Cos stuka?? Jakby dzwiek upuszczonego klucza na podloge:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam taki problemik. Jak ruszam (czy to z jedynki czy ze wstecznego) to jak puszczam sprzeglo i auto rusza to jest wydawany krotki metaliczny dzwiek ( okolo 0,5 sekundy trwa), tak jakby sie upuscilo klucz plaski na podloge. Jakies sugestie?? Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc.

Krzyzaki.

Amen

Madrze prawi,polac mu

Ile to moze kosztowac?? Skomplikowane?? Ciezko sie dostac??

po pierwsze opr... czemu nie bylo cie na zlocie? daleko miales?

po drugie krzyzaki okolo 32zł i wymiana 50zł.

Cytat:
2004-08-24 10:41:31, k1cyprys pisze:
po pierwsze opr... czemu nie bylo cie na zlocie? daleko miales?

Z tylu stoi duzy murzyn i mowi:
"Jeeee!!!! Dlaczego?????!!!! "

Kur..... Bardzo chcialem przyjechac, zwlaszcza, ze niedaleko mialem, ale od dwoch tygodni pracuje, i zapieprzam caly czas. Teraz w weekend moze troche wolnego bede mial.. Poza tym mialem wyciek gazu i musialem do gazownika dac.

to na piechote...

a pracowales od soboty rano do niedzieli wieczor non stop? przez 48 godzin? trzeba bylo zadzwonic to ktos by do czewy podjechal wieczorem i cie wzial, zwlaszcza ze napisz czewa byl jakies 500m od nas,,,

Tak jak pisze cyprys!! Ja to bym nawet rower pzyczyl od kogos. Duuuuego minusa masz u nas

Ehhh to nie chodzi o auto.......jechac mialem czym ale mialem non stopem harowke, moze nie przez 48h ale caly dzien a wieczorem nie wiedzialem jak sie nazywam. Zarabiam na alufelgi.

ps- no i te krzyzaki......

taki minus że aż mi sie nie chce pokazywać jaki!!

Tak pojezdzijce sobie jeszcze po mnie........

wedle życzenia

qrde jak mogłeś tam ludzie na benzynie po 130 km robili a Tobie sie nie chciało nawet ma godzinke wpaść sie przywitać... buuuuuu oj Ty nie dobry Ty (chba juz wystarczy bo sie podłamiesz jeszcze.. ALE ŻEBY MI TO OSTATNI RAZ BYŁO)

postaram sie poprawic, wiem, ze jestem bardzo zlym czlowiekiem, ze pracowalem;P

( )

a gdybyz zapomnial to wabisz sie ROKI:p

No wiec dzisiaj wymienilem krzyzaka - tylnego, bo na nim byl lekki luz (przedni ok). I nadal jest ten dzwiek..........jakies sugestie??.

niestety tak jak myslalem... najgorszy scenariusz - albo ci zazdrosny sasiad upuszcza klucz na ziemie jak ruszasz... albo - musisz zmienic samochod...