Komputer w autku ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie powiedzcie mi taka rzecz
czy ktos z was wyjmowal komputer czy rozlaczal go
(w coupe i w acentach jest on ukryty nad bezpiecznikami nad pedalem sprzegla !!!)

bo mi wydaje sie ze ktos kiedys cos przy nim grzebal
wlasciwie po kompie tego nie widac i wszystko jest ok ale widac ze blacha do ktorej jest przykrecony ma duzo rysek jakby ktos probowal go odkrecic i moze go odkrecil

podejzewam ze magicy od alarmu u poprzedniego wlasciciela
ale nie wiem po co?
czy zachodzi czasem potrzeba wyjecia lub odkrecenia komopa
sam nie wiem w accencie ta blacha w nadwoziu do ktorej jest dokrecony jest idealna tzn nie podrapana a w tym coupe przy srubach sa rysy pewnie od odkrecania ?

a juz polakierowalem maske i nie mam tej plamy (prawdopodobnie po kwasie) polakierowalem takzze kawalek tylniego zderzaka zadrapanego przez poprzedniego wlasciciela Babe
Lakiernik spisal sie na medal ale byl dosc drogi

Pozdrawiam !

Wydaje mi sie, ze jedyny powod demontazu kompa, to jego wymiana.Magicy od alarmu raczej nie powinni tam nic grzebac (co jednak nie gwarantuje ze tak nie bylo).
Zadzwon do ASO w ktorym byl Hyundai serwisowany i spytaj jakie wymiany byly dokonywane.
Moze po tych naprawach lakierniczych zapodasz zdjatka?

a gdzie jest czujnik abs i koncowka czujnika abs
bo mam wpsane w ksiazce serwsiowej ze byla wymiana czujnika abs i koncowki czujnika abs ???

Jak dorwe sie do cyfrowki to zapodam zdjecia napewno !

a tak z ciekawosci po co kto mialby wymieniac kompa no chyba ze w fabruce cos pokopali

Pozdrawiam !!!

Proszę nie róbcie tutaj bałaganu. Są odpowiednie topici do których należy wrzucać swoje posty.

ok sorki
za naruszenie zasad
ale moze mi wytlumaczysz co to daje wrzucanie postow do odpowiednich tematow ???

bo ja czy wrzuce cos w kategorie tuning czy ogolna czy inna jak wchodze mam wszystkie posty bez wzgledu na kategorie na jedym ekranie i nawet nie wiem czy ktorys z nich jest w jakiejs kategorii
a jestem przeciez zalogowany ???

Pozdrawiam

ok juz doszedlem jak zrobic podzial na kategorie zeby mi wyswietlalo

sorki ze naruszylem jakies zasady ale przeciez dalem ten watek w Dziale Technicznym !

a poza tym wyswietlanie kilku kategori rano jak przyjde do pracy jest dla mnie totalna bzdura i strata czasu - wole bez podzialu na kategorie !!! ale to tylko moje skromne zdanie

Pozdrawiam