Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-07-30 09:59:16 a wez sprawdz pomecz malucha i jak go tak pare razy przymuli to zatrzymaj sie i zbacz jaka jest swieca,
ale sadze ze poprostu za szybko ci oproznia komore plywakowa, sprobuj zwiekszyc poziom przy ktorym zamykany jest zawor igliczny a jak to nic nie da to moze wypadaloby pomyslec o elektrycznej pompie? |
![]() LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2004-07-30 10:02:33 a może ten gażnik ma taki błąd jak maluchowski, ze przerywa na nawrotach lewych |
![]() maskekk F&F Wolny Słuchacz :) 1,5 wwa | 2004-07-30 13:25:33 ja bym obstawial z niski poziom paliwa. tak jak mowi samael pobaw sie plywakiem. Kurde skad wy te glowice bierzxecie, ja jak szukalem to za cholere niemoglem znalezc ![]() |
![]() mountez F&F Sympatyk | 2004-08-04 11:16:16 zwiekszylem poziom paliwa, wszystko ladnie ustawione i regulowane. zalozony aparat zaplonowy w stanie idealnym. zawory ustawione najdokladniej jak sie da. pompka sprawdzona, pompuje jak glupia;).
nadal to samo. po przekroczeniu ok 5tys obrotow, sekunda dwie i buuuu. znow wczoraj zrobilem test i trzeba jezdzic na ok 2/3 gazu. najgorsze jest to, ze kazdy z elementow mozna nadal podejrzewac...
a stad |
![]() evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2004-08-04 12:32:23 tez mam takie cos, u mnie chodzilo super, krecil jak glupi, ale fakt na kjsie zauwazylem ze przy nawrotach mial jakies takie lekkie parskniecia ale to mozliwe ze dlatego ze zgubilem gdzies dolot, ja osobiscie bym rozebral gaznik, porzadnie przeczyscil i sprawdzil pompke przyspieszacza, moze ona cos nawala? jak dajesz gaz na full to wtedy powinna dobic paliwa tak jak sie otwiera druga przepustnica ... ja stawiam ze cos jest z gaznikiem.
na jakim walku to masz? bo w zvoleniu Ludevit narzekal ze nie mogl dobrac walka do tej glowicy a ja mialem na 760/385 i naprawde bylem zadowolony |
![]() mountez F&F Sympatyk | 2004-08-04 12:42:14 gaznik juz wielkorotnie meczylem. pompka "wydaje sie" byc OK. (np. wciskam do podlogi kolo 3000 tys, idzie calkiem dobrze do powiedzmy 5000 po chwili koniec, jak nie puszcze gazu - zacznie zwalniac i za chwile znow "zalapie" i rusza). no ale i tak gaznik to nadal glowny podejrzany.
a walek to zjedzona seria. takze zastanawiam sie co tam zalozyc... |