| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-25 20:31:10 Po zlożeniu anteny silniczek chodzi jeszcze kilka sekund, robi dużo huku no i obciachm, da rade coś z tym zrobić |
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-26 10:30:58 Ile taka antena (nowa oczywiście) może kosztować? |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-08-26 10:47:42
Sam bat niecale 50zl. |
piotr-ek | 2004-08-26 10:58:47 Cała antena kosztuje ponad 250 zł, więc nie warto. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-08-26 11:52:57
Bat z plastikową zębatką? Orginalny do Daewoo? |
piotr-ek | 2004-08-26 11:55:17 Bat jest w komplecie z plastikową zębatką i jest oryginalnej produkcji dla DU. Co ciekawe - nie występuje oficjalnie jako część zamienna.
Zresztą - szczegóły znajdują się w poradach na główniej stronie naszego klubu. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-08-26 12:17:18 Jak rozebrać antenę i wyczyścić, ewentualnie przesmarować, to ja doskonale wiem Przerabiałem już to w maju. Problem w tym, że mam urwaną tą plastikową zębatkę i antena jest przez cały czas wysunięta. A schować się nie da A u nasz na wsi nie można czegoś takiego dostać. Więc jak by ktoś był tak mily i pomugł mi w zakupie czegoś takiego to byłbym Hapi PS. 27.09.2004 przybywam do Stolicy |
tommi-j Renault małopolska | 2004-08-26 12:57:57
Ja na wypustek nakleiłem kawałek odpowiednio wygiętej blaszki- takiej którą stosuje się do zaciskania na woreczkach foliowych. Antena działa prawidłowo już rok i nie zanosi się aby się miało coś zepsuć. |
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-29 09:53:04 Co to za wypustek, to coś na którym kręcą się owe zębatki (ten plastikowy bolczyk).Rozbierałem kilka razy tą antenę i czyściłem myślałem , że to syf się zbiera na zębatkach i nie zatrybiają na siebie.DZIĘKI PANY za porady jeszcze ich nie wypróbowałem bo normalnie nie mam czasu.Czekam zimy aż ta robota troszkę sie zmniejszy, bo ledwo znalazłem chwilkę na wymianę oleju i filtrów. Nie wiem czy ktos czyta posty w niedzielę o tej porze, ale dręczy mnie jedna myśl-mam na myśli zlot.Tu zwracam się do klubowiczów z lubelskiego(może dzisiaj gdzieś szybki zlocik, to wkońcu ostatnia niedziela wakacji).Wiem,że o takich rzeczach pisze się gdzie indziej ale odnoszę wrażenie,że ta strona jest częściej odwiedzana(czytaj-cieszy się większą popularnością.Siedzę jeszcze parę godzin w domu i jak nic nie wypali ze zlotem to gnam do zamościa do ZOO albo do krasnobrodu, może tam spotkam zbłąkanego klubowicza i se pogadamy.POZDRAWIAM |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-08-29 11:42:50 super
ja tez wlasnie jade do zamoscia do ZOO moze sie spikniemy scukaj czerwonego esperaka z naklejka |
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-29 12:08:12 o ktorej tam bedziesz moj jest bordowy i ma dołki na błotnikach po obu stronach samochodu (kumple tak mi sprawdzali jakość amorków).Ja najpierw jadę do krasnobrodu bo tam jest podobno ładnie ale chętnie zachacze o zamość . Odpisz w miarę szybko jak możesz bo zaraz wyjeżdżam |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-08-29 18:51:03 jesli to byles ty ogladajacy mojego bolida w Zamosciu i potem odjechales bordowym LLBX to jak cie trafie na miecie to cie osobiscie kopne za nie podejscie tylko odjechanie z piskiem opon i to tak szybko ze do lublina nie udalo mi sie ciebie dojsc |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-08-29 19:11:54
|
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-30 16:09:01 O cholera to mam przesrane,wybacz ale dwa razy podchodziłem do tego espero LU 72477 i nikogo tam nie było na koniec pokazywałem żonie śliczne obramówki wokół zegarow no i po stwierdzeniu, że muszę taki mieć wsiadłem i pojechałem., a z piskiem dlatego, że żona mówila, że nasze espero NIE IDZIE!!!
No ale to auto było bordo a nie czerwone i dosyć dlugo motalem się na parkingu zwykle zajmuje mi to mniej czasu.Musisz jednak przyznać, że moje autko było ślicznie umyte, a w środku poprostu sterylnie.To, że nie mogłeś mnie dogonić bardzo mi pochlebia, ale z lanosami jednak nie mielem szans łykały mnie po kolei.muszę popracowć nad mocą bo szlak mnie trafia, najlepiej gdybym przejechał się jakimś 1.5, bo może tak ma być. |
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-30 16:11:26 Jakie obrysówki? |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-08-30 16:44:17 jak odjezdzales ta ja stalem przy samochodzie
dzieciaki sie pakowaly widac za ciemne okulary miales zeby mnie zobaczyc a obrysowki to musimy sie spotkac zebys zobaczyl i to najlepiej w nocy |
TomekWSO daewoo espero lubartów | 2004-08-30 16:50:53 Okulary mam w tip top(9,90pln).Dlaczego nie krzyknołeś "Eeee!!!"
Od razu wiedzialbym, Ze trza stać i gasić silnika.Teraz jak będzie jakiś zlocik w lublinie to bedzie o czym gadać (mam nadzieję, że niebawem).To nie mogleś mnie dogonić!?ALE mam FURE nie, aż chce się żyć |