Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-12-05 13:14:08 Nie obawiaj sie urwania zbiornika! jak będzie sie miał urwać to raczej nie będzie chlupał tylko Pierd..... i odpadnie a Ty go zobaczysz w lusterku!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakie jest wyjście??? HM ( ZAWSZE MIEĆ FULL W BAKU!!! ) ![]() NARA ![]() |
![]() Jarekk Astra Warszawa | 2002-12-05 16:39:57 Mam taki sam samochodzik i dokładnie takie same objawy - ale na tym chlupaniu przejechałem już 110000 km i nic - nie pozostaje nic innego jak tylko sie przyzwyczaić. ![]() |
![]() DamianSz Forumowicz OPEL OMEGA B FL 2,5 ... Kędzierzyn - Koźle | 2002-12-06 19:29:34 Jest jeszcze jedna metoda pozbycia się chlupania, trzeba mieć dobry sprzęt w aucie i chlupanie nie będzie słyszalne. |
![]() KrzyH80 Vectra B 1.6 16V Kraków | 2002-12-09 22:54:44 Ja kupilem moja Vectre dopiero jakis miesiac temu, ale chlupanie zauwazylem ![]() ![]() ![]() ![]() Swoja droga, to dobre granie w aucie to panaceum na wszelkie awarie i niedogodnosci. Wtedy czlowiek sie dowiaduje np. o zjeb..ym wahaczu dopiero jak urwie kolo, o zardzieialym tlumiku jak mu pekna bebenki w uszach... itp. ![]() LUDZIE!!! Inwestujcie w dobre granie w autach a bedziecie miec mniej trosk! |