AKROPOL - Kraków (opinia) ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Na pewno część Klubowiczów pamięta jak szukałem korka wleku oleju do Esperaka i pytałem o opinie nt. "Akropolu" (ul. Balicka).
Korek udało się dopasować super (pisalem o tym), obsluga tez super.
Ostatnio (w koncu) przerejestrowalem fure - mam juz krakowskie blachy i rozgladalem sie za ramkami pod nie. Dowiedzialem sie od znajomego, ze w niektorych salonach samochodowych mozna takowe nabyc. Postanowilem napisac do Akropolu. Odpisali po dwóch dniach - zapraszając po DARMOWE ramki pod tablice i DARMOWY przegląd. (oczywiscie gratulowali mi, ze kupilem akurat Esperaka, ze to najporzadniejszy produkt Daewoo itp ) Wybralem sie do nich, ale mialem malo czasu, wiec skorzystalem tylko z tych ramek (nie wykonalem przegladu bo akurat mi sie dosc spieszylo). Jedyną czynnością jaką musialem u nich wykonac bylo podanie mechanikowi tablic z podszybia Oczywiscie ramki zamontowali za free (gdy przyjechalem, juz lezaly odlozone i czekaly na mnie)

Tak wiec...(nie wiem jak w innych sprawach), ale na razie bylem u nich 2 razy i zrobili na mnie bardzo dobre wrazenie O ile mnie pamiec nie myli, to przy okazji posta nt. wymiany korka wlewu oleju bylo rowniez kilka informacji od innych Klubowiczow z pozotywnymi opiniami nt. Akropolu.
(oby nie zapeszyc ale...)- Póki co, mogę ich spokojnie polecić Wygląda na to, że zależy im na klientach (a jak sie cieszyl ten kierownik serwisu, gdy mu powiedzialem, ze to 2,0 a nie 1,5 - nie wiem co go tak cieszylo, ale mowil ze na pewno sie super jezdzi z silnikiem 2,0 itp) Czyzby koleś zazdrościł ?

To może ja się tez tam przejade ot tak z głupia i zobaczymy jak potraktują Kobietę jako użytkownika pojazdu mechanicznego napędzanego silnikiem.

Hi hi hi... czemu nie ?
Powiedz, ze dopiero co kupilas Espero, to Ci dadzą ramki pod tablice (ale Ty juz masz krakowskie blachy, wiec moga Ci nie uwierzyc )

Hahahaha,,,,,,,ale mam pekniętą ramkę jedną, bo jakiś kretyn zaparkował mi w przednią rejestrację.
Więc w realu już poproszę CIe o namiary na ludzi i może,,,,,,,hihih,,,,się nieco z nimi podroczę??

Ja też mam pękniętą ramkę i nawet powyginaną tablicę - wjechałem w słupek na parkingu przy robocie, ale elegancki napis DU z liściem kapuchy (bez żadnych dopisków o serwisie, sklepie itp. jak to zwykle jest w modzie) na tablicy ciągle mam.

Cytat:
2004-08-13 11:28:54, Mihty pisze:
(a jak sie cieszyl ten kierownik serwisu, gdy mu powiedzialem, ze to 2,0 a nie 1,5 - nie wiem co go tak cieszylo, ale mowil ze na pewno sie super jezdzi z silnikiem 2,0 itp) Czyzby koleś zazdrościł ?

Bo on ma też Espero tylko chyba 1,5
Ja też byłem zadowolony z obsługi i czasu naprawy, ale jak przyszło do płacenia to już nie byłem taki szczęśliwy
Za zalutowanie przewodu (ciśnieniowego) od wspomagania uzupełnienie płynu i odpowiednie ułożenie przewodów gazowych, bo to one przetarały ten ww przewód zapłaciłem 190 PLN
Ale faktycznie to profesjonalne ASO i tańsze niż Polmozbyt bo to prywatny serwis.

Cytat:
Bo on ma też Espero tylko chyba 1,5

He he he he ....

Cytat:
Ja też byłem zadowolony z obsługi i czasu naprawy, ale jak przyszło do płacenia to już nie byłem taki szczęśliwy
Za zalutowanie przewodu (ciśnieniowego) od wspomagania uzupełnienie płynu i odpowiednie ułożenie przewodów gazowych, bo to one przetarały ten ww przewód zapłaciłem 190 PLN
Ale faktycznie to profesjonalne ASO i tańsze niż Polmozbyt bo to prywatny serwis.

Ja na razie jeszcze u nich nic nie placilem...
Calkowicie sie z Toba zgadzam - oni musza byc mili dla klienta, bo inaczej nie przetrwaja na rynku