Gdybym był szalony zrobiłbym tak:

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

... ale ponieważ nie jestem, to mam kilka innych opcji. Wstawię link do pliku z Photoshop'a i zapytam was o zdanie, ale to za niebawem.

to się nazywa okaleczenie. Choć bardziej właściwym słowem byłaby profanacja...

a jeszcze dwa między kołami przednimi i tylnimi po jednym z każdej strony też byłoby ciekawie

I tu Marcin masz rację ale to jak dobrze ztrozumiałem jest jajcarstwo w tej kwestii

panowie!!! To nie rura wydechowa tylko miejsca na gniazda dla os!

cze..
gdybym była tak szalona to moje "OMESIA" na pierwszym lepszym zakrecie wykopałaby mnie z za kierownicy prosto na drzewo i...
nie dziwiłabym się jej wcale
pozdro...

Przestańmy się nabijać z tego typa...

Może sytuacja wymusiła wstawienie takich końcówek. Może ma 2 silniki i jeden wydech to byłoby za mało...

Umieściłem projekt rurek wydechowych na ftp, żeby nie wrzucać 2MB do wątku pliku z Adobe Photoshop (proszę starszych o nie wyrzucanie go przez chwilkę, aż sobie jakiś darmowy serwer wynajdę). Można pomanipulować warstwami żeby zobaczyć który wydech najlepiej pasuje.
Może mi doradzicie, które rozwiazanie najlepiej wygląda. Jak już zrobię, to nieomieszkam się na zlocie pochwalić.

Jak dla mnie to wydech a przede wszystkim dzialac. Wyglad ja sobie darowalem... 2x10cmz nierdzewy, bo akurart na takie trafilem. Duzo wazniejsze co zrobisz z tlumikami a tam jest pole do popisu...

a rasowe brzmienie to nie koncowka - pierdziawka, tylko wlasnie konstrukcja wnetrza tlumikow

pozdro...

mam nadzieje, ze ta fota to jaja, bo jakbym cos takiego zobaczyl na zywca to...

Chce się rozstać z omesią 2,6 bo myślę jakąś 3.0 12V wychaczyć w dobrym stanie z 1993 r. Dlatego tą chcę trochę zbajerować i w dobre ręce oddać. Dlatego zależałyby mi na opinii, które końcówki najlepiej wyglądają.

Te końcówki wprowadzają mnie w dobry nastrój. Rano jak będziesz odpalać to sprawdź najpierw czy nie wlazł tam jakiś bezdomny bo możesz mieć sprawę o nieumyślne...

Te końcówki wprowadzają mnie w dobry nastrój. Rano jak będziesz odpalać to sprawdź najpierw czy nie wlazł tam jakiś bezdomny bo możesz mieć sprawę o nieumyślne...

Cytat:
2004-08-10 10:48:46, CHRISMEN pisze:
a jeszcze dwa między kołami przednimi i tylnimi po jednym z każdej strony też byłoby ciekawie

A może tak do góry, z boku takie 2 kominy, piękne chromowane, jak u niektórych ciężarówek
Przynajmniej nikt tam nie zamieszka

A co sądzicie o tej omie??
Znalazłem ją na allegroOmesia z allegro

Toż to omesia z profilu czarnego3000 czyżby sprzedawał?

Panowie nie smiejcie sie.Jest to chyba njbardziej stuningowana oma w Polsce,czy wogole w Europie srodkowej,podziwiam goscia,bo praca napewno przewyzszyla wielokrotnie koszt autka,co do gustu to.... brak mi czarnych listew na tle jasnego lakieru.

Mario to jest montaż elektroniczny nie faktyczna robota

Pozdrawiam

Gieroy to jest jak najbardziej autentyk a nie elektroniczny montaż, jak byś sie nie zorientował to temat przeszedł na omę czarnego która jest na alegro.

Cytat:
brak mi czarnych listew na tle jasnego lakieru.

Kwestia gustu. Jesli nie wracac do czarnych listew, to przynajmniej bardziej podkreslic progi. Przy tak duzej powierzchni gladkich drzwi obecne sa wg mnie za male. W wersli ospojlerowania 3000 sa wieksze progi - te wlasnie mam u siebie. Duzo lepiej...

Dla mnie auto duzo bardziej wartosciowe niz np: seria EVO czy Lotusa, bo to wlasna wizja na temat omy... i niesamowity naklad pracy i kasy zakonczony dobrym efektem ...

[ wiadomość edytowana przez: kristo dnia 2004-08-24 10:34:56 ]