MotoNews.pl
11 Problem z radyjkiem (58432/72)

Problem z radyjkiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Konkretnie sprawa jest taka że mam standardowe radyjko opla modelu dokladnie nie pamiętam i pewien bencfał odłączył mi akumulator (kochani rodzice) aby przetestować czy jego padł.
Ale nie o tym chciałem.
konkretnie radyjko było kodowane a kodu nie znałem bo nie zapytałem podczas kupowania. czy jest jakis sposób (oczywiście inny niż jechać do auto radio i za 30-40 pln odczytać) na poznanie tego kodu????

Jeśli masz oryginalny brief niemiecki to sprawdź tam.

a gdzie dokładnie w brifie to moze być bo ni w dąb niemieckeigo nie znam a czterocyfrowych liczb jest bardzo dużo

a telefon do ex drivera wykonac ?

Haha Kristo myśle że taniej by nie rozkodowanie wyszło niz do niemca dzwonić, szczególnie ze moglibyśmy sie nie dogadać bo z niemca jestem lama

Dokładnie to nie wiem w którym miejscu ale szukaj coś z code, kode ew. Schlüssel.

a próbowałeś wyjąć radio
często zapisany jest kod na obudowie, u mnie tak było

Czy kod do radia może być na dole 4. strony Briefu w rubryce Vermerke des Herstellers ?
Ktoś może potwierdzić ??
JaC

Cytat:
a gdzie dokładnie w brifie to moze być bo ni w dąb niemieckeigo nie znam a czterocyfrowych liczb jest bardzo dużo

Czy kod do radia może być na dole 4. strony Briefu w rubryce Vermerke des Herstellers ?
Ktoś może potwierdzić ??
JaC

Cytat:

Miałem podobny problem ze swoim radiem. Niemiec zapomniał mi podać kody. nie było go na briefie i na radiu.
Za 50 zł rozkodował mi to specjalista z giełdy elektronicznej.

slyszalem, ze sa strony z generatorami kodu, zna ktos taka,
bo ja mam ten sam problem, zgniela kartka z kodem