MotoNews.pl

Euro moto fan ( Kraków )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedys ....dawno dawno temu na ul.Wielickiej byl taki przewpyte sklep o nazwie EURO MOTO FAN . Mieli pelno nowych gratow do starych aut i to dosyc rzadkich w Polsce. Jak np tylnie swiatla...migacze i kilka innych rzeczy do pontona ( milletrecento ).
Znalazlem ich www na necie http://www.emf.krakow.pl/ .
Nie wie ktos czy ta firma jeszcze istnieje ?? bo kumpel kupowal graty pare lat temu , ale na www jest katalog 2003 wiec nie tak odlegly czas. Maja jakies graty do 127 jakby ktos chcial ( przynajmniej na www )

jest

Cytat:
2004-08-24 19:01:03, goorek pisze:
jest

a masz jakis namiar na nich ? nie wiesz czy nadal tam mozna dostawac takie rodzynki jak lampy do pontona czy kierunki do 1800 B ?

euro moto dalej jest na wielickiej a blizej nowej huty jest oddzial na ulicy chyba powstancow za urzedem skarbowym, nawet tam dzis kupowalem przegub napedowy ktory rozwalilem na kreciolku w olkuszu....

bullitt jedz na wielicka i popros zeby cie wpuscili "za zielone drzwi" do magazynu z czesaciami roznymi starymi ktore to kiedys przywozili z wloch... jest w cholere stuffu nie wiem dokladnie co do czego a najlepsze jest to ze oni tez niejednokrotnie nie wiedza co jest co tak ze jak cie wpuszcza to mozesz cos znalesc ciekawego
telefonu do nich nie mam bo zgubilem wizytowke ale zadzwon na 913 informacje i ci powiedza..

Cytat:
2004-08-24 19:54:46, Bart128 pisze:
euro moto dalej jest na wielickiej a blizej nowej huty jest oddzial na ulicy chyba powstancow za urzedem skarbowym, nawet tam dzis kupowalem przegub napedowy ktory rozwalilem na kreciolku w olkuszu....

bullitt jedz na wielicka i popros zeby cie wpuscili "za zielone drzwi" do magazynu z czesaciami roznymi starymi ktore to kiedys przywozili z wloch... jest w cholere stuffu nie wiem dokladnie co do czego a najlepsze jest to ze oni tez niejednokrotnie nie wiedza co jest co tak ze jak cie wpuszcza to mozesz cos znalesc ciekawego
telefonu do nich nie mam bo zgubilem wizytowke ale zadzwon na 913 informacje i ci powiedza..

hehe dzieki bart za pomoc. Przejade sie tam moze cos do pontona znajde.

Czy sklep nadal istnieje ?

www.celkar.pl