| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2004-08-12 18:22:17 zdjecia znajdziecie w moim profilu użytownika.rok produkcji 1993.Jest do porawy blacharsko lakierniczych.Jeśli chodzi o wyposazenia to ma 2 poduszki powietrzna elektryczne szyby elektryczny szyberdach wspomaganie kierownicy ABS elektryczne lusterka wzamcniane przednie drzwi fegi 15 RS z oponami 195/50 R15 .tuning zwentrzny spoilery RS COSWORTH sportowy wydech strumiennica łuskowa itp stożek K&N .podswietlanie wnętrza na niebiesko i inne .Zachecam bardzo do kupienia cana do uzgodnienia |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2004-08-13 12:16:44 masz racje i za błond perzepraszam wszystkich .Jeszcze chciałem wspomniec ze wyposażeniu tego auta jest podrzewana rzednia szyba i tylnia oraz podświetlane spryskiwacze szyb .Aco do silnika jest to silnik ZETA 1.8 16V EFI DOHC o mocy seryjne 105km.Teraz powinien miec koło 120km.Lecz dokładnie nie wiem bo nie robiłem pomiarów na hamowni.Ale pozatym nieżle wymiata jeszcze nie narzekam |