Sprawa pytań i odpowiedzi na forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Coraz bardziej widać niechęć do udzielania odpowiedzi na forum odsyłąjąc do wypowiedzi archiwalnych. I jest to wielka bzdura, ponieważ stare odpowiedzi są ,,niereformowalne'''' i każdego dnia ktoś może zanaleźć lepszą odpowiedź na problem omawiany wcześniej wielokrotnie. Nie widzę też powodu do nieudzielania odpowiedzi (są takie zarzutu) tzw. anonimowym uczestnikom. Nie wiem ilu jest teraz ,,starych'''' uzytkowników strony o Espero Tomka Mydłowskiego ale ja jestem jednym z pierwszych zarejestrownych w starej książce uczestnkiów i nie widzę potrzeby do rejestrowania się teraz, ponieważ nasze wcześniejsze dane powinny zostać przepisane a poprzedniej strony. Jest jeszcze jedno - strona ta od pewnego czasu zaczęła przybierać różne formy, nie zawsze odpowiadające moim oczekiwaniom. Zawsze podpisywałem się ,,Krzysztof'''' i Ci, którzy są na forum od ,,zawsze'''' wiedzą że taki ktoś był i jest dalej. Tak więc wiecej normalności bo to tylko ułatwi nam wszystkim zycie czyli użytkownikom Espero.

Cytat:
2002-12-03 09:08:01, Anonymous pisze:
Nie wiem ilu jest teraz ,,starych'''''''' uzytkowników strony o Espero Tomka Mydłowskiego ale ja jestem jednym z pierwszych zarejestrownych w starej książce uczestnkiów i nie widzę potrzeby do rejestrowania się teraz, ponieważ nasze wcześniejsze dane powinny zostać przepisane a poprzedniej strony.

co do rejestracji drogi Krzysztofie , to prawdopodobnie z przyczyn technicznych nie zostały takie osoby przeniesione. Ja dawno temu też byłem zarejestrowany w wielu księgach gości na stronach traktujących o espero (byla kiegyś taka stronka Zbigniewa- bodajże Kuczyńskiego). Co do twojego awersu do rejestracji to zupełnie go nie rozumiem, pikietę jakąś użądzasz , czy jak??????? Mi ręce od zarejestrowania nie uschły, tobie też to nie grozi, a w ten sposób przedstawiając się nam formalnie okazujesz szacunek innym użytkownikom forum.

Pozdr. i za[praszam do rejestracji

Popieram wpełni wypowiedź Krzyśka - Diackon''a
Przyłącz chłopie do nas, a nie unoś się ambicją, że powinieneś tu już figurować jako stary wyga
Przecież to parę ruchów palcami

Cytat:
2002-12-03 12:01:54, Anonymous pisze:
Popieram wpełni wypowiedź Krzyśka - Diackon''''a
Przyłącz chłopie do nas, a nie unoś się ambicją, że powinieneś tu już figurować jako stary wyga
Przecież to parę ruchów palcami

SORKI !!! To ja.

"Przyłącz chłopie do nas, a nie unoś się ambicją "

powiedział jeden Anonim drugiemu ....

Pozdrawiam .O.O.

Zacznę od początku - to nie jest moja urażona ambicja tylko poparcie dla kolegi, który pytał o wymianę płynu chłodzącego a dostał dziwne odpowiedzi. Nie jestem też urażony, że nie znalazłem się w Klubie jako ,,stary'''' klubowicz bo gdybym chciał to zapisałbym się. Uczestnictwo w Klubie do czegoś zobowiązuje - musiałbym nakleić nalepkę na blendę i nosić koszulkę, a to mi nie odpowiada bo nie lubię nalepek na samochodach i na ubraniach. Tak więc wolę być poważnym sympatykiem Klubu i Forum niż niepoważnym klubowiczem niestosującym się do zasad. Natomiast stronę tę traktuję jako możliwość wymiany wielu ciekawych spostrzeżeń i porad użytkowników Espero.

Krzysztof

Krzysztofie, co ja ci moge powiedziec poza tym ze bardzo bardzo przesadzasz....
Klubowicze nie maja u nas zadnych zobowiazan, nie ma zadnych zasad, regulaminu itd, o czym ty mowisz? zastanowiles sie nad tym co napisales bo ja jakos nie widze masowych zamowien na koszulki od wszytkich 63 czlonkow i masowych zamowien na naklejki w podobnej ilosci... tak i na pewno zmuszamy wszystkich do noszenia koszulek i do naklejania naklejek.

