Car audio & tuning -> Rzeszów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
IMPREZA DLA MIŁOŚNIKÓW CAR AUDIO, TUNINGU I MOTORYZACJI.

PLAKAT

Zapraszamy do udziału w imprezie pod nazwą CAR AUDIO VIDEO FASCYNACJE, która odbędzie się w dniach 7-8 sierpnia 2004r. wewnątrz i na terenach wokół nowoczesnej Hali Widowiskowo-Sportowej “Podpromie” przy ulicy Podpromie 10 w Rzeszowie.

Organizatorem jest firma ESSA przy współpracy z Automobilklubem Rzeszowskim i Polskim Związkiem Motorowym w Rzeszowie.
CAR AUDIO VIDEO FASCYNACJE - to dwudniowa otwarta impreza o charakterze piknikowo-wystawowym, mająca na celu zaprezentowanie mieszkańcom naszego regionu najnowszych osiągnięć i trendów w dziedzinie samochodowych systemów audio, multimedialnych, nawigacyjnych oraz tuningu.
Nie zabraknie również konkursów z nagrodami dla publiczności oraz małej gastronomii.

W trakcie imprezy odbędą się V Otwarte Mistrzostwa Podkarpacia w Nagłośnieniu Samochodów, będące jednocześnie eliminacjami Mistrzostw Polski oraz jedynymi kwalifikacjami do udziału w Mistrzostwach Europy:
SOUND OFF - konkurs na najlepszą jakość dźwięku i instalacji
w samochodzie, oraz
dB DRAG RACING - konkurs na najgłośniejszy samochód

Podczas zawodów dB Drag Racing zostanie użyty
najnowocześniejszy obecnie sprzęt pomiarowy umożliwiający jednoczesny pomiar ciśnienia akustycznego w dwóch samochodach a także po raz pierwszy w Polsce specjalny wyświetlacz dla publiczności do równoległej obserwacji obu pomiarów.
Konkursy car audio będą sędziowane przez krajowych i międzynarodowych sędziów PASCA (Polish Sound Challenge Association).

Dla miłośników motoryzacji i tuningu przewidzieliśmy:
- konkurs jazdy sprawnościowej
- konkurs na najgłośniejszy wydech
- konkurs na najładniejszy samochód
- ogólną prezentację dla publiczności samochodów po tuningu
- zlot miłośników samochodów marki SAAB
- prezentację zabytkowych samochodów

Czas trwania imprezy:
7 sierpnia (sobota) w godzinach 9:00 – 18:30
8 sierpnia (niedziela) w godzinach 9:00 – 18:00

-----------------------------------------------------------------------

[color=darkblue]ZGŁOSZENIA I REJESTRACJA:[/color]

Opłaty rejestracyjne (car audio 7-8.08.2004r.):
SOUND OFF - kategoria ROOKIE - 30 zł
SOUND OFF - kategoria AMATOR, MULTIMEDIA AMATOR - 75 zł
SOUND OFF - kategoria PRO, EXPERT, MULTIMEDIA PRO - 150 zł
DB DRAG RACING - wszystkie kategorie - 75 zł

FORMULARZ REJESTRACYJNY (car audio) - pobierz

Kompletnie wypełniony Formularz Rejestracyjny (car audio) należy przesłać pocztą elektroniczną na adres: info@essa.com.pl lub złożyć w Biurze Zawodów PASCA przed rozpoczęciem zawodów w regulaminowym czasie (patrz Program Imprezy).
Opłaty rejestracyjne będą pobierane przez obsługę Biura Zawodów PASCA w dniu rozpoczęcia zawodów przy wjeździe na parking przeznaczony dla zawodników.
Zarejestrowanie zawodnika nastapi wyłącznie po złożeniu lub przesłaniu Formularza Rejestracyjnego oraz po dokonaniu odpowiedniej opłaty zgodnie z powyższym zestawieniem

