Co sądzicie o tym kaszlaku???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
L I N K !!! No właśnie co sądzicie o tym kaszlu? mnie się całkiem podoba, wiem że raczej większość z was robi malce na osiągi no ale jak akurat jestem taki że bardziej patrze na stylistyke co nie wyklucza aby malec przez to był mniej sprawny... Ja doczepiłbym się tylko do lusterek i alusków ale wg. mnie ten malec jest bardzo ładnie zrobiony. Ciekawe co wy o nim sądzicie . Jeśli już było o tym malcu to sorki ale dawno nie było mnie naforum...

pozdro600

Ten malec kiedys byl na sprzedaz na allegro. Mi sie podoba nie jest jakos tam zburaczony naprawde ladny Srodeczek tez ma ladny

wnętrze super (może poza fotelami), z zewnątrz też niczego sobie, co do felg, to mnie się akurat te tylne podobają (to chyba z poldolota??) - a raczej tylko prawa tylna

Mnie sie tez podoba...ylko te skrzela bylo by fajnie gdyby byly zamiast wlotow ale to ponoc szkodzi.Maluszek bardzo ladny fajne felgi srodek kolorek.

On stał kiedyś w Łodzi na giełdzie...rzeczywiście na pierwszy rzut oka,robi wrażenie,ale jak sie go tak na żywo zobaczy,to już nie jest taki wspaniały...ogólnie nie jest źle,ale jakoś mi też specjalnie nie przypadł do gustu...niewiem czemu.Lusterka napewno w tym samochodzie są do d**y,łączenia blachy są już popękane...Pozdrawiam.A że dopracowany jest to widać,tego nie podważam

[ wiadomość edytowana przez: marchewa dnia 2004-08-22 16:01:31 ]

Ładny i dopracowany.

felgi to nie sa od poldka - nie wiem od czego, dosc ladnie wygladaja moze ktos wie??

Dopracowany? jest zwiochmeniony dokladka pod przedni zderzak zrobiona z innego zderzaka,klapa , te wloty na przednim lewym blotniku wietrzy bagaznik lusterka? to chyba najlepsze co ma,niewiem co wam sie w nich nie podoba? ale jeden napisal lusterka to zaraz kazdy je widzi ,a fele napewno sa od poloneza-mialem takie same.

Mi też sie podoba środek bardzo ładny z zewnątrz też jest fajny

mnie siepodoba wlew paliwa - a wlasiwie korek.gdzie taki mozna nabyc?

MI sie zajebis... podoba fajnie dopracowany nie przesadzony z plastikami tak w sam raz.
Co do fajnych malaczy to widzileiscie moze tego malacza co jest w obecnej gazecie GT jak bym miał dostęp to bym zapodał skanami !!!

widziałem gorsze egzemplarze ale tym razem jestem na tak

ujdzie w tloku. coto za wydech >?<

Cytat:

Co do fajnych malaczy to widzileiscie moze tego malacza co jest w obecnej gazecie GT jak bym miał dostęp to bym zapodał skanami !!!

ten malec jest na strone Simona 126 w galerii brat sceptica czy cos takiego To tak dla informacj jak by ktos chcial wiedziec o co chodzi

Ja moge powiedziec ze:

na NIE:

- lusterka
- wloty rodem MECHU 300/sprinter - nie wiem do czego to ma sluzyc
- pomalowane klamki
- wlot powietrza z tylu, jakis taki bezplciowy

na TAK:

- felgi , bardzo fajnie pasuja od poldolota
- klosze lamp tylnych
- wnetrze
P.S.
pamietam go z allegro

no nawet fajny pierdzibąk, tylko mam pytanko czy te szpary po ostrzu siekiery sa polaczone jakas rura z wentylatorem nawiewu? czy sa tak wydziabane zeby bylo?

Kaszelek bardzo fajny, jest z Piotrkowa Trybunalskiego. Jego strasznym mankamentem jest to że już popękały mu zaszpachlowane łączenia blach Ale ogólnie wnętrze i GLEBA superosik. Słyszałem jak "pracuje" ... masakrycznie głośno.

Tez mi sie podoba taki styl maluszkow. Brawo za wnietrze

napewno nie glosniej niz ewolucja druga mojego wydechu ktora wymodzilem wczoraj niech sie wypowiedza Ci co go slyszeli

Autko robi wrażenie zadbanego i dopracowanego. Jak zobacyzłem wnętrze to zdębiałem zę można tak łądnie je zrobić w malcu bardzo mi sie wnętrze podoba oczywisćie lepsze by były kubełki albo ciut łądniejsze lotnicze ale to mały defekt Ogólnie jestem na plus z małymi defektami ale nie bee ich wymieniał