Zlot w pile

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najwieksza i najstarsza polska impreza tuningowa, czyli ATS z przyczyn niezaleznych od organizatora nie odbyl sie w tym roku. Jednak na szczescie organizatorowi udalo ja sie przeniesc w inne miejsce !

W dniach 28/29 sierpnia odbedzie sie "Auto Tuning Zlot" ktory w roku biezacym zrekompensuje brak toruńskiego Auto Tuning Show. Impreza ta odbedzie sie na lotnisku Aeroklubu w Pile.

Podczas trwania imprezy bedzie mozna wziac udzial miedzy innymi w konkurencji sprintu na dystansie cwierc mili, sprobowac swoich umiejetnosci w driftingu, jak rowniez zapoznac sie z aktualna oferta firm tuningowych. Nie zabraknie rowniez tradycyjnych wyborow auta zlotu i miss zlotu. Sobotnio - wieczorna czesc imprezy to Techno Party z wieloma atrakcjami zarowno dla uczestnikow jak i publicznosci, w tym zawsze wyczekiwany pokaz erotyczny.

Szczegolowy program imprezy oraz inne wazne informacje znajdziecie Państwo na oficjalnej stronie zlotu info o zlocie

Ale cool.
ZZutka na BEJSBOLE
KUPIMY DUZO TANIEGO WINA I PIWA I BEDZIE JAK NA ATSIE RODZINNEJ IMPREZIE.........

Ehh i na co im robic to coś .......

ale uparci sa niesamowicie i zawsze musza robic impreze konkurencyjna dla modlina ( te same dni )

Ja nie jade bo mi w angli noz zakosili

I spęd bydła sie odbył........
Ponoc zero ofiar smiertelnych......

Dostałem fotki to co mi tam .........

Cytat:
........Zobaczylem na zywo forda M. Polody niestety spoznilem sie na pokaz driftu;/nikt nie zginal bylo kilka drobnych stluczek......... By Vievior - kolega z FF.

Cytat:

Bezpieczeństwa naszych gości strzec będzie profesjonalna agencja ochrony oraz patrole policji.
- by www ats.....

HAHAHA jak zawsze mieli racje.

TUTAJ tez jakies fotki...