Opłaty rejestracyjne (tuning 7.08.2004r.) - pakiet całodniowy:
Miejsce na parkingu dla grup tuningowych - bezpłatnie
Konkurs jazdy sprawnościowej - bezpłatnie
Konkurs na najgłośniejszy wydech - bezpłatnie
Konkurs na najładniejszy samochód - bezpłatnie
Ogólna, publiczna prezentacja pojazdów - bezpłatnie

FORMULARZ REJESTRACYJNY (tuning) - pobierz

Kompletnie wypełniony Formularz Rejestracyjny (tuning) należy przesłać pocztą elektroniczną najpóźniej do dnia 05.08.2004r. na adres: info@essa.com.pl lub złożyć w siedzibie firmy ESSA.
Uczestnikom zlotu tuningowego, którzy nie dokonają w podanym wyżej terminie rejestracji swojego urdziału nie możemy zagwarantować wjazdu na teren imprezy (ze względów organizacyjnych jest ograniczona ilość miejsc parkingowych).
Rejestracja i uczestnictwo w części tunigowej imprezy są BEZPŁATNE.

UWAGA !
Organizator zastrzega sobie prawo do kontroli trzeźwości uczestników (kierowców) konkursu jazdy sprawnościowej.

DOJAZD NA PARKING - MAPKA

Chcieliśmy również nadmienić, iż według opinii wystawców, zawodników i bardzo dużej ilości zwiedzających, organizowana przez nas ubiegłoroczna edycja tej imprezy była najlepiej i najsprawniej zorganizowaną i przeprowadzoną tego typu imprezą w całym sezonie 2003 (informacje z branżowej prasy – “GT” oraz “Auto HiFi & Tuning”.

Serdecznie zapraszam, zwłaszcza na część tuningową (Sobota)
Pozdrawiam Darek

Chciałem sie zapytać wszystkich klubowiczów klubu KTSW czy ktoś się wybiera na ta imrezkę, jezeli tak prosze o wysyłanie postów odnośnie tej sprawy.Ponieważ warto by było sie wybrac na taką imrezke jest dużo atrakcji i przy okazji byśmy siespodkali z nowu z kumplami z rzeszowa .Zachęcam wszystkich klubowiczów. POZDRO DLA CAŁEGO KTSW!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-08-04 12:43:09 ]

jak by ktos się wbierał jednak do rzeszowa to mi napiszcie jak mozecie na gg 3212904.Odnosnie spodkania przed wyjazdem

Z wielka checia bym sie wybral, ale niestety musze jechac odpoczywac na mazury, takze innym razem raczej, jade sluchac przyrody, ptaszkow i motylkow , a nie tam jakies yds yds yds .

P.S. Milej zabawy , pozdrawiam

hmmm zapowaida sie ciekawie , spoczo atrakcje ,postram sie byc o ile cos mi nie wypadnie,moze bysmy pojechali jakas grupka ?;P

hmmm zapowaida sie ciekawie , spoczo atrakcje ,postram sie byc o ile cos mi nie wypadnie,moze bysmy pojechali jakas grupka ?;P

Swoją obecność zapowiedzieli już koledzy z Jarosławia. Wpadną teraz większą grupą. Ludzi z Rzeszowa też będzie więcej. Narazie wszystko zapowiada się dość optymistycznie i co ważniejsze ciekawie. Nie wiemy tylko jak wyjdzie ten KJS bo to działka Automobilklubu ale wydaje mi się, że staną na wysokości zadania. Ja już chyba nic więcej nie muszę pisać.

