| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-08 17:25:04 Roboty było od cholery i troche! Po pierwsze potrzebne były przynajmniej dwie osoby. Tak się złożyło, że moja kobitka wielokrotnie miała kontakt z naklejaniem naklejek za pomocą folii transportowej już w liceum plastycznym, także całą "brudną" robotę odwaliła za mnie.
Efekt końcowy jest taki, że po odklejeniu folii transportowej, każda literka na szybie naklejona jest oddzielnie - i to jest minus tej całej naklejki, gdyż podczas odklejania folii transportowej możliwe jest poprzesuwanie się pojedyńczych literek co może zburzyć cały kształt napisu. Sporo "mięsa" latało wokoło gdy to naklejaliśmy, gdyż w garażu mimo tego że piec chodził na najwyższych obrotach, było zimno i klej na literkach nie chciał się trzymać szyby... Ona bawiła się z każdą literką oddzielnie a ja latałem z suszarką... Gdy wy dostaniecie swoje naklejki, to z naklejaniem poczekajcie lepiej do wiosny bo w takie zimno tylko można wszystko zniszczyć, gdyż klej traci swoje właściwości... Nam jednak się jakość udało i mamy to cholerstwo za sobą... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-08 17:44:05 Świetna robota... |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2002-12-08 18:43:09 Możemy tylko pozazdrościć tak zgrabnych paluszków !
Dla mnie super ! |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-08 22:16:17 A czy Twoja sympatia Łukasz nie ma przypadkiem na imię Marysia - taką jedną koleżankę mi bardzo przypomina?
A naklejeczki wygladają SUPER - myslalem, ze gorzej wyjdzie |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-08 23:11:19 Dzięki chłopaki że wam się podoba !!!
Nie sądziłem że wzbudzi to u was takie emocje i zachwyt A moja druga połowa to Małgorzata Sztander, zamieszkała na Imielinie (Ursynów), lat 21......... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-08 23:12:58
Szkoda, że zabrakło zdjęcia ładnej panny pod adresem... |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-12-10 22:44:06 Witam po kilku dniach przerwy.
Łukasz, efekt bardzo zadowalający, mam nadzieję, że nasze naklejki będą prezentować się równie okazale. Mimo, że nie było mnie tydzień na forum, to nie próżnowałem w temacie espero. Wymieniłem wreszcie klocki hamulcowe, mam nowe tarcze i końcówki drążków. Firmy to odpowiednio: lucas, ATM i krosno (w ramach oszczedności nakładów). Ciekaw jestem jak to zagra. Na razie po klikuset kilometrach jestem zadowolony. Pozdrawiam. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-10 23:05:31 Tak łukaszku, twoja dziewczyna mieszka 3 skrzysowania ode mnie i jeszcze się nie spotkaliśmy, a czestą przejeżdżam przez imielin w drodze do pracy Ursynów/Natolin --> Piaseczno |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-10 23:30:54 Ale nasze naklejki na blendę nie będą miały każdej literki osobno, mam nadzieję... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-10 23:38:00 Niestety będą... bo wasze naklejki będą wykonane tą samą techniką co moja na szybę...
ALE! ...właśnie po to do przesyłki jest dołączona "folia transportowa" aby wszystkie pojedyńcze literki przenieść NA RAZ! I jest to dziecinnie proste ALE należy robić to w naprawdę GORĄCYM garażu lub dopiero na wiosnę, bo w przeciwnym razie klej literek na mrozie nie będzie chwytał i wszystko się popsuje... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-10 23:41:51 niestety niestety, ale co zrobic, ja poczekam a potem caly samochod okleje okleje nawet nowy samochod jak mnie z klubu nie wywalicie, kiedy spedam espraka ofkorz |