Nocny KJS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to zapowiada się nocny KJS - więcej tutaj

PS
Przynajmniej się człowiek wyśpi

Może być bardzo fajnie, to kto sie wybiera z klubowiczów na ten KJS??, bo u mnie jak zwykle wszystko zależy od finansów ale bardzo poważnie rozważam start w tej imprezie.pozdrawiam...

w takim raziew trzeba się uzbroić w elektrownię jasne ze jadę super wreszcie coś nocą Tylko co na to sponsorzy

Dobrze mówisz Gadzio,trzeba nad jakąś elektrownią pomyśleć,bo u mnie cienko z tym, ty chyba nie masz problemu z tym

elektrownia Gadzia + obowiązkowe awaryjki dadzą taki efekt że raczej nie macie szans z nim w klasie......

Cytat:
2004-09-04 21:57:02, Konrad_P pisze:
elektrownia Gadzia + obowiązkowe awaryjki dadzą taki efekt że raczej nie macie szans z nim w klasie......

Gadzio w tajemnym zaciszu garażu składa swą tajną broń i aż strach się bać!

PS
Niech moc będzie z nim! ... i bezawaryjność!

...i z nami

myślę że obejdzie się bez awaryjek, zapowiada się ciekawa impreza, mój ostatni(oby) kjs staram się przygotować do niego jak najlepiej, auto przeszło gruntowny przegląd i przebudowę niektórych podzespołów więc myślę że awaie nie bedę nas nachodzić tak jak to było dotychczas.

P.S.
Konrad zaświecą awaryjki to wiedz że one będą dedykowane Tobie

a wiadomo wogóle gdzie będą się odbywały próby??

podobno lotnisko, Wieliczka i Budostal (w N.Hucie) jutro się dokładniej dowiem.

Słuchajcie a jaka w ogóle jest szansa aby na próbach jechać z włączonymi światłami drogowymi?

mój start jest pod poważnym znakiem zapytania i to już nie ze względów finansowych tylko czysto technicznych, mianowicie mój silnik jest jeszcze w fazie budowy, miał być odpalony dzisiaj ale niestety będzie odpalony najprędzej w środę, boję się tylko że nie zdążę go dotrzeć i oby nic jeszcze po drodze nie wyszło, bo poprostu mnie coś trafi, więc szanse są minimalne że uda się wystartować a szkoda, bo chciałbym zaliczyc już ostatni kjs i skupić się na przyszłym sezonie.

Dotrzesz go przez noc - samochód na klocach jakichs polozyc i cegla na gaz i niech sbie jedzie

Cytat:
Słuchajcie a jaka w ogóle jest szansa aby na próbach jechać z włączonymi światłami drogowymi?

hmm. wydaje mi sie ze bedzie mozna, podobnie z halogenami. w sumie to zamkniete tereny beda.
co innego na dojazdowkach po miescie, bo tam juz obowiazuja zwykle przepisy.
no ale to tylko moje "przemyslenia"...;)

Cytat:
2004-09-07 09:17:17, mountez pisze:

hmm. wydaje mi sie ze bedzie mozna, podobnie z halogenami. w sumie to zamkniete tereny beda.
co innego na dojazdowkach po miescie, bo tam juz obowiazuja zwykle przepisy.
no ale to tylko moje "przemyslenia"...

W przepisach ramowych jest jasno napisane, że próby sportowe mają się odbywać na włączonych światłach mijania - pytałem w tym kontekście. Mam nadzieję, że planowane jest odstępstwo od regulaminu

PS
Mountez startujecie Felicją?

Cytat:
Mountez startujecie Felicją?

nie. teraz moja kolej;)
auto jeszcze nie skonczone, ale zgloszenie wyslalem i zrobie co tylko sie da zeby wystartowac.
sobotni cel to dojechac do mety, a i z tym moze byc ciezko...

u mnie coraz gorzej zapowada sie start, silnik dostanę w piątek, który będe musiał dotrzeć, ale większy problem pojawił się gdy dziś dowiedziałęm się że nie dostanę kasy od sponsorów, jeszcze staram się jakos wydrukować oferty i na szybkiego poroznosić po firmach może coś się znajdzie, choć cięzko to widzę. Ten sport to pojebany sport na drodze same przeszkody a człowiek i tak się w to wszystko pcha.

Harmonogram czasowy:

PKC
PS LOKALIZACJA Km
PS Km PKC Suma km Czas przej. Czas I zaw.
0 START - Automobilklub 0,00 0,00 17.00
1 Budostal 1 4,58 4,58 10' 17.10
PS 1 Budostal 1 0,60 17.13
2 Lotnisko Czyżyny 6,42 7,02 15' 17.28
PS 2 Lotnisko Czyżyny 1,50 17.31
3 Wieliczka 18,71 20,21 42' 18.13
PS 3 Wieliczka 1,20 18.16
4 Budostal 1 23,76 24,96 45' 19.01
PS 4 Budostal 1 0,60 19.04
5 Lotnisko Czyżyny 6,42 7,02 15' 19.19
PS 5 Lotnisko Czyżyny 1,50 19.22
6 Wieliczka 18,71 20,21 42' 20.04
PS 6 Wieliczka 1,20 20.07
7 Budostal 1 23,76 24,96 45' 20.52
PS 7 Budostal 1 0,60 20.55
8 Lotnisko Czyżyny 6,42 7,02 15' 21.10
PS 8 Lotnisko Czyżyny 1,50 21.13
9 Wieliczka 18,71 20,21 42' 21.55
PS 9 Wieliczka 1,20 21.58
SUMA 9,90 128,69

Więcej na stronie AK.

dla pewności może ktoś napisać dokładną lokalizację Budostalu ?

Jak mnie za bardzo nie walnie po kieszeni naprawa seja to na 99% też startuje w tym kjs-ie jako nieklasyfikowany ale cóż trzeba troszke pojeździć żeby całkiem nie zardzewieć....

Właśnie też się zastanawiam gdzie jest ten budostal??? wydawało mi się że to może być pachońskiego ale chyba się jednak myle

Będę się starał zrobić zdjęcia, więc też chętnie się dowiem gdzie jest Budostal.