Zapraszam wszystkich chętnych

możemy sie ugadac i wyjazd by był spod etanexu np....

nio to tak ja z leszkiem bedziemy o 8 00 na etanexie wiec z tamtad wyjazd do rzeszowa !!!

czekamy z 10 min i jedziemymam nadziej ze bedzie troche osób i jakaas grupa zajedziemy
prosze sie wpisywac kto bedzie jechał

7 sierpnia (sobota)

I. CAR AUDIO – eliminacje Mistrzostw Polski SOUND OFF (konkurs na najlepszą jakość dźwięku i instalacji).

II. TUNING – konkurs sprawnościowy dla kierowców oraz konkurs na najgłośniejszy wydech.

9.00 – 9.30 Rejestracja zawodników SOUND OFF (PASCA)
10.00 – 18.00 Konkurs SOUND OFF – eliminacje Mistrzostw Polski car audio (PASCA)
10:00 – 12:00 Rozpoczęcie imprezy, blok konkursów oraz prezentacje wystawców i sponsorów (ESSA)
12:00 – 12:30 Prezentacja kierowców rajdowych (AUTOMOBILKLUB, PZM)
12:30 – 13:30 TUNINGOFASCYNACJE – prezentacja samochodów po tuningu i ich właścicieli (ESSA)
13:30 – 14:00 Blok konkursów oraz prezentacje wystawców i sponsorów (ESSA)
13:30 – 16:00 TUNINGOFASCYNACJE – konkurs sprawnościowy dla kierowców (AUTOMOBILKLUB, PZM)
16:00 – 16:30 Blok konkursów oraz prezentacje wystawców i sponsorów (ESSA)
16:30 – 18:00 TUNINGOFASCYNACJE – konkurs na najgłośniejszy wydech w samochodzie (ESSA)
18:00 – 18:30 Ogłoszenie wyników konkursu sprawnościowego dla kierowców i na najgłośniejszy wydech
18:30 Zakończenie pierwszego dnia imprezy

Z swojej strony wiem ze będzie Guzol, ale on dopiero popołudniem jedzie.

Zlot odbedzie sie tu - ROTFL

Zal Ci, ze nie jedziesz Fotka dawno nie aktualna, poza tym impreza bedzie na gorze, na dole ma byc kjs i inne cuda.

ci chlopaki co jada spod o etanexu to w sobote juz czy w niedziele??? bo ja wpadne tam ale dopiero w niedziele

my w sobote jak narazie a cio do niedzieli jeszcze nie wiem uja jechac jade ale jeszcze nie wiem z kim :d

to jak ktos jedzie czy tylko leszek jedzie ??????
to troche lipa tak samemu
tomeq moze ty jedziesz ????
vwpolo,zoom,ktokolwiek
zadnego odzewu
jak to tak to jutr o 8 00 na etanexie ludzie jedzmy w jakiejs kolumnie malej bo małej ale zawsze to razniej:d

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-08-06 21:00:42 ]

Ja niestety nie jade Pozdrawiam i zycze milej imprezki.

co do soboty to nie wiem :/ (PRACA) po polodniu pewnie wpadne, a w niedziele na pewno bede !!!!

Ja jade jutro, ale mam nistety juz pelny squad Dzisiaj mialem byc w kielcach ale jestem niewyjsciowy

ja juz po
było fajnie
mam okolo 140 zdiec
jutro tez jade tez z aparatem
było niezle naprawde jakie sprzety
jak ktos bedzie mogł to zapodac na jakis serwer to z checia udostepnie zdiecia
i jak zwykle frekfencja dopisala bylo az 1 auto czyli leszekb podziekowania dla niego (tylko wiecej nie jezdzij tak a i akcja z policja tez bardzo fajna ale wiecej nie rób tak)
było fajnie ale po kjsie bylem caly okurzony poniewarz nie posprzatali mulu z powodzi i było okutnie a na górnym parkingu duzo muzyki kazda inna i do tego te bassy jak na dluzszy okres siedzienai tam to za duuzo nawet
dobra koncze ale sie rozpisalem

No ja moglbym zapodac na swoj server fotexy jak cos

bylem dzisiaj w rzeszownie na podpromiu faktycznie zajebista imprezka furki zjechaly sie z calej polski i bylo na co polukac jedynie sprzet do pomiaru... troche szwankowal ale ogolnie lux spoko zajebiscie DD