I Ogólnopolski Zlot Fiat&Furious Sosina 20-22.08.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Chcielibyśmy serdecznie zaprosić wszystkich klubowiczów oraz sympatyków na I Ogólnopolski Zlot Klubu „The Fiat And The Furious” ,który odbędzie się w dniach 20-22 sierpnia 2004 roku nad jeziorem Sosina w Jaworznie.

cennik:

*namiot do 4 osób - 5zł za dobę

*samochód przy namiocie - 5zł za dobę – jeśli liczba samochodów przekroczy 15 sztuk wówczas opłata za postój zostanie zniesiona.

*toaleta - 1zł

*natrysk - 3zł

*posiłki każda z osób organizuje na koszt własny

Program zlotu:

Piątek 20 sierpień
18:00 nieoficjalne rozpoczęcie zlotu. Na miejscu o tej godzinie będzie Marek ( Pomarańcza), który zarezerwuje miejsce na polu namiotowym. Kontakt z Markiem w dniu zlotu - 609959050
21:00 oficjalne rozpoczęcie zlotu przez prezesów oraz grill połączony z imprezą integracyjną.

Sobota 21 sierpień
9:00 - 11:00 czas wolny
11:15 – zapisy do konkurencji pchania samochodu na czas
11:30 – rozpoczęcie konkurencji
13:00 – wyjazd z pola namiotowego w kierunku Olkusza w celu rozegrania konkurencji sportowej
19:00 – na tą godzinę planowany jest powrót na pole namiotowe.
19:00 – 20:00 czas wolny
20:30 – do białego rana – grill połączony z imprezą. Rozegrane zostaną konkursy wymyślone podczas imprezy

Niedziela 22 sierpień
do godz. 12:00 czas wolny
12:00 klubowy mecz siatkówki
14:00 pamiątkowe zdjęcie i oficjalne zakończenie zlotu.

!!!Impreza ma charakter integracyjny!!!

Na terenie ośrodka znajdują się korty tenisowe, boisko do siatkówki, strzeżona plaża, hotel, jadłodajnia oraz bar. Tak więc wolny czas można sobie zająć. ZAPRASZAMY!

PS Na miejscu będzie hamownia - będzie można sprawdzić moc samochodu w różnych konfiguracjach.

zdjęcia:

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-08-08 17:09:38 ]

a coz propozycja LorRda_S ????

----> "22 sierpnia AK Beskidzki organizuje III zlot tuningowy, a zarazem III zlot maluchów w bielsku - białej.

Mysle ze w niedziele moglibyśmy się wybrać, co o tym myślicie?"

zapraszamy zapraszamy

obecność obowiążkowa , trzeba sie wreszcie poznać osobiście!!
miejsce świetne,oby tylko pogoda była odpowiednia!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

termin jak dla mnie dobrany idealnie! ( niezły rym co ) 18 jade do gliwic w odwiedziny do siostry no i całkiem mozliwe ze 20 podjade te pare km na zlocik. jedzie ktos z gliwic lub okolic na ten zlot????

Witam po dwutygodniowej przerwie

Mam pyt. czy jedzie ktoś z okolić Ostrowa Wlkp. lub Kalisza albo wogule z Wlkp. ?????

wiec ja pojawie sie na pewno, pewnie przyjade pociagiem bo oba auta mam nieczynne, jedno sie remontuje a drugie nie ma przegladu z powodu wywalonych amorkow. Ale ...zobaczymy jak to bedzie

A jak będzie wyglądał cennik hamowni??

I co z tym wyjazdem do bielska na spot??

A hołota(czyli ja) też może być? Bo grożono mi pobiciem jak nie będę więc chcę wiedzieć czy nie dostanę łomotu jak będę(jakbym miał dostać to zawczasu się schowam albo ucieknę gdzie pieprz rośnie)

krzemowy tak czy siak bić Cie bedą więc lepiej już przyjedź przynajmniej bedzie to na neutralnym gruncie
jak pisałem jeżeli chcesz to z sosnowca w piątek popołudniu transport będziesz miał ze mną.
ps kto Cie nazwał hołotą ??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

mysle ze ebde kto jedzie z krakowa ??

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cytat:
2004-08-08 22:50:25, goorek pisze:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

noo

a krzemowy niech przestanie pierdziulic tylko niech projektuje gril z wieszym metrazem:p (oczywiscie zartuje nikogo do niczego nie zmuszam)

Cytat:
2004-08-08 22:50:25, goorek pisze:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tp bedzie trzeba sie jakos zgadac zeby wieksza grupa ruszyc

Wielka akcja kujawsko-pomorska - kto weźmie Rejsa???
Nagrodą w konkursie jest moje towarzystwo po drodze i częściowy zwrot kosztów paliwa a może i coś więcej .
Także jeśli ktoś jedzie z Bydzi lub okolicy lub będzie jakoś tędy przejeżdzłał i ma miejsce na pokładzie to dawać do mnie na priv lub gg!

Qrwa, i nie opłace OC w terminie ...

Cytat:
2004-08-09 02:17:02, Race_D pisze:
Wielka akcja kujawsko-pomorska - kto weźmie Rejsa???
Nagrodą w konkursie jest moje towarzystwo po drodze i częściowy zwrot kosztów paliwa a może i coś więcej .
Także jeśli ktoś jedzie z Bydzi lub okolicy lub będzie jakoś tędy przejeżdzłał i ma miejsce na pokładzie to dawać do mnie na priv lub gg!

Qrwa, i nie opłace OC w terminie ...

nie martw sie Rejs ja jade pociagiem... do Krakowa a z Krakowa mnie bierze albo Goorek albo Mruk - to sie jeszcze okaze ale moze i ty cos wymyslisz?

Ja bede na 100%, z solina nie wyszlo to teraz nie odpuszcze. Najgorsze co sie moze wydarzyc to to ze przyjade nie fiatem tylko dupowozem. Jakby sie ktos nie mial z kim zabrac z Kraka to piszcie, chociaz chcialbym wziac znajomych wiec nie wiem ile bede mial miejsc konkretnie...

Krzemowy ty sie nie odgrazaj tylko przyjezdzaj bo musimy w koncu sie razem upic

Cytat:
2004-08-09 14:12:27, yapko pisze:
Ja bede na 100%, z solina nie wyszlo to teraz nie odpuszcze. Najgorsze co sie moze wydarzyc to to ze przyjade nie fiatem tylko dupowozem. Jakby sie ktos nie mial z kim zabrac z Kraka to piszcie, chociaz chcialbym wziac znajomych wiec nie wiem ile bede mial miejsc konkretnie...

Krzemowy ty sie nie odgrazaj tylko przyjezdzaj bo musimy w koncu sie razem upic

Dejta weź kanister cytrynówki

Tez mam kumpla "od cytrynowki" moze go wyciagne to porownamy ktora lepsza (Lysy jest posiadaczem Regaty DOHC).
A ja mam jeszcze litr "domasznej rakiji" od gospodarza z Bulgarii, mam nadzieje ze moj zoladek sprosta takiej integracji

Cytat:
Dejta weź kanister cytrynówki

zamowienia na cytrynowke juz trwaja. nie wiem tylko jak sie Dejta zabierze do pociagu - trzeba chyba cysterne rzeszow->jaworzno wynajac;).

tak w ogole robimy zrzutke aby wspomoc produkcje nektaru
Cytat:
Dejta:
2,3 litra gotowej cytrynowki kosztuje ok 28 zl

wiec cena wychodzi okolo 15zl/LITR juz razem z vatem i transportem nad sosine, wiec chetni niech zasilaja konto Dejty!