Ludzie ze Szczecina --> Może jakiś zlot Fiata :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś mialby ochotę na spokojny zlot na terenie Szczecina w najbliższym czasie??
Jak co to piszcie bedziemy kombinować, bo przegladając forum zauważylem ze ostatnie spotkanie w Szczecinie bylo w Lutym

Pozdtawiam dt

co proponujesz?

Noooo, jest Was aż trzech w okolicy (a pewnie i więcej) więc już możecie coś ukręcić .
Widzę, że zachodniopomorskie rośnie w siłe

Może we wrześniu w jakaś niedziele -> Spotkać sie, pogadac Nie mooosi być dooożo ludzi. Jakieś fotki sie zrobi żeby forum wiedzialo jak zloty fiata wygladaja w Szczecinie (ja sam niewiem jak wygladaja dlatego jestem ciekawy)

ps. Jestem otwarty na wszystkie propozycje

Pozdrawiam dt

moze nie w samym Szczecinie, moze troche bardziej w strone Koszalina?
ogolnie good idea ale troche daleko ode mnie

Najlepsza opcja byłby Szczecin !!
(do wrzesnia dooozo czasu )

Pozdrawiam dt

siem awqitam ja jestem z gorzowa wlkp. fajny polan z tym zlotem, -- amoze na lotniskach w kluczewie?? bylo by lewpiej ja moze bym skombinowal pare malcow z gorzowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak cos dajcie znac najelpej sms!anrkla i pozdro

Cytat:
2004-08-25 20:39:07, jacek_s125 pisze:
moze nie w samym Szczecinie, moze troche bardziej w strone Koszalina?

popieram

A moze 21 wrzesnia na kluczewie jest wtedy zlot Tuningowy i mozna sie spotkac i pogadac. Lub wariant dla ludzi ze Szczecina na torze kartingowym na jakims PZ bedzie mozna miedzy slupkami polatac.

Cytat:
2004-08-25 21:40:27, chrzaniu pisze:
siem awqitam ja jestem z gorzowa wlkp. fajny polan z tym zlotem, -- amoze na lotniskach w kluczewie?? bylo by lewpiej ja moze bym skombinowal pare malcow z gorzowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak cos dajcie znac najelpej sms!anrkla i pozdro

hmmm..... ja poprostu chcialem poznac ludzi ze szczecina z tego forum ale jezeli tak to chyba najlepiej jak najblizej szczecina -> kluczewo jest dobrym pomyslem ( mooosialby byc ktos ze szczecina kto by poprowadzil ) ale tak to jakas niedziela w srodku wrzesnia - albo pod koniec bedzie oki, żeby każdemu pasowało i bylo jak najwiecej osooob bedzie dobry klimat tylko trzeba zrobic jakis plan
Mooosibyc termin i miejsce. Wtedy można pomyslec moze jakis plakat na auto pod patronatem forum!!
(moge cos zapodac jak juz termin bedzie, kazdy kto chce sobie droooknie)
Piszcie co o Tym myslicie!!

Pozdrawiam dt

Cytat:
2004-08-25 22:52:51, Marcin126rulezz pisze:
A moze 21 wrzesnia na kluczewie jest wtedy zlot Tuningowy i mozna sie spotkac i pogadac. Lub wariant dla ludzi ze Szczecina na torze kartingowym na jakims PZ bedzie mozna miedzy slupkami polatac.

No to mozna nawet w nastepna niedzielę na torze kartingowym na Wojska Polskiego (pozostaje kwestia czy mozna tam wjechac tak ot! zeby nikt nie pierdzielil głupot, wrazie czego gdzie zapytac czy mozna i tak dalej -> gdzie to zalatwic)
Ale Kluczewo tez mooosi byc tylko dla Sympatyków Fiata

Pozdrawiamdt

Na tor to raczej zadna zoorganizowana grupa nie wjedziemy ale pojedynczo zawsze mozna wystarczy sie dogadac z dziadkiem (piwo) a tak cala grupa na torze to mozna podczas PZ. Zawsze w pierwsza niedziele miesiaca.

Cytat:
2004-08-25 23:46:10, Marcin126rulezz pisze:
Na tor to raczej zadna zoorganizowana grupa nie wjedziemy ale pojedynczo zawsze mozna wystarczy sie dogadac z dziadkiem (piwo) a tak cala grupa na torze to mozna podczas PZ. Zawsze w pierwsza niedziele miesiaca.

Wiec nastepna niedziela sie zgadamy na Tor Kartingowy??
Akurat wypada 1 niedziela Września
I bedziemy wiecej wtedy omawiac
Pozdrawiam dt
ps. pisze sie na 5 września na TK przy ul. Wojska Polskiego w Szczecinie !!

ej sroki chlopaki ale moze bardzije pod koneic wrzesnia bo teraz jeszcze3 sa wakacje i zaliczenia-------POPRWAKI!!!!!!!!! hehe sam mialme !!!!!!!! wiec najlepeij na kluczewqie bo tam wjazd bez zadnych problemow!!!!!!!! wiem bo bylem na kliku rajdach ( jako pilot) jest duzo mijesca i powinno byc niezle !!!pozdro z gorzowa!!!!!!!! narka

ej sroki chlopaki ale moze bardzije pod koneic wrzesnia bo teraz jeszcze3 sa wakacje i zaliczenia-------POPRWAKI!!!!!!!!! hehe sam mialme !!!!!!!! wiec najlepeij na kluczewqie bo tam wjazd bez zadnych problemow!!!!!!!! wiem bo bylem na kliku rajdach ( jako pilot) jest duzo mijesca i powinno byc niezle !!!pozdro z gorzowa!!!!!!!! narka

Cytat:
2004-08-26 14:54:00, chrzaniu pisze:

Bedzie dobrze

siema ja juz kombineuje ludzi n ataki zlot chcem swojego potwork apokzac!!!!!!!! heheheh a tak wogole to jzu patrzylem ile kilomertow bede musial zaliczyc !!!!jakies 90 km!!!!!!!!!hehe wiec spoko dam rady!!nara i czekam moze to zrobicie w ostatni weekend wrzesnia ,aha zapraszam na techno poary w gorzowie beda : HARDY HARD,MOGUAI, ART ,TIEFENRAUSH,CARLA ROCA I nasz gorzwoski DJ. ANDY K!!!!!!! wjazd 20 zl rok temu bylo 2500 ludziow:0 zapraszxamy

Cytat:
2004-08-25 23:46:10, Marcin126rulezz pisze:

. . . : : : P E W N I A K w Szczecinie: : : . . .

Zaklepane -> Spotkanie w pierwszą niedizelę września (tj. 5.09.04r) na Torze Kartingowym przy ul. Wojska Polskiego.
Ja bede (126p), bedzie Marcin (126p), moze ktos jeszcze z nami.
Czyli kilka kFiatoooof powinno być = no i oczywiscie liczę na was
(ps. niewiem czy bedzie mozna wjechac na tor kartingowy ale zobaczymy co da sie zrobic).
Dawajta trza sie wkoncooo poznac i obgadac ekipe na zachodniopomorski zlot kFiatooof w Kluczewie na lotnisku Trzeba pokazać ze Szczecin tez ma zajebista ekipe !!

Pozdrawiam dt

Cytat:
2004-08-27 17:23:13, chrzaniu pisze:
siema ja juz kombineuje ludzi n ataki zlot chcem swojego potwork apokzac!!!!!!!! heheheh a tak wogole to jzu patrzylem ile kilomertow bede musial zaliczyc !!!!jakies 90 km!!!!!!!!!hehe wiec spoko dam rady!!nara i czekam moze to zrobicie w ostatni weekend wrzesnia ,aha zapraszam na techno poary w gorzowie beda : HARDY HARD,MOGUAI, ART ,TIEFENRAUSH,CARLA ROCA I nasz gorzwoski DJ. ANDY K!!!!!!! wjazd 20 zl rok temu bylo 2500 ludziow:0 zapraszxamy

Techno party...roche nie moj klimat. Na torze moze sie pojawie o ile zrobie most. 3majcie sie

Kosa miejmy nadzieje ze sie uda jest jeszcze caly tydzien
Pozdrooofka i zapraszam innych na Tor