia tego co sie tobie podoba a nie co sie podoba innym.. oczywiscie wszystko ma jakies granice ![]() ![]() |
![]() Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2004-07-28 23:57:31 A ja uwazam, ze dobry tuning to taki, na widok ktorego geba wlascicielowi sie smieje, ktory trafia w jego gust. Jak ktos chce sobie zalozyc skrzydlo od JuboJet`a na klapie, to prosze bardzo, byle bylo to bezpieczne dla innych.
Co do wystawiania zdjec "tuninku" to chyba strona jak w topicu wystarczajaco ten temat zglebia, raczej jestem przeciwnikiem takiego wysmiewania sie, ale to jest tylko moje zdanie i prosze nie czuc sie obrazonym... ![]() |
![]() doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-07-29 00:06:23 dlatego ze tego typu 'oceny' są rzeczą bardzo subiektywną. dlatego uwazam i zawsze mnie tego uczono ze nalezy unikać oceniania.. chyba ze ktos wyraznie sobie tego życzy. |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-07-29 00:25:43 jeśli chodzi o strone "wiejski tuning" mam o niej bardzo złe zdanie (jak narazie moja fura tam jeszcze nie trafiła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-07-29 10:22:01
hmm ale tu właśnie pojawia się kwestia gustu ![]() ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-07-29 13:52:18
napewno jak ktos zabiera się za modyfikowanie swojego auta to tez bierze pod uwagę co inni będą mówić ![]() ![]() |
![]() cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2004-07-29 14:01:57 nie ma takiej opcji tuningu żeby się wszystkim podobała ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() paq Accent Sportive Sosnowiec | 2004-07-29 16:01:55 Dobra moze ci pomoge ![]() 1. Wystrzegaj sie wszelkiego typu nieumiejetnych podrobek. Wkladaj porzadne rzeczy a nie jakis badziew made by Biedronka. 2. Jak robisz optyke, i masz zamiar zakladac plastiki. To rob to w komplecie. Np. nie zakladaj samych progow lub samych zderzakow bo to wyglada zalosnie. ONLY KOMPLET OSPOILEROWANIA. Zakladaj cos co rzadko spotykane...Unikaj wszelkich typu MONSTER chyba z MS Design....(albo jakis inny projektant, nie pamietam juz..) 3. Tlumiki. Zawsze przypasuj do stylistyki samochodu. Najlepiej do tylniego zderzaka. Jesli ksztalty sa oble unikaj rur kanciastych. Wszystko musi grac. Auto KANT==Tlumik KANT. 4. Fele. Nie wszystko co ALU jest piekne. Trafiaja sie takie pasci ze normalnie mozna by producenta powiesic. Szukaj czegos niepowtarzalnego, rzadkiego. Po to zeby samochod sie wyroznial. 5. Grill i Bad Look. Nie do kazdego auta pasuje. Czasem lepiej zostawic seryjny niz sie meczyc z dopasowaniem Grilla siatkowego i znaczka KAMEI. POdobnie z Bad Lookiem. Nie w kazdym samochodzie ladnie wyglada. Np do oplywowego auta nie pasowalby w ogole. 6. Stylistyka wnetrza.....to juz dluzszy temat ale zasady jak wyzej. ZADNEJ PADLINY. LEPIEJ JEZDZIC SERIA NIZ NIEUDOLNA PODROBKA TUNINGOWANEGO SAMOCHODU. |