[128] zderzaki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze ktos wie od czego podejda zderzaki chromowane do mojego fiacika (moze od df-a) oczekuje propozycji pozdrawiam

Nie kalecz SL takim czyms.

tak jak mufaz pisze do SL a nic nie pasuje, niestety, do 3p mozna od bidy zamontowac zderzaki z pierwszej serii vw polo lub audi 60 bo sa bardzo podobne do tych z 3p ale do coupe nic nie pasuje glownie przez charakterystyczne "kly" mocno wystajace w dol niespotykane w innych autach i charakterystyczne dla wersji dwudzrwiowej, wymiarami moga podpasowac zderzaki z zastavki ale to nie to... z przodu mozna sie pokusic o zrobienie zderzakow polowkowych jak w capri rs2600 albo 128 rally a z tylu to juz zupelnie nie wiem.... a moze by tak bez zderzakow?? no bo plastik odpada... kazdy plastik...

a ja szukam wciąż tylnego plastikowego do 128 sedan, amverick, masz może? Chciałbym mieć komplet.

mam plastiki w swoim z vw golfa chyba tyl bedzie bez zderzaka ale na przod potrzebuje czegos chromowanego mcqueen niestety nie mam nic

no fakt zderzaki do coupety to lekki problem. Ale na razie możesz założyć od 3p albo z zastavy tylko ze zdjętymi kłami i będziesz mógł spokojnie szukać orginałów. A tak własciwie to po co zderzaki

moim zdaniem zastawa podchodzi najlepiej -jednak kiel w coupe skierowany jest do dolu , a w zastawie przykrecony jest w polowie wiec trzeba kombinowac . ma ktos moze chromowana ramke biegnaca do okola tylnich swiatel coupe - bo ja mam znaczek z przedniej pokrywy . do coupe nie pasuja zdezaki poprzedni wlasciciel mojej 8 robiac w niej blachy zaslepil otwory do zderzakow.

Witam

Rzeczywiscie ciezko dopasowa inne zderzaczki do coupe z 3p niezabardzo pasuja wizualnie, aha teraz nie wiem moze sie myle ale z coupe chyba nie mialy mocowan z boku

Pozdrawiam

Miały

3p też miały otwory na błotnikach z boku od zderzaka