Czy C20NE to wielopunktowy wtrysk czy jednopunktowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie, bo w książce z garażu jest że wg. symbolu mam wielopunkt, a na gaziu mi mówili ze jednopunkt.

Sorki za zamieszanie już wyjaśniłem temat dlaczego do wielopunktu instalacja nie kosztowała jak wszędize straszą 4000tysia
A okazuje sie ze oma to jest wielopunkt ale z metalowym (aluminiowym) kolektorem, a w nowszych autkach gdzie jest plastykowy kolektor trzeba wtryska monować i to kosztuje:
sorki za zbędnego posta

ja ostatnio byłem se oglądnąć omę dla kuzyna,,,,,,,,,,i ten koleś z tej omy kłócił się ze mną że C20NE to jest na jednopunkcie, upierał się przy tym i głupio śmiał zjeb............i po wymianie zdań, a on dalej był przy swoim ja już naprawde chciałem mu jeb***, ta k**** była tak przekonana że to jednopunkt(nawet mi pokazywał , a ja tyż mu pokazywałem te kabelki ), że zaproponowałem mu zakład o omę...........jak ja wygram to biere jego a jak on to oddam mu swoją.................zgłupiał koleś i się pożegnaliśmy

C20NE na jednopunkcie-hehehehe.Jakby nie patrzył paliwo idzie z jednego punktu(zbiornika)-heheheeh .Gościo chyba w zyciu na oczy wtryskiwaczy nie widział

I to jest powód mojej wyjątkowo złej opinii o większości warsztatów w tym kraju.

Pozdrawiam