Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2004-07-31 03:09:13 nie spotkałem wydechu lepszego niż oryginalny ![]() u mnie wytrzymał prawie 7 latek ![]() z tanich i dobrych są tłumiki "IZAWIT", unikaj "ASMETU" ![]() |
![]() Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-07-31 08:20:16
O to to !!! Założyłem ten "wynalazek" w zeszłym roku przed zimą, a teraz mam jeszcze skorupę zewnętrzną niby dobrą, ale na pewno nie ma już w środku przegród. Z rury pluje rdza, ale za to tłumik ma "delikatny basowy pomruk" ![]() Unikaj ASMETU ! |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-08-01 17:35:52 A ja polecę z czystym sumieniem aluminiowego "Płuciennika".
80 zeta + 5 zeta obejma. |
![]() rjsunset Daewoo Espero 1.5 16 ... Kraków | 2004-08-18 14:59:37
a ile taki kosztuje? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-08-18 22:35:13 Przyznaj się pszczoua, Ty jesteś ich przedstawicielem handlowym ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-08-19 00:06:07
Eee tam... to po prostu miłość, bracie ![]() ![]() A zupełnie poważnie, Wojtek to naprawdę bardzo miły jegomość, który posiada wiedzę na temat wykonywanego przez siebie fachu. Aczkolwiek z drugiej strony, nie oszukujmy się - nie jest to jedyna osoba, potrafiąca skonstruować element/ y ukł. wydechowego. Jeśli ktoś ma chęć dowiedzieć się (szczegułowo) czegokolwiek na temat właśnie konstrukcji ukł,. dolotowych, czy też wydechowych moge polecić kilka sposobów... 1. DLA BARDZIEJ - LENIWYCH: Kontakt z Piotrkiem Lorbieckim np. e- mailem: lorbi@lorbi.com.pl (zainteresowanym mogę podać nr tel.) lub właśnie z W. Lutomskim, adres podał Pszczoua ![]() 2. DLA MNIEJ - LENIWYCH Kontakt z inż. Wiesławem Pachoniem ... osobą, która jako jedna z nielicznych może pochwalić się dużym dorobkiem naukowym w dziedzinie konstrukcji ukł. dolotowych jak też wylotowych silników spalinowych. kontakt - firma Mag - Sport, poprzez p. Lecha Węglarskiego z Nowego Sącza - swoją droga również osoba mająca pojęcie o ww. zagadnieniu. 3. DLA OSÓB LUBIĄCYCH WŁOŻYĆ NIECO WYSIŁKU Z ZDOBYCIE WIEDZY Zapoznanie się z treścią książki pt. "układy wylotowe", autorstwa Czesława Kordzińskiego (pozycja napisana językiem "fizyko - inżynierskim") 4. JW. JEDNAK NALEŻY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PODSTAWAMI "JĘZYKA TECHNICZNEGO W WYD. ANGIELSKIM" Przyswojenie informacji zawartych w książce autorstwa Grahama Bella (niezłe, co?! ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |