Puchar MOTOR LIFE.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
05 września 2004 r. o godz.14.00 na Torze Kartingowym w Katowicach ul.Witosa 4 odbędzie się otwarty Turniej Kartingowy o Puchar "MOTOR LIFE".
Gośćmi imprezy będą Maciej Wisławski i Maciej Lubiak.

Wpisowe wynosi 20 PLN (dwadzieścia). Turniej odbędzie się na sprzęcie (go-kartach) organizatora.

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.
Zgłoszenia:
mail-em: biuro@torkartingowy.katowice.pl tel.: 254 36 75

Ja sie pisze na ten turniej, mam nadzieje ze reszta też ...pamietajcie ze trzeba sie wczesnie zapisac.

Ja tez sie wybiore

nooo tooo jedziemy hehe bedzie fajnie

no jedziemy i bedzie super, ale ... czym jedziemy? ja ze swojej strony moge tylko zaproponowac autobus i nie mam nic przeciwko

Ja jade autobusem

my tez autobusem

To moze sie wszyscy spotkamy w centrum katowic ???

ok Gacek a o ktorej i gdzie???

my o 11.10 bedziemy na Korfantego i potem z tamtad idziemy na dworzec na autobuc by dojechac na tor. daj znac czy mamy czekac na ciebie na Korfantego. chyba ze jeszcze ktos chce jechac to niech da znac

jak ja bym wiedział gdzie jest korfantego, było by dobrze
mozemy sie spotkac na dworcu.

...jutro o 9 na gg i sie zgadamy co i kedy, mysle ze 11 to za wczesnie bydzie, ale szczegloly o 9:00, (ziober jakbym znowu spal a pewnie tak bedzie to wiesz smsy wal z neta)...tymczasem ide spac bo zmeczony po bibce jestem...szczała

to badz okolo 11.20 na dworcu

Nie wiem jak Ziobrowi, ale mi sie podobalo i sie bdb bawilem ... na nastepnej eliminacji pewnie tez bede i mam nadzieje ze bedzie nas wiecej ... i że Gacek nie zaśpi znowu, przecież to ja zawsze zasypiam heh

Jak będzie nastepna eliminacja to może też się wybiore, jeszcze nigdy nie jechałem go-kartem. Fajnie, że wpisowe jest na umiarkowanym poziomie.

Mi tez sie podobalo i takze sie fajnie bawilem, mam nadzieje jak OZ ze bedzie nas wiecej. Co do zawodow to cel spelniony - nie bylem ostatni

Pozdrawiam