| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-08-23 22:39:47 Tu musi się wypowiedzieć Piotr-ek... |
maskekk Pzn | 2004-08-23 22:51:07 fajne lampy masz z przodu bo z ciemnym srodkiem, ale nakladka fatalna, atyl jak masz zrobiony ? |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-08-23 23:26:03 Piotr-ek do DZIEŁA!!!!
|
piotr-ek | 2004-08-24 07:45:54 piotr'ek dopiero trzeźwieje po weselu brata, ale takiej okazji nie mógł przegapić... co by tu powiezieć... o gustach się nie dyskutuje - o bezguściu można, a nawet jest wskazane... zresztą - ile kucyków straciłeś dokładając te tony szpachli? I co teraz? Na światłach seicento 1100 (a może nawet 900) narobi Ci wstydu.
A felgi i kolorki to z katalogu się wybiera i nie ma się tu nad czym podniecać. |
brunner Megane 2ph2 grandtour Police | 2004-08-24 08:04:50
wiesz piotrek dzisiaj to i żonę można wybrać z katalogu ale nie w tym rzecz wszyscy zgodnie stwierdzili, że auto jest przeładowane i tyle poza tym podejrzewam, że i twoją 1,5 niejedno cienkocento przegoniło na światłach |
Johnny Deawoo Espero Myszków | 2004-08-24 08:14:59 witam,
Jak chcesz piotr-ek to na światłach możemy się zmierzyć o każdej porze, tylko daj znać!!!!!!!!!!!!!!!! |
piotr-ek | 2004-08-24 08:17:31
Doładuję go 100 KM w spoilerach i 50 KM w nalepkach i nikt mu nie da rady. Niestety złomiaki-esperaki nie są autami sportowymi, a nawet jak już jacyś twardziele próbują z nich robić auta sportowe to napewno nie przy użyciu szpachli i waty szklanej. |
piotr-ek | 2004-08-24 08:18:16
Musiałbym kupić seicento. |
Johnny Deawoo Espero Myszków | 2004-08-24 08:20:49 TO kupuj szybko. |
brunner Megane 2ph2 grandtour Police | 2004-08-24 08:26:12
dokładnie dlatego kilo szpachli w jedną bądź drugą stronę nic nie zmieni |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-08-24 17:14:46 Johnny..czy mozesz pokazac fotke samochodu z profilu...ale calej bryly..i fotke tylu za dnia?? powiedz tez jak przyciemniles przednie swiatla i co zrobiles ze tylna blenda swieci ci na 'okraglo'? |
Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-08-24 20:15:29 Zderzaczek nawet mi sie podoba ale niejestem zwollenikiem mega wlotów powietrza a fele mi sie podobaja tak jak i swiatelka. Wlasnie tak jak poprzednicy powiedz jak zrobiles efekt przednich i tylnych lamp bo to najciekawsze |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-08-24 21:18:04 Witam Także pozwolę sobie wypowiedzieć się w tym wątku. Cóż, w kwestii szerokopojetego stylingu, jestem fanem tzw. dyskretnej zmiany wizerunku, tj. modyfikacji elementów drobnych, lub na tyle subtelnych, że na pierwszy rzut oka, autko jest inne, jednak dokładnie nie wiadomo z jakiego powodu Powyższa koncepcja, jest jednak moją prywatną i całkowicie respektuję sytuację, kiedy komus nie przypadnie ona do gustu. To jednak tytułem wstępu Przechodząc do meritum, powiem Ci, że cokolwiek by nie twierdzić na temat dokonanych przez Ciebie modyfikacji, z całą pewnością prawdziwy jest fakt, że włożyłeś w nie wiele zapału, serca jak również (zapewne) środków finansowych. Należy Ci się za to pełen szacunek Abstrachując od tematu, co może się podobać a co - nie, jestem przekonany, że twoja praca (czy jak kto woli - hobby) musi sprawiać Ci wiele sadysfakcji, co w kwestii tuningu jest sprawą priorytetową. Z całą pewnością udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt, gdyż tak jak napisałeś na wstępie Twoje autko zwraca uwagę i jest wyjątkowe... niezaprzeczalnie. Tak więc z tego miejsca, życzę Ci, abyś nadal mógł z powodzeniem oddawać się swojej pasji Pozdrawiam - SpeedR P.S Nie ma sensu roztrząsać kwestii aprobaty dla poczynionych przez Johny' ego poczynań, gdyż jak wiadomo zawsze istnieje sytuacja, że "ile osób, tyle różnorakich opinii". |
piotr-ek | 2004-08-25 06:37:25
Wysiądź SpeedR kiedyś z auta (niewykonalne raczej) i posłuchaj jak wygląda to "zwracanie uwagi". Naprawdę w wielu przypadkach właściciele swoich bolidów powinni spłonąć żywcem ze wstydu. |
Johnny Deawoo Espero Myszków | 2004-08-25 08:02:40 Witam
Światła przednie to był pikuś w porównaniu z tyłem. Przód wystarcz rozebrać i pomalować wkłady reflektorów nz czarno. Tył nie powiem jak zrobiłem, ale niedługo wstawie zdjęcia to sami zobaczycie. Pozdrawiam Konrad |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-08-25 11:22:19
Piszesz jakby to była bułka z marmoladą... Chyba trzeba się trochę z tym namęczyć a do tego rozkleić reflektor? |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-08-25 14:14:47
Jedno małe pytanko, jak toto teraz świeci?? Co z takimi pierółkami, jak rozproszenie światła, czy samooślepianie? Bo nasze reflektorki i tak są najoględniej mówiąc kiepskawe, więc po czymś takim |