Gdzie w kraku moge zrobic remont silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. lacznie z tulejowaniem gniazda walka rozrzadu z gory dzieki za odp.

ale co ty chcesz zrobic dokladnie rzecz biorac??bo remant tzn.co?jak chcesz zrobic kapitalke to nawet ja ci moge zrobic,wlasnie swoja skonczylem,tylko powiedz co chcesz zrobic?czy po prostu chcesz zrobic sam i pytasz o zaklady szlifierskie?

chce zrobic remont bo autko ma 140 tys i nie wiem czy bylo przy nim cos wczesniej robione, pozatym silnik wydaje z siebie dzwime dzwieki... szlify sie napewno przydadza ale nie mam czym przewiezc wszystkich el na cystersow... dlatego szukam kogos komu moge zostawic autko i odebrac juz gotowe... jesli chcesz sie podjac tego zlecenia to ja jestem jak najbardziej za!

wiesz...moge sie podjąc tylko powiedz mi czy potrzebujesz zrobic remont silnika czy przy okazji chcesz cos podrasowac?czego oczekujesz od tego auta?czy ma byc szybkie czy ekonomiczne?no i jakimi funduszami dysponujesz.bo jezeli samochod ma faktycznie przejechane 140000 to szlify sa nieuniknione.zarowno cylindrow jak i panewek.goscia z cystersow znam,on mnie tez raczej kojarzy bo wszystko do mojego silnika robil wlasnie on.poza tym jak znam zycie to wyjdzie jeszcze z 10 rzeczy po drodze: a to glowica,a to rozrzad do wymiany....jak cos to wal na priva albo na gg