Ocena i wycena fiata [125p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.
mam prosbe, moglibyscie ocenic tego fiata? ile by mozna za niego dac:
-rok 82
-100 tys przebiegu
-gaz
czy warto go kupic?

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-08-30 21:11:50 ]

a za ile ? niechce mi sie wierzyc ze ma 100tys przy tym roczniku.

przebieg jest udokumentowany, i chcialbym znac opinie innych o tym fiacie, ile by za niego dali?

500zl bo ma gaz.

Cytat:
2004-08-30 21:08:36, mufaz pisze:
500zl bo ma gaz.

Jesli udekumentowany to popieram mufaza 500zl. chyba ze ma piec biegow i silnik po remoncie albo jeszcze cos czego nie widac to maks 700

jesli ma zdrowe podłuznice to ja np spokojnie 1000 bym dał.

wyglada na auto "za 5 stow" faktycznie.... miedzy 500 a max 1000 jesli kupy sie trzyma buda i zgnilizna widoczna na foto jest powierzchowna....

e tam przesadzacie!! ja kupując swojego dałem 600zł bez lpg a stan blach mniej więcej podobny(podłoga była-i jest super) fiat jak fiat wszystko kwestia sprzedającego
mufaz wiem że z Ciebie biznesmen i fiat dla Ciebie jest wart max 500 jak ma lpg. ale za tyle to jeszcze z gazem nawet wraka nie spotkałem-moze nie szukam tak jak Ty że sie dobrze w cenach orientujesz

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówekps. seba widze że wreszcie coś upolowałeś jaki stan??

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2004-08-30 21:25:45 ]

Seba proponowałbym dołożyć 500pln i kupić sobie dużo ładniejszego

Ja bym proponowal dolozyc jeszcze 500 i kupic rapidke, za 1500zl mozna ladna rapidke kupic z gazem, i ma 14s. do 100.

@ mar125 : ile bys dal za tego fiata? podloge i zawieszenie ma OK , jedynie co to z zewnatrz trzebaby troche porobic, bo zaprawki ktos sprajem porobil

@ maskekk: niechce zadnej skody, nawet jakby miala 10s do 100 ma byc 125p (sedan majlepiej)

Rzecz gustu tez mialem zajawke na DF ale klasyka z lat 70 wlasciciel zmarl i zona za 400zl. go sprzedawala 60000 czy 70000 przebiegu, garazowany pierwszy wlasciciel tyle co na dzialke latal ale niestety wnuczek tego pana go wziol a mialo byc tak pieknie... rapidka nie jest zla dopuki sie niepopsuje

Jak podłoga i podłużnice zdrowe to dośc normalna cena to chyba 900-1000 zł.

aha zapomnialem dodac ze OC ma wazne do sierpnia 2005

to ja bym go chyba wzialjakbym chcial kupic DF. tylko jeszcze zalezy ile chce za niego

tak szczerze ode mnie :

ja bym dał do 1000zł za niego jesli NAPRAWDE podłoga jest w miare ok

zastanow sie nad sprawą wąskiego tunelu- mocno utrudniona kwestia wkładania skrzyni V

a tak w ogole to polecam df

seria zawieszenie cykajace zawory, chrypliwy dzwiek rozrusznika to dla mnie jest jak polskie reegae

pozdrawiam

Klamki i zderzaki do wymiany (chrom), nowy lakier jakiś ciemny (żeby dobrze było widać chromy ) i będzie git. Chwali się termometr, blacha nie wygląda najgorzej. Jak już powiedziano zalweżnie od tego co pod maską siedzi i przeniesienia napędu 500-1000zł. Jak ma gaz to brać nawet dla papierów .

Popieram młodego 500zł bo jest gaz.Zakładajac że jeżdzi.To bym się za te wyprawki nie brał tylko jeżdził puki nie klęknie. No i jest opłacony

fakt, wiecej niz 500-600zl w zyciubym za to nie dal. a na 100tys przebiegu to on naprawde nei wyglada....w 200 lub 300 tys. duzo latwiej byloby mi uwierzyc....

Cytat:
2004-08-30 21:24:13, mar125 pisze:
mufaz wiem że z Ciebie biznesmen i fiat dla Ciebie jest wart max 500 jak ma lpg. ale za tyle to jeszcze z gazem nawet wraka nie spotkałem

za 200-300zł moglem miec jezdzacego fiata z gazem, jak ktos chce sie pozbyc auta to czasami mozna za grosze cos kupic