Auto Tuning Zlot - Piła 28-29 sierpnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dostałem maila że coś takiego bedzie więc puszczam dalej.
Wiecej informacju na stronie Auto Tuning Zlot
Pozdro

tak, buraczany sped bydla ktory nosil miano ATSu i odbywal sie o 6 lat w toruniu, przeniosl sie do pily, jak dla mnie takie tjuninki mozna sobie odpuscic...

buraki golfami i betami przyjada, naje***** sie i bedzie akcja jak an ATSie

Cytat:
2004-08-10 21:26:53, Sobot pisze:
Dostałem maila że coś takiego bedzie więc puszczam dalej.
(...)

Jak byś był na ostatnim rallycrossie w Toruniu to byś dostał taką ulotkę za wycieraczke
Poza tym w tym czasie jest Ralle de Brodnica - IMHO tysiąc razy ciekawsza impra

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-08-11 00:08:35 ]

Wiem wiem. Nie nie jade poprostu informuje to wszystko przez grzeczność

hehe a jednak to prawda chodzily plotki po miescie ze cos takiego bedzie ale myslalem ze to sciema. a jednak jak bede na miejscu w tym terminie to podjade w koncu to 5 minut drogi przez miasto mysle ze bedzie tak jak w toruniu czyli sped bydla w plastikowych furkach chociaz mam nadzieje ze jednak organizacja bedzie lepsza i nikt nie zginie tak jak rok temu.

no bylem dzisiaj na lotnisku poogladac furkiogolnie bylo tak jak pisal Zoltar nic specjalnego.Zobaczylem na zywo forda M. Polody niestety spoznilem sie na pokaz driftu;/nikt nie zginal bylo kilka drobnych stluczek. fotki ATZ Piła

Konkretne zdjęcia. BARDZO ładne Mercedesy 190. Jestem zakochany w tych autach. A ten DF poszerzony znacznie ładniejszy był w Toruniu rok temu, bez wlotu na masce i bez tej idiotycznej kierownicy i pluszaków w środku.