| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-15 12:51:32 VII Rajd Brodnicki
Automobilklub Toruński w dniach 27/28 sierpnia 2004 r. organizuje VI rundę Mistrzostw Okręgu Bydgoskiego PZM w Konkursowych Jazdach Samochodowych i jednocześnie VIII rundę Pucharu Polski Automobilklubów i Klubów Polskiego Związku Motorowego pod nazwą „VII RAJD BRODNICKI”. W rajdzie biorą udział zawodnicy z różnych klubów z całego kraju, a Rajd ma charakter imprezy otwartej i stanowi atrakcję dla mieszkańców miasta Brodnicy oraz gmin: Zbiczno, Kurzętnik, Brzozie, Grążawy, Brodnica i nie tylko. Rajd ten jest bardzo wysoko oceniany przez zawodników, działaczy i kibiców. Doskonała organizacja, ciekawa oprawa medialna, atrakcyjne nagrody i licząca ok. 80 km trasa, w przeważającej części przebiegająca po drogach szutrowych, corocznie ściąga liczące się załogi z regionu i Polski. Najlepszą jego rekomendacją jest to, że w tym roku został rundą PUCHARU POLSKI AUTOMOBILKLUBÓW I KLUBÓW PZM. Każda jego edycja zbiera pochlebne recenzje w mediach i w kręgach zawodników oraz staje się główną atrakcją sezonu motorowego w okręgach PZM kujawsko-pomorskim oraz warmińsko-mazurskim. RAJD BRODNICKI to największy i najciekawszy cykliczny KJS w Polsce. Głównym sponsorem VII Rajdu Brodnickiego jest od wielu lat „ŚWIAT REKLAMY”. Zdobyte w poprzednich edycjach rajdu doświadczenia i wyciągnięte wnioski już teraz pozwalają nam obiecać bardzo dobrą zabawę, doskonałą organizację i zapewniając moc wrażeń oraz wysoki poziom adrenaliny na trasie. Dla zwycięzców czekają tradycyjnie niepowtarzalne nagrody i puchary, a dla zwycięzcy w klasyfikacji generalnej super niepowtarzalna nagroda!!!. Trasa tegorocznej edycji Rajdu będzie przebiegać zarówno po nowo wytyczonych drogach, jak i po starych, „przetartych” z piskiem opon szlakach. Zawodnicy będą musieli pokonać 14 trudnych odcinków na trasach powiatów: brodnickiego i nowomiejskiego. Rewelacją tej edycji Rajdu Brodnickiego będzie „prolog”, czyli pokazowy odcinek specjalny. ZAPRASZAM NA OFICJALNĄ STRONE RAJDU: www.brodarally.pl tu jest zeszloroczna galeria z brodnicy: Galeria - Brodnica 2003 --------------------------------------------------- jezeli to mozliwe uprasza sie o podwieszenie tematu. kto sie wybiera? na kogo mozna liczyc? wpisywac sie ludziska --------------------------------------------------- mapka pogladowa trasy rajdu : --------------------------------------------------- ![]() [ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-08-15 12:58:00 ] |
Szymek-Max fiat 126p x2 Toruń | 2004-08-15 13:42:33 no oczywiście ja sie tam pojawie |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-15 23:34:25 jezeli to mozliwe niech ktorys z moderatorow podwiesi temat. |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-08-16 00:34:16 Duża imprezka, mam nadzieje że sporo klubowiczów sie pojawi. Może przy okazji jakiś spocik regionalny? |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-17 19:12:19 ameryki zes nie odkryl, jest osobny topic o tym wypadku |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-18 17:41:04 UWAGA!!!
pilnie potrzebny pilot na rajd brodnicki. 27-28 sierpnia, najlepiej zrzeszony w jakims Automobilklubie z oplacona skladka. kto chce usiasc na prawym lajtninga w najlepszym szutrowym KJSie w Polsce? planujemy nocleg w bazie rajdu - osrodek Longinowka w Brodnicy. szczegoly u mnie na priv lub GG:1334669 |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-19 18:47:54
no w nocy damy napewno trzeba bedzie sie rozluznic przed rajdem |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-08-20 00:54:40
No nie przesadzaj. Ja nigdy nie brałem nawet udziału w KJS'ie, raz tylko widziałem z daleka. Nie skazuj go na moją osobę, bo to by była porażka na całej linii. Raz że znam się na tym jak miś koala na arbuzach, a dwa że prawdopodobnie w tym czasie nadarzy mi się okazja na wzbogacić się trochę, a to nie jest dla mnie bez znaczenia |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-20 19:34:01 PROLOG – REGULAMIN
Prolog jest to pokazowa próba zręczności jazdy samochodem, nie liczona do klasyfikacji VII Rajdu Brodnickiego „Świat Reklamy Rally Cup 2004”. Udział w prologu może wziąć tylko załoga, która jest zgłoszona do VII Rajdu Brodnickiego i dokonała odbioru administracyjnego oraz uzyskała pozytywny wynik Badania Regulaminowego nr. 1 Koszt uczestnictwa w prologu wynosi 20 PLN od załogi. Każda załoga wykonuje tę samą próbę dwukrotnie w kaskach ochronnych, stosowanych w sporcie samochodowym lub dopuszczonych do ruchu drogowego. Za zwycięzcę prologu uważa się załogę, która uzyskała najmniejszą sumę punktów karnych z dwóch przejazdów. Na wynik jednego przejazdu składa się czas przejazdu oraz punkty karne za potrącenie lub przewrócenie słupków. Za potrącenie lub przewrócenie słupka – 5 pkt. Za potrącenie słupka uważa się strącenie piłeczki. Czas mierzony jest elektronicznie z dokładnością do 0,01 sekundy. Załogi startują według klas pojemnościowych od 1 do 5. Nagrody przyznane zostaną dla trzech pierwszych załóg w klasach, oraz w klasyfikacji generalnej. Prolog odbędzie się na parkingu Firmy „CIMIR” w Brodnicy przy ulicy Sikorskiego 60 Załogi, które nie dokonały wpłaty za udział w PROLOGU, a chcą wziąć w nim udział muszą dokonać wpłaty najpóźniej przy odbiorze administracyjnym.
|
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-20 19:35:13 NADAL POSZUKUJE PILOTA. prosze wpisywac powazne oferty tutaj. zostal juz niecaly tydzien |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2004-08-20 19:52:21 jakby co...to ja tez poszukuje pilota...moze byc totalny "balast umyslowy" |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-08-20 20:19:50 A czy ktoś z Torunia ma już może pilota czy wszyscy poszukują?
Może sprobujcie >> TUTAJ << A może warto podporządkować wszelkie inne plany i zorganizować przetarg otwarty |
Wizbern Clio 1.8 8v Lipno | 2004-08-20 21:12:25 No prosze. To niezla obsada sie szykuje 2 swapy no no |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-20 21:16:04
oprocz tego swift, favoritka i cala horda cc/sc w klasie 3ej (do 1300ccm) jest zgloszonych 13 aut na chwile obecna a pewnie jeszcze dojda nastepne. oj bedzie trzeba cisnac i to mocno.... ciekawe jak lajtning wypadnie w starciu z reszta z klasy 3ej.. [ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-08-20 21:19:21 ] |
Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2004-08-21 22:26:35 A pilota to cza by chybo szprawdzić najpierff... czy umi godoś, noo nie chopie? ![]() |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2004-08-21 22:33:44 oj bedzie sie dzialo. mam nadzieje ze ktos film nakreci. |
Kuner Raszyn / Wawa | 2004-08-22 14:34:51 Jesli pojade to pewnie sie nakreci i zmontuje jakiś klipik z tego rajdu.. |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-08-22 14:43:03 w moim teamie beda 2 kamery oraz cyfrak... i z 2 auta jezdzace jako servis/media za nami. wiec mysle ze materialu bedzie duzo. poza tym bedziemy w tvn turbo |