IMPREZA TURBO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, brykam OPEL nie SI bo trochę kasa inna. Ostatni roczek był dobry i zaczynam na wiosnę szukać takiego cacka moich marzeń z lat 99-00.
Jeśli bym mógł się od was dowiedzieć jak weryfikować takie auto, gdzie to robić, na co zwracać uwagę przy zakupię i w ogóle o wszystkich zkamarkach tej, nie obrażając innych , totalnie niewiarygodnej i niepokonanej marki.
Tak uważam SI za najlepsze auto w klasie autek sportowych oczywiście, a forester przekonał mnie do peełnej miłości do marki.
Dlatego wszedłem tutaj i proszę o rady.
Dziękować.

[ wiadomość edytowana przez: IWAN dnia 2002-12-03 14:40:47 ]

Cytat:
2002-12-03 14:39:27, IWAN pisze:
niepokonanej marki.

oj Ivan.....wieczny optymista z Ciebie
niedawno sie z takom scigałem......dostała w dupsko heh

Dostała ... hehehe szkoda ze nie mamy tego na kamerce...ale juz niedługo

hheeh gosciu był tak pewny siebie że dopiero na drugich swiatłach dał naprawde w palnik

SI to JEST najlepsze autko w swojej klasie!!! Kto śmie wątpić, wynocha!!! :-)
Jeśli chcesz kupić Impreze 2.0 bez Turbo ''99, klikaj: http://www.subaru.xcom.pl/ogloszenia.php?id=1
Pozdrawiam, Imp.

NIE, NIE
Panowie bez Turbo????
Albo TURBO 218KM i ją do PRODRIVE zaprowadzę, albo BKT
(I lub II), lecz najchetniej to egzemplaż niebieski klasycznie i
250, 280KM.

El, jechałem z Siedleckiego państwa to Stolnicy BMW 730 i jechał
koleś IMPREZĄ.
Wyglądał jak GT TURBO...ale taki był słabiutki...a słyszałem że cisnął.
Jak sie okazało to zrobiona wizual na turbo, ale tak zwykłe 2,0.
Tandeciarz taki koleś co przerabia taki samochód poprzez dodanie zderzaczka i napisu.
A Ty w końcu masz IBIZA 200+ to nie dziwne że 218KM poganiasz.
Ulica to ulica....równo i asfalcik. Pomyśl, ze SI spada o 0.2 do 0.5 sec na przyśpieszaniu na nawierzchni sypkiej... I to własni mi ise podoba w tym autku.
Niepokonane pisząc myślałem o kulcie jaki ma ten samochód, o sercu jakie w nim tkwi, praktycznei w każdej sztuce.

Ja to autko kocham i mimo,ze VECTRA jest wspaniała to bym jej
chętnie taką siostrzyczkę sprawił..ale właśnei wzmocnioną.

co fakt to fakt..na sliskim Impreza to killer

I to miałem włąsnie na myśłi...gdzie jej nie postawić to sobie
radzi wspaniale... może faktycznie nie najlepiej na świecie jeśli
chodzi o przyspieszenie na asfalcie, nie ma najlepszego maxa,
ale jest jak Małysz - średnie ma najlepsze za wszystkich
seryjnych.

Dajcie mi taka kupic LUDZIE co mają takie, dajcie.

Ivan najlepiej kup serie i dopiero rób...wtedy masz wiekszy wbór ...możesz szukać i masz pewnośc że nie bedzie zajeżdzona...ja bym wybrał ta w starej budzie....ponoc jest bardziej drapiezna

[ wiadomość edytowana przez: El dnia 2003-01-23 12:47:41 ]

Hehe, ostatnio na allegro szukałem i były trzy Imprezki do sprzedania. Wszystkie 2,0 Turbo z lat 98-00. Nie wiem, czy przypadkiem już ich nie zlicytowano, ale kiedy ja sprawdzałem, były do wzięcia. Pozdrawiam, I.

Cytat:
2003-01-23 12:47:15, El pisze:
Ivan najlepiej kup serie i dopiero rób...wtedy masz wiekszy wbór ...możesz szukać i masz pewnośc że nie bedzie zajeżdzona...ja bym wybrał ta w starej budzie....ponoc jest bardziej drapiezna

Szczerze to pewnie myślimy o tej samej budzie czyli od 96.
Ja mam chrapkę na taką 99 bo hamulce ma ulepszone w
stosunku do 98.
Poza tym to nie naciskam na to jaka bo faktycznie seryjka moze
być mniej zmęczona, ale wszystko jest zalezne od kasy.
W Dawoj mają 99 za 45000PLN, ale jak ją zobaczyłem to nawet
jeździć nie chciałem.
Ulęhgałka i do tego pomalowana flamastrami na piasek...

Na allegro była Impreza Turbo '99 za 55 000, mały przebieg, lekki tuning stylistyczny...granatowa...ladne cacko, ale sprzedane. Pozdrawiam, Imp.

Nieziszczone marzenie wielu...ech...

Ty też masz ten problem? Ech...

Ja to już znam kilku pacjentów co szukają SI od kilku mieisęcy...spotkałem sie z jednym przy tym w DAWOJU za 45tys.

PS: kupa złomu...ale jest na łopuszańskiej jakies za 65tys...ładniutkie 99.Jade jutro zerknąć na to SI?
PS2: ale na srebrne fele...kurde ludzie to lubią kombinować.

ZŁOTE FELE LUDZIE ZŁOTE DO SI
srebrne do masówki
włos sie jeży

Akurat takie srebrne nie są najgorsze. Te są jedynymi srebrnymi, ktore do SI pasują. Wg mnie.
imp.

Dzis były starty na poważnei ta 280KM z Ole Car.
No powiem,ze jest rewelka zawieszeniowo i silniczek podaje pięknie...
Jednak...cieknie pod intercoolerem i piszczy łożysko jakies na przy pasku klinowym górnym.

No i kurde człowieka cofa że można takie auto posiadac w takim stanie.

No i mam SI GT TURBO 99' niebieski metalik , złote fele seryjne
oraz tapicerkę black blue.

Zajebiście.

Ivan czy byłeś dzisaj na cargo tą SI??????..taka niebieska z troche dziwnym wlotem po prawej stronie..siakiś taki przerobiony...chyba taki jak masz w avatarze.....jesli to ta to całkiem fajna..troche nakładli jej szpachli na lewym boku..ale w sumie.....tylko jak tak bedziesz dawał a palnik na zimnym to długo sie turbinka nie nacieszysz heheh..bo w sumie stałeś tam dosc długo a potem odrazu wyrwałęś z kapcia...tak se nwet pomyslałem że to Ty..ehheheheh..pzdr.

iwan, napisz cosik o swoim aucie to na stronce umieszcze w dziale Opinie uzytkownikow