Drobne zmiany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczów!!!
Pewien czas temu postanowiłem że moje Espero musi przyciągać spojżenia przechodniów i wziołem sie do pracy, a oto rezultaty.
Ocencie sami.

A może jakiś zlocik na śląsku?????

Pozdrawiam
Konrad

Tu musi się wypowiedzieć Piotr-ek...

fajne lampy masz z przodu bo z ciemnym srodkiem, ale nakladka fatalna, atyl jak masz zrobiony ?

Piotr-ek do DZIEŁA!!!!

a co mnie piotrek sam potrafie i nie bede czekal..nie podoba mi sie..za duzo fajerwerkow samochod jest po prostu nieco przebajerzony..nie wiem czy innym tez ale mi sie ten masywny zderzak z przodu kojarzy nieco z kaskiem zawodnika futbolu amerykanskiego a konkretnie z jego wystajaca oslona na szczeke..no wlotu na masce nie bede komentowal bo juz tu byl podobny..widac ze jeszcze nie skonczyles bo za tylna osia nic jeszcze nie ma..no wiec gdybym byl jurorem w idolu to jestem na nie...ale..

bardzo fajnie wyglada u ciebie ten kolorek..dobrze dobrane i ogolnie ladne felgi..ciekaw jestem co zrobiles z tylnymi lampami bo wyglada to ciekawie..no i absolutna rewelacja naprawde wysmienicie zrobiony badlook..extra..nie widzialem drugiego espero z tak dobrze przeslonietymi swiatlami..(lukasz kiedys zrobil wirtuala a al 406 i podobnie to wygladalo)..widze jeszcze przetloczeniana blotnikach z przodu o ile nie osleplem o tej porze tez ciekawie ale przydalyby sie dokladniejsze zdjecia..

powiem tyle..szacuneczek za wlozona prace kase zapal i pomysl..na pewno osiagnales niepowtarzalnosc..ja po prostu mam nieco inny gust i polowe bym wywalil...ale jesli twoj samochod jezdzilby tak jak wyglada czyli conajmniej tak jak jadzwina to chyle czola..

badlook zajefajny..tez chce

aaa no i to tylko moje zdanie..nie chcialem krytykowac na pale tylko sie rzeczowo wypowiedziec..moj komentarz nie podlega dyskusji bo o gustach sie nie dyskutuje no ale kolega sam pytal to pisze

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2004-08-24 03:10:54 ]

witam,
w 95% zgadzam się z przedmówcą,
badlook, fele i kolorek bez zarzutu
lampy rewelacja (zdradzisz detale jak je przyciemniałeś?)
przód o 1/2 no może 1/3 na mój gust powinien być krótszy
ogólnie lekkie podobieństwo do calibry
wlot na masce nie bardzo, na pewno nie takich rozmiarów i kształtów
tył czeka za pewne na reaktywację w porównaniu do przodu wygląda zupełnie goło

Cytat:
Piotr-ek do DZIEŁA!!!!

poza tym to auto na destrukcję ze strony piotr-ka się nie kwalifikuje

pzdr

piotr'ek dopiero trzeźwieje po weselu brata, ale takiej okazji nie mógł przegapić... co by tu powiezieć... o gustach się nie dyskutuje - o bezguściu można, a nawet jest wskazane... zresztą - ile kucyków straciłeś dokładając te tony szpachli? I co teraz? Na światłach seicento 1100 (a może nawet 900) narobi Ci wstydu.
A felgi i kolorki to z katalogu się wybiera i nie ma się tu nad czym podniecać.

Cytat:
A felgi i kolorki to z katalogu się wybiera i nie ma się tu nad czym podniecać.

wiesz piotrek dzisiaj to i żonę można wybrać z katalogu ale nie w tym rzecz

wszyscy zgodnie stwierdzili, że auto jest przeładowane i tyle

poza tym podejrzewam, że i twoją 1,5 niejedno cienkocento przegoniło na światłach

witam,
Jak chcesz piotr-ek to na światłach możemy się zmierzyć o każdej porze, tylko daj znać!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2004-08-24 08:04:50, brunner pisze:
poza tym podejrzewam, że i twoją 1,5 niejedno cienkocento przegoniło na światłach

Doładuję go 100 KM w spoilerach i 50 KM w nalepkach i nikt mu nie da rady.
Niestety złomiaki-esperaki nie są autami sportowymi, a nawet jak już jacyś twardziele próbują z nich robić auta sportowe to napewno nie przy użyciu szpachli i waty szklanej.

