Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() olechnus Opel Omega A Caravan Wrocław | 2002-12-01 20:36:35 Witam! Nie długo mam zamiar przyciemnić szyby w Omesi i mam kilka pytań:
- czy zna ktoś firmę godną polecenia we Wrocławiu? - czy folię przyciemniającą nakłada się od wewnątrz czy od zewnątrz? - - na jaką (orientacyjnie) sumę muszę być przygotowany -przyciemnienie wszystkich szybek. -proszę o wszelkie uwagi dotyczące tego "zabiegu" jaką najlepiej folię wybrać? na co zwrócić uwagę itp ... Pozdrowionka! |
![]() DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2002-12-01 22:05:58 Witam
Ja mam przyciemnione szybki ![]() -lato, mozesz zostawić graty w autku, no i efekt ![]() Teraz ninusy : -panowie władza ![]() - przeglądy Polecam robić to w autoryzowanej firmie (dali mi atesty),gwarancja,no i jest to zrobione dobrze, polecam przyciemnienie przód 25%, tył 50%, podziwiam tych kamikadze którzy mają zaciemnienie na maxa(idzie zima -15 a przednie szybki opuszczone, no trzeba coś widzieć ![]() Koszt 650 zł Moja dobra rada podczas kontroli drogowej szybki w dół i nie kozaczyć ![]() Pozdrawiam DanDan |
![]() gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-12-01 23:47:48 Dan przeciez wyraznie jest powiedziane, ze przyciemnienie szyb przednich powinno miec conajmniej 70% przepuszczalnosci swiatla. Jezeli masz przyciemnione ino 25% to w czym problem? Do tego atescik i tzw Pan wladza ![]() ![]() Ps. materialy: wyciąg prawny dokonany przez Auto Świat. a ze cwaniakowac nie nalezy Panowi władzowi to inna para sandałów ![]() pozdro |
![]() DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2002-12-02 20:43:46 Witam, oj Gelczas chyba z tymi przodani to coś Ci się pokićkało, ja jakiś czas temu znalazłem artykóły na ten temat i jestem pewien że przednich bocznych wogóle nie można przyciemniać (chyba pisali o tym w GT, wycąg z kodeksu) , a wiesz co na to panowie ( na kogo trafisz, zresztom ich też pytałem) , no i o przeglądzie zapomnij.
z innej beczki, jadąc do niemiec czy austri to częse portkami jak widze patrol. (oni nie mówią po polsku ![]() Halo DanDan |
![]() olechnus Opel Omega A Caravan Wrocław | 2002-12-04 21:56:55 Dziś odebrałem samochód i wygląda super! przyciemniona folią Sun Gard 25+35 i wyszło super! kosztowało mnie to 750zł, nie długo zamieszcze fote |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-03-19 18:01:08 ...ale po 3 latach to przepisy mogły ulec zmianie... ![]() brawo za wykopywanie naprawdę już "archiwalnych" w wątków ![]() |
![]() Dux Opel omega b caravan Terespol | 2005-03-19 18:17:08 A ile zajmuje wogóle czasu zaciemnienie szyb w autku przez autoryzowaną firmę ![]() |
![]() koperrr Omega Legionowo | 2005-03-19 18:58:08 Ja przyciemniłem tylko tylnie boczne (patrz profil foto) z powodu dziecka ,tylniej nie robiłem(porwane ogrzewanie) tylko założyłem roletę w lato wyrażnie chłodniej.Folia sun gard granatowa od środka ładnie to wyglada, zeszło sie cały dzień |
![]() taxikrzysiek OMEGA B Caravan 2,5 TD Warszawa | 2005-03-19 19:54:34 ![]() ![]() |