| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2004-08-07 16:28:01 jak w temacie. dokladniej to jade tak:
Lublin - Radom - Piotrków Tryb. - Bełchatów - Wrocław - Świdnica - Karpacz. w sumie okolo 570km. nastepnie jade: Karpacz - Kraków - Nowy Sącz - Krynica - Lublin wszystko razem jakies 1400km z hakiem moze sa tam jakies niespodzianki o ktorych warto wiedziec? przejzalem juz mapke z fotoradarami, wpisalem do komorki telefony ludzi z assistance w poszczegolnych regionach. [ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2004-08-07 16:28:37 ] |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2004-08-08 21:29:07 Eeee tam, kogo interesuje twoj wyjazd?
![]() |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2004-08-08 21:40:14 jak wygaladaja oplaty za autostrady w PL? dokldaniej chodzi mi o A4 z wroclawia w kier. katowic (nie wiem jak daleko ona dojezdza) oraz od katowic do krakowa.
pzdr |
macgregory RegionAdmin Omega B Kombi Wrocław | 2004-08-08 21:48:27 Cze
Jeśli chodzi o opłatę za A4 miedzy Wrocławiem a Gliwicami to nie ma żadnej, jedynie w okolicach zjazdów na Opole czasami lubią stać niebiescy więc lepiej nie przekraczać 130 km/h Jeśli chodzi o A4 Katowice-kraków to z tego co pamiętam opłąta za przejazd w sumie 10 zł (chyba że podnieśli cene) . Pozdrawawiam Macgregory P.S. Szerokiej drogi , i daj znać kiedy będziesz we Wrocławiu to może zrobimy małe spotkano |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2004-08-08 22:06:15
nie wiem o co chodzi z tymi płytami. kończy sie autostrada i są płyty położone? jedzie sie po tym 20km/h? ale jajca jesli to jest to o czym mysle
moim kadziem to nierealne
w środę bedę przejeżdżał i chętnie przystanę na kanapkę i kawę. planuje wyjechać od siebie około 6 rano, nie wiem jak bedzie z warunkami na drodze ale zapisze sobie Twój nr kom to zadzwonie jak bedę dojeżdżał natomiast po raz drugi będę jechał w czwartek i nie będę sam więc nie będę mógł już przystanąć niestety, dopiero w krakowie sie zatrzymuje dzięki wielkie za informacje PS. niedawno mi qmpel powiedzial ze podobno na A4 katowice - kraków co 30km jest bramka i sie płaci - dziwne to jak dla mnie ale to Polska przecież - wolę sie upewnić pzdr [ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2004-08-08 22:07:09 ] |
WWojtek ASTRA II Nowy Sącz | 2004-08-08 22:09:45 Jeżeli chodzi o A4 to od Wrocławia do Gliwic jeszcze jest free potem płacisz za Katowicami przy wjeździe 5 zeta i 5 zeta przy wyjeździe w Balicach . Ostatnio jak jechałem to non stop coś robili na tym odcinku wieć lepiej opłacało się jechać z Gliwic na Bytom potem na Olkusz i do Krakowa , na trasie Kraków - Bochnia są roboty drogowe i bywają korki , więc radzę z Krakowa na Hutę z Huty na Niepołomice (kier. Sandomierz) i potem Bochnia , Brzesko , Nowy Sącz.
Szerokiej drogi. Pozdrawiam Wojtek |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2004-08-08 22:14:38 w takim razie nie bede doplacal za przejazdzke po remontowanej A4 kat-kra, chyba ze skoncza dlubac do czwartku
PS. dodam ze w krakowie bede w czwartek wieczorem i napewno do wieczora piatkowego zostane, moze nawet do soboty rano. w sobote wieczorem mam byc w n.saczu lub krynicy, tego jeszcze nie wiem pzdr [ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2004-08-08 22:20:57 ] |
macgregory RegionAdmin Omega B Kombi Wrocław | 2004-08-09 09:52:35 [quote]
2004-08-08 22:06:15, scoodie pisze:
|