| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-03 11:11:07
co do rejestracji drogi Krzysztofie , to prawdopodobnie z przyczyn technicznych nie zostały takie osoby przeniesione. Ja dawno temu też byłem zarejestrowany w wielu księgach gości na stronach traktujących o espero (byla kiegyś taka stronka Zbigniewa- bodajże Kuczyńskiego). Co do twojego awersu do rejestracji to zupełnie go nie rozumiem, pikietę jakąś użądzasz , czy jak??????? Mi ręce od zarejestrowania nie uschły, tobie też to nie grozi, a w ten sposób przedstawiając się nam formalnie okazujesz szacunek innym użytkownikom forum. Pozdr. i za[praszam do rejestracji |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-03 15:19:53 "Przyłącz chłopie do nas, a nie unoś się ambicją "
powiedział jeden Anonim drugiemu .... Pozdrawiam .O.O. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-03 15:51:26 Zacznę od początku - to nie jest moja urażona ambicja tylko poparcie dla kolegi, który pytał o wymianę płynu chłodzącego a dostał dziwne odpowiedzi. Nie jestem też urażony, że nie znalazłem się w Klubie jako ,,stary'''' klubowicz bo gdybym chciał to zapisałbym się. Uczestnictwo w Klubie do czegoś zobowiązuje - musiałbym nakleić nalepkę na blendę i nosić koszulkę, a to mi nie odpowiada bo nie lubię nalepek na samochodach i na ubraniach. Tak więc wolę być poważnym sympatykiem Klubu i Forum niż niepoważnym klubowiczem niestosującym się do zasad. Natomiast stronę tę traktuję jako możliwość wymiany wielu ciekawych spostrzeżeń i porad użytkowników Espero.
Krzysztof |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-03 17:39:28 Krzysztofie, co ja ci moge powiedziec poza tym ze bardzo bardzo przesadzasz....
Klubowicze nie maja u nas zadnych zobowiazan, nie ma zadnych zasad, regulaminu itd, o czym ty mowisz? zastanowiles sie nad tym co napisales bo ja jakos nie widze masowych zamowien na koszulki od wszytkich 63 czlonkow i masowych zamowien na naklejki w podobnej ilosci... tak i na pewno zmuszamy wszystkich do noszenia koszulek i do naklejania naklejek. Nasz klub jest klubem dobrowolnym, nalezec moze kazdy, kto sie zarejestruje i wysle zglosznie i jest sympatykiem espero. Co do twoich infrmacji na temat tego ze cie wszyscy ze starej gwardii znaja i nie muszi sie rejestrowac.. wiesz chlopie jak by rejestracja byla taka uciazliwa to ja jakos Admini ne zdecydowal sie na to forum i na taki system klubowy!!! Pozdrawiam Lasombra |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-03 20:18:54 Jak zawsze ludzie robią z igły widły...
A co zrobić z kimś kto sprzedał auto przed powstaniem nowego forum, a nikt o tym nie wie ??? Też go bez sensu przepisać...tylko po co. |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-12-03 20:23:07 Według mnie to osobista sprawa każdego człowieka... jeżeli był na starym forum i chce w dalszym ciągu się na nim znajdować to może się zapisać drugi raz.... korona mu z głowy nie spadnie a gwiazdek jush i tak nie ma wię to chyba nie ma znaczenia czy było się tu wcześniej czy później? NIE?? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-03 20:50:44 Racja Panowie szlachta!!!! |
Krawat Audi a4 cabrio Warszawa | 2002-12-03 21:26:31 wiecie co ???? wali mi to czy ktos jest anonymous czy nie.... naprawde tak mi to zwisa ze hejjjjj.... liczy sie dla mnie czy ktos ma cos do powiedzenia w danym temacie.... widze ze jest tu pare osob ktore sie nie zarejestrowaly (np. O.O.) ale maja cos do powiedzenia, i milo czyta sie ich posty.... ale po kiego grzyba to pieniactwo, kolejne podzialy jak na starym forum, ze ci odchodza na nowa strone, a ci zostaja na starej.... ci sa "elyyyta", a ci sa beee ..... ja wale, rzygac sie chce.....przychodze tu zeby poczytac madre wypowiedzi, czasami sie posmiac, bo niektore komentarze sa zajebiste (wywroc samochod do gory nogami to wszystko ode mnie, nara |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-03 23:12:46 tylko miło jest wiedzieć kto pisze, a nie anonim, jak mi ktoś nawciska to też lubię wiedzieć kto i za co (cenię takich ludzi co się nie boją) a osoba no name która się jeszcze nie podpisze jest dla mnie raczej mało wiarygodna. Przykład, Piotr, człowiek nie zarejestrowany ale zawsze się podpisze i weim z kim mam przyjemność a facet ma naprawdę dużą wiedzę na temat mechaniki i za to go cenię. Piotrze zapraszam do rejestracji Pozdrawiam wszystkich , starą gwardię, kociaków, falowców, falusiów, no namów, galów anonimów, moją narzeczoną i resztę rodziny |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-04 01:33:24 Nie wiem czy mój post dojdzie, bo nic mi się nie "utrwala" w offlinie i w czwartek bedę reinstalował komputer, ale napiszę.
Krzysztofie - weteranie ja jako weteran i chyba jeden z ostatnich zbuntowanych niezarejestrowanych uczestników tego forum wzywam Cię do ukaktywnienia bez względu na to co będzie napisane w rubryce "użytkownik". Jedno jest pewne masz prawo wypowiedzi nawet krytyki w granicach zdrowego rozsądku. Jedynie potrzeba do tego chęci. Jak pisał Krawat liczy się dobre słowo, z którego ktoś może skorzystać. Co do słów Diackona to dużo w nich miłej dla mnie treści- dzięki. Będę inaczej rozumował jak zrobię porządek z PC-tem. Piotr |