Nasz klub jest klubem dobrowolnym, nalezec moze kazdy, kto sie zarejestruje i wysle zglosznie i jest sympatykiem espero.

Co do twoich infrmacji na temat tego ze cie wszyscy ze starej gwardii znaja i nie muszi sie rejestrowac.. wiesz chlopie jak by rejestracja byla taka uciazliwa to ja jakos Admini ne zdecydowal sie na to forum i na taki system klubowy!!!

Pozdrawiam
Lasombra

Jak zawsze ludzie robią z igły widły...

A co zrobić z kimś kto sprzedał auto przed powstaniem nowego forum, a nikt o tym nie wie ??? Też go bez sensu przepisać...tylko po co.

Według mnie to osobista sprawa każdego człowieka... jeżeli był na starym forum i chce w dalszym ciągu się na nim znajdować to może się zapisać drugi raz.... korona mu z głowy nie spadnie a gwiazdek jush i tak nie ma wię to chyba nie ma znaczenia czy było się tu wcześniej czy później? NIE??

Racja Panowie szlachta!!!!

wiecie co ???? wali mi to czy ktos jest anonymous czy nie.... naprawde tak mi to zwisa ze hejjjjj.... liczy sie dla mnie czy ktos ma cos do powiedzenia w danym temacie.... widze ze jest tu pare osob ktore sie nie zarejestrowaly (np. O.O.) ale maja cos do powiedzenia, i milo czyta sie ich posty.... ale po kiego grzyba to pieniactwo, kolejne podzialy jak na starym forum, ze ci odchodza na nowa strone, a ci zostaja na starej.... ci sa "elyyyta", a ci sa beee ..... ja wale, rzygac sie chce.....przychodze tu zeby poczytac madre wypowiedzi, czasami sie posmiac, bo niektore komentarze sa zajebiste (wywroc samochod do gory nogami ) a tu takie bzdury....nikt nikogo do niczego nie zmusza... ja sam jestem w klubie, ale nie mam koszulki, bo jestem golym studentem i nie mam zbednego hajsu... nad naklejka sie mocno zastanawiam bo mi sie podoba i jak wysuplam te grosze to se kupie.... ALE TO NIE JEST PRZYMUS!!!! nie bylem jeszcze na ANI jednym zlocie, bo niestety, ale takie mam plany ze czesto koliduje to ze zlotami....no i co z tego? czy ktos mi mowi - "krawat jestes cieć, bo nie przyjechales??" NIE!!! bo kazdy to rozumie ze espero nie musi byc trescia zycia kazdego posiadacza tego pojazdu....
to wszystko ode mnie, nara

tylko miło jest wiedzieć kto pisze, a nie anonim, jak mi ktoś nawciska to też lubię wiedzieć kto i za co (cenię takich ludzi co się nie boją) a osoba no name która się jeszcze nie podpisze jest dla mnie raczej mało wiarygodna. Przykład, Piotr, człowiek nie zarejestrowany ale zawsze się podpisze i weim z kim mam przyjemność a facet ma naprawdę dużą wiedzę na temat mechaniki i za to go cenię. Piotrze zapraszam do rejestracji

Pozdrawiam wszystkich , starą gwardię, kociaków, falowców, falusiów, no namów, galów anonimów, moją narzeczoną i resztę rodziny

Nie wiem czy mój post dojdzie, bo nic mi się nie "utrwala" w offlinie i w czwartek bedę reinstalował komputer, ale napiszę.

Krzysztofie - weteranie ja jako weteran i chyba jeden z ostatnich zbuntowanych niezarejestrowanych uczestników tego forum wzywam Cię do ukaktywnienia bez względu na to co będzie napisane w rubryce "użytkownik".

Jedno jest pewne masz prawo wypowiedzi nawet krytyki w granicach zdrowego rozsądku. Jedynie potrzeba do tego chęci.

Jak pisał Krawat liczy się dobre słowo, z którego ktoś może skorzystać.

Co do słów Diackona to dużo w nich miłej dla mnie treści- dzięki.
Będę inaczej rozumował jak zrobię porządek z PC-tem.

Piotr