Cytat:
2004-08-24 08:14:59, Johnny pisze:
witam,
Jak chcesz piotr-ek to na światłach możemy się zmierzyć o każdej porze, tylko daj znać!!!!!!!!!!!!!!!!

Musiałbym kupić seicento.

TO kupuj szybko.

Cytat:
Niestety złomiaki-esperaki nie są autami sportowymi, a nawet jak już jacyś twardziele próbują z nich robić auta sportowe to napewno nie przy użyciu szpachli i waty szklanej.

dokładnie
dlatego kilo szpachli w jedną bądź drugą stronę nic nie zmieni

Johnny..czy mozesz pokazac fotke samochodu z profilu...ale calej bryly..i fotke tylu za dnia?? powiedz tez jak przyciemniles przednie swiatla i co zrobiles ze tylna blenda swieci ci na 'okraglo'?

Zderzaczek nawet mi sie podoba ale niejestem zwollenikiem mega wlotów powietrza a fele mi sie podobaja tak jak i swiatelka. Wlasnie tak jak poprzednicy powiedz jak zrobiles efekt przednich i tylnych lamp bo to najciekawsze

Witam
Także pozwolę sobie wypowiedzieć się w tym wątku.

Cóż, w kwestii szerokopojetego stylingu, jestem fanem tzw. dyskretnej zmiany wizerunku, tj. modyfikacji elementów drobnych, lub na tyle subtelnych, że na pierwszy rzut oka, autko jest inne, jednak dokładnie nie wiadomo z jakiego powodu
Powyższa koncepcja, jest jednak moją prywatną i całkowicie respektuję sytuację, kiedy komus nie przypadnie ona do gustu.

To jednak tytułem wstępu

Przechodząc do meritum, powiem Ci, że cokolwiek by nie twierdzić na temat dokonanych przez Ciebie modyfikacji, z całą pewnością prawdziwy jest fakt, że włożyłeś w nie wiele zapału, serca jak również (zapewne) środków finansowych.
Należy Ci się za to pełen szacunek

Abstrachując od tematu, co może się podobać a co - nie, jestem przekonany, że twoja praca (czy jak kto woli - hobby) musi sprawiać Ci wiele sadysfakcji, co w kwestii tuningu jest sprawą priorytetową.

Z całą pewnością udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt, gdyż tak jak napisałeś na wstępie Twoje autko zwraca uwagę i jest wyjątkowe... niezaprzeczalnie.

Tak więc z tego miejsca, życzę Ci, abyś nadal mógł z powodzeniem oddawać się swojej pasji

Pozdrawiam - SpeedR

P.S Nie ma sensu roztrząsać kwestii aprobaty dla poczynionych przez Johny' ego poczynań, gdyż jak wiadomo zawsze istnieje sytuacja, że "ile osób, tyle różnorakich opinii".

Cytat:
2004-08-24 21:18:04, SpeedR pisze:
Z całą pewnością udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt, gdyż tak jak napisałeś na wstępie Twoje autko zwraca uwagę i jest wyjątkowe... niezaprzeczalnie.

Wysiądź SpeedR kiedyś z auta (niewykonalne raczej) i posłuchaj jak wygląda to "zwracanie uwagi". Naprawdę w wielu przypadkach właściciele swoich bolidów powinni spłonąć żywcem ze wstydu.

Witam
Światła przednie to był pikuś w porównaniu z tyłem.
Przód wystarcz rozebrać i pomalować wkłady reflektorów nz czarno.
Tył nie powiem jak zrobiłem, ale niedługo wstawie zdjęcia to sami zobaczycie.
Pozdrawiam
Konrad

Cytat:
Przód wystarcz rozebrać i pomalować wkłady reflektorów nz czarno

Piszesz jakby to była bułka z marmoladą... Chyba trzeba się trochę z tym namęczyć a do tego rozkleić reflektor?

Cytat:
2004-08-25 08:02:40, Johnny pisze:
Przód wystarcz rozebrać i pomalować wkłady reflektorów nz czarno.
Konrad

Jedno małe pytanko, jak toto teraz świeci?? Co z takimi pierółkami, jak rozproszenie światła, czy samooślepianie? Bo nasze reflektorki i tak są najoględniej mówiąc kiepskawe, więc po czymś takim