Fabryczne klucze w bagażniku ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CZeść !

Mam prośbę. CZy ktoś może mi napisać co powinno się znaleźć w wyposażeniu przy kole zapasowym ? Kupiłem miesiąc temu Espero a w tym miejscu mam tylko wnęki w styropianie na jakieś klucze i lewarek. Może ktoś wie gdzie można takie wyposażenie tanio kupić. Tak to jest jak się człowiek dokładnie na giełdzie nie przyjży ! I w ogóle co tam są za cuda że ktoś je pozabierał !?

Pozdrawiam

Majkel

PS. Super strona !!!

Jak kupowalem moje Espero (nowe, w salonie), to byl tam lewarek, kombinerki, dwa klucze plaskie, klucz do kol, srubokret krzyzak-plaski.

3 klucze płaskie

Nie masz czego zalowac, cale to wyposazenie to jedna wielka tandeta.

Pozdrawiam
Wiktor

u mnie tez byly dwa..zlodzieje

Myśle że jednak lewarek oryginalny to powinieneś miec no i może klucz do kół..
Najlepiej podzwonić do części używanych na szrotach, tam kupisz tanio..

o nie tu się niezgodze - w espero jest kupa tandetnych rzeczy....ale narzędzia są naprawde bardzo wysokiej jakości....

Tymi kluczami rozebrałem i złożyłem jush nie jeden samochód - śrubokrętem składam komputery, jak i rozbieram gażniki.....

narzędzia - czyli 3 klucze , śrubokręt i obcążki ......są naprawde (cool )

Podnośnik jest natomiast tragiczny....... jest tak stabilny ......że przy wietrznej pogodzie nie radze zmieniać koła....

TEn podnosnik jest tak beznadziejny ze w zimie jak jeszcze specjalnei niewiedzialem ze on jest specjalny to przy zmianie koła wpadł mi w drzwi kierowcy i spadł z niego-i teraz mam małe wgniecenie

Mnie nigdy samochód nie spadł. Po prostu jak zabieram się za naprawę strosuje kobyłki albo przynajmniej cegłę

Za to nasz podnośnik idelanie nadaje się do innego celu - jako podręczny otwierak do zaklinowanych drzwi.
Kiedyś na siódemce wyciągaliśmy z kangura nieprzytomną kobitę po wypadku. Zaklinowane drzwi udało mi sie otworzyć dopiero takim jak u nas podnośnikiem Działa dokładnie jak to co strażacy używaja

ja mam caly komplecik - poprzedni wlasciciel pewnie sam ich nie zauwazyl, przez to nic nie zginelo

i ogolnie jestem z tego cuda zadowolony - nie sa to zadne tandetne targowe rzeczy, moze oprocz tego... podnosniczka.

Fakt...
mimo zardzewiałej z lekka powłoki - klucze nadal sprawują się zajebiście...
Natomiast podnośnik słuzy jako prowizoryczna kobyłka, bo od razu zastąpiłem go małą żabą....

to macie jakieś kijowe podnośniki albo nie umiecie ich zastosować Odpowiednie ułożenie podnośnika i działa wyśmienicie ...no może ciut skrzypi

A ja mam tylko klucz do kół w oryginalnym kształcie... piszę kształcie, bo i tak jest za mały do śrub . Reszta - czyli tylko podnośnik już nie oryginalny.

Hm....
Nie wiem o co Wam chodzi z tym podnośnikiem, ale mój jest OK
A używam go przynajmniej raz na 2 miesiące (lubię sobie podłubać).
I naprawdę dziąła rewelacyjnie.

A klucze mam wszystkie oprusz śrubokręta.

mi zabraklo tylko klucza do kola (zastapiony jakims innym) i srubokreta Reszta jest (moje Espero przyprowadzilem osobiscie z niemiec)

a ja mam pytanie....kto odkopuje wątki z 2002 roku