Sprzęgło wiskozowe e-30 1,6i M40, 1990

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc.Słabo kręci się wiatrak i auto dość szybko łapie temp.przy wolnej jeździe.Co mogę zrobić sam zanim pojadę do serwisu(zedrą skórę).Gdzie mogę kupić jakąś "używkę"(najchętniej w Krakowie)?Mam małe doświadczenie ztym sam.Do tej pory nie miałem z nim większych problemów.Z góry dziękuję za pomoc-poradę. Z poważaniem bogdan z Krakowa

z tego co wiem to nowe kosztuja kolo 300 zl w sklepach motoryzacyjnych (w serwisie to wole nie wiedziec). a takiej czesci nie kupowalbym uzywanej.

a ja kupiłem używanne visco z wentylatorem za 120 pln. dostałem na nie gwarancję pół roku. w tegoroczne upały silnik nie był za gorący nawet w korkach. oczywiscie nówka to nówka, ale jak napisał tolo 300 pln. na allegro widziałem po 220 pln jakiś koleś z lublina sprzedawał. może to warto kupić?
pozdrawiam

jak uzywane z gwarancja to czemu nie. ale malo kto daje na uzywane czesci gwarancje

oczywiście nie rok. ale zawsze coś. lepiej sie człowiek czuje w radomiu są takie miejsca gdzie kupuje się z gwarancją używki.

Dziękuję Wszystkim za odpowiedź i poradę.Co zrobić? Jeszcze nie wiem.Na razie będę jeździł i unikał korków.Szukam używki,a jak nie znajdę ? To już następny problem.Dzięki Bogdan

odkręć wentylator i dokładnie przemyj bimetal ? możesz go leko dogiąć.